Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tekvando Felsohazy

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brexit közeledtével egyre népszerűbb lesz Hollandia a határátkelést tervezgetők körében, így talán nem lesz haszontalan, ha megpróbáljuk megkönnyíteni az ott munkát vállalni kívánók helyzetét. Emellett (folytatva az előző poszt tematikáját) megnézzük, hogyan állnak a…..
Valamelyik nap szokás szerint jó későn vacakoltam a másnapi határátkelős poszttal, amikor eszembe jutott, érdemes lenne egyszer beszélgetni arról, kinek milyen a munka-magánélet egyensúly a mindennapokban, illetve miként változtak meg (ha megváltoztak) az arányok határátkelés…..
1000 leütés Gyurcsány: Ne má'! 2016.01.24 08:42:06
A hvg.hu tudósítása pontosan eltalálta a Gyurcsány-eseményhez illő stílust: "ne má'!". Dögletesen unalmas egy magának a "baloldali" posványban stéget kovácsoló, egyébként a maga idejében minden nap megbukó politikusra újra és újra rábizonyítani, hogy semmi realitásérzéke nincs: már maga az újságíró…..
Tekvando Felsohazy 2016.01.24 16:00:14
Bágyadt trükköt nyomott be a fideszes választási iroda. Azt találták ki, hogy egy fideszes "civil" javaslatot támogattak, amelynek kérdése a boltok zárvatartása mellett kampányol. Szánalmas? Az. Persze, mert fideszes. Hitvány dolog ez. Orbán betojt attól, hogy népmozgalom lehet…..
Olvasom, hogy a közrádió nem adja le a Rainer M. Jánossal készült interjút, mert az túl "nagyimrés". Meg azt is, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és médiaszereplő, az orbáni migránsretorika bástyája morálisan ingoványos terepre tévedt az önéletrajzában…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
           Az Index.hu vette észre, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai gumidominó és egyetemi tanár egyik doktorandusza az egykori FPÖ-politikus Rüdiger Styx, meglehetősen schmittpáliánus jellegű doktori disszertációt produkált.            Ha az ember jobban…..
Pár évvel ezelőtt Anders Breiviket és Orbán Viktort hasonlítottam össze "Két bornírt keresztes lovag: Orbán Viktor és Anders Breivik" címmel. A mostani címben Breivik lemaradt, mert ő már jó helyen van. Orbán sajnos még nincs. A terrorista és a diktátor is jobboldali, keresztény…..
Varánusz Viktor, ezt beszoptad! 2015.10.17 06:18:00
Tudod az van, Viktorom, hogy horvát határzár cirkusz ide, plakátkampány oda, mi magyarok elmondjuk mit is akarunk: - Közös, minden tagállamban azonos szabályozást a legális bevándorlásra. (72%) - Támogatjuk a menekültkvótát. (64%) Jó, tudom, ezt lehet így nem érted, ezért…..
Tekvando Felsohazy 2015.10.17 12:21:54
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Tekvando Felsohazy 2015.10.14 11:31:45
@Wilson11: El is ájultunk tőle rendesen...Sharon Ston, Svájcinéger........na ez a bulvár televíziózás kezdete.
Egyikre sem emlékszem már.
Viszont volt egy kapcsolása a MIR űrálomásra, ahol az űrhajósok
énekkel köszöntöttek fel egy magyar kislányt élő adásban. Na erre emlékszem.
Tekvando Felsohazy 2015.10.14 11:54:50
@rozsomák: A pápa miután megérkezett, a repülőtéren a riporter-ujságíró az orra alá dugja a mikrofont és megkérdezi: -Mi a véleménye az országban búrjánzó prostituciórol?
Mire a pápa: -Nem tudom, nem tájékozodtam, hogy vannak vannak itt prostituáltak.
Másnap az újságokban szalagcím:
A pápa első kérdése az volt: - "Tessék mondani, vannak itt prostituáltak?"
Szóval így megy ez "Bors"-nál és hasonszőrű médiáknál.
Európa Kávézó Bayer, a nyilas 2015.10.06 10:38:20
Böffent, rókázott valaki, aki tulajdonképpen Orbán Viktor magyar hangja. Így is kezeljük. A CÖF-rendezvényeken írófejedelemnek nevezett figura, akinek szövegei nagyjából Jaross Andor 1944-es színvonalán fogalmazódnak meg. Örökös menlevele az ötös számú párttagkönyv, amit…..
Tekvando Felsohazy 2015.10.07 10:01:36
@a nagy hohoohooo: Besírsz a röhögéstől?
Te aztán vidám egy fickó lehetsz.
Tekvando Felsohazy 2015.10.07 22:13:00
@a nagy hohoohooo: Szóval akkor te vagy az elefánt.
“Keresztény vagy? Igen? Remek, akkor egy pillanat múlva meglátod Istent” – egy túlélő beszámolója szerint az oregoni tömeggyilkos ezt mondta, amikor sorban megkérdezte áldozataitól, hogy milyen vallásúak. Aki kereszténynek vallotta magát, azt agyonlőtte, aki nem, azt elengedte…..
Tekvando Felsohazy 2015.10.03 10:41:21
@vilagnezet.blog.hu: Hogy készül az ateista? Távolítsd el az agya 100%-át.......és már kész is.
A Kreatívon találtuk a videót, ami az első, elvileg nemhivatalos részlet Veiszer Alinda ma este, 22:30-kor induló Hír tévés beszélgetős műsorából, Veiszer pedig rendesen berúgja az ajtót az első kérdésével: Orbán Viktor egy geci? A vendége pedig Nagy Kriszta/Tereskova, aki…..