Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artner Sisso

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajnal Jánost A pincér című előadás címszerepében láthatjuk a Zsámbéki Színházi Bázison augusztus 25-én és szeptember 3-án. Az előzményekről, a próbafolyamatról és a következő évadról is kérdeztük őt...
Cuhorka Emese, táncos. Általában Hód Adrienn együttesével láthatjuk, de legutóbb a Tünet Együttes előadásában egy 90 éves Auschwitz-Birkenau-túlélővel táncolt duettet. Miről ismerni fel ma egy kortárs táncos nőt ? Szerintem előfordulhat, hogy kis tanácstalanság után a…..
Karafiáth Orsolya két hetet töltött Észak-Koreában. Az ország úgy megihlette, hogy egy egész estét betöltő vetítős mesélést, aztán majd kötetet csinál.Miért mentél te pont Észak-Koreába? Gondoltad csinálsz egy lemezt vagy könyvet az egzotikus utazásaidból, mint Both…..
Nemzeti, vagy magyaros? Népies, vagy folkos? Matyó, vagy etno? Az ezredforduló elején újra divat lett visszatalálni a gyökerekhez, kérdés, hogy hol is vannak azok valójában.Mit jelent a folklór ma?Röviden összefoglalva: a folklór nem más, mint a mindennapi élet szokásainak, anyagi,…..