Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálma Nyirő

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók:  3 db m-es tojás 2dl tej 2dl étolaj 2x125g cukor 3OOg liszt 2tk sütőpor 3 tk vanília aroma csipet só   Elkészítés: Egy 2Ocm-s tortaformát (magas lesz, ketté lehet majd vágni) sütőpapírral kibélelünk. Előmelegítjük a sütőt, 18O fok, alul felül sütés. Kettéválasztjuk a tojást, a…..
Palmamorsures Fehér macaron 2021.11.28 20:43:36
Sziasztok! Ígértem, hogy megosztom veletek a fehér macaron készítésének módját. Ezt a receptet a neten találtam, nem magam kísérleteztem ki, viszont változtatnék azon, hogy a macaronokat sütés előtt száradásig állni hagynám. Ez azért fontos, hogy könnyebben megemelkedjen a sütőben és így lesz…..
Sziasztok! Ma egy olyan macaront mutatok be nektek, ami igazán méltó a macaron névhez, mivel minden ízében francia. Mint azt már tudjuk ez a kifinomult aprósüti ugyan Olaszországban készült először, és innen indult hódító útjára de igazán a franciák tették híressé. A 14-15, század derekán járunk,…..
Palmamorsures Brownie 2021.11.28 20:12:25
Sziasztok! :) Ezt a browniet egy kedves barátunk szülinapjára sütöttem és siker van, mert nagyon ízlett neki! :) Azt mondta nagyon jó, mert ragacsos.. Igen ez az :) Ez a lényeg egy jó brownienál, az állag! Na akkor lássuk miből mennyi kell.. Hozzávalók: 26 dkg étcsokoládé (inkább 3 tábla ;) )10…..