Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolkodó?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simicska APEH-elnökké való kinevezése volt az 1998-ban hivatalba lépő új miniszterelnök legmerészebb személyi húzása. Amikor erre sor került, a közvélemény persze még keveset tudott az ő viselt dolgairól. A nagy többség Simicska Lajos nevét sem ismerte, neki 1994 októbere óta semmilyen nyilvános…..
Kaposvár a legfurcsább város Magyarhonban, a kaposvári embert pedig hungaricummá kellene nyilvánítani. A kaposváriaknak egyfelől óriási szívük van, a rászorulónak az utolsó ingüket is odaadják. Másfelől viszont, ha valaki közülük ki akar emelkedni, akkor vagy kitaszítják maguk közül vagy kegyetlenül…..
gondolkodó? 2016.06.01 14:54:23
Alapos, megfontolt , MÉRTÉKTARTÓ , igaz cikk ! Én nem tudtam volna Szitával kapcsolatban ilyen mértéktartó lenni ! Én bizony felsoroltam volna azt a hihetetlenűl sok rosszat, amit a város ellen elkövetett .
1. A Tescot legnagyobb üzeltét betelepítette ( utána jött az OBI, lidl, sorolhatnám ) , a városcentrumba ,ami talána még magyarországon is kuriózum , s ami miatt a kiskereskedők százai mentek tönkre. Igaz, jól jött az építkezés, a zsebretett pénzek, a fiktív áfák eldorádója lett. Viktorunk (pártja ) az 1998-az válaszások előtt sokat profitált ebből az üzletből !
2. Az IFOR idejében képes volt a Roth & B.... katonai beszállító céghez elmenni, " hallatlan milyen magasak a fizeteések ( az amerikaiak addig is a kezüket dörzsölték, mert negyed áron dolgozta az alkalmazottak, mint máshol ), ez bérfeszültséget okoz a városban " reklamált, lecsökkentették a béreket. Szita azóta is alacsonyan tartja a béreket a városban. Ki tudja miért ? Csak nem érdekeltségei miatt ?
3. Az M 9-es autópálya továbbépítéséért (a Dél- Dunántúl megközelíthetőségéért 25 év alatt semmit nem tett. Legalábbis a végeredmény ezt mutatja . Na ebben vállvetve NEM küzdöttek a többi párt somogyi politikusaival. Ahogy MÁTRAI MÁRTA műkontya megmaradt, Kaposvár elzártsága is ( szellemi és közlekedési viszonylatban is ! )
4. Ki tudja a kaposváriak közül, mennyibe kerül a taszári "új " 2003-ben elkészült polgári repülötéri terminál éves fenntartási költsége . Mert a " kedves " szitaimádók biztos nem tujdák , a város részbeni tulajdonos, van hol tárolni a Fő utca dísznövényeit télen ( mennyi be kerülhet a fűtés, karbanntartás ? ) Megjegyzem, mára egy lepukkant, repedező, korszerűtlen épület. Lebontani annyiba kerülne, mint felújítani !
Sorolhatnám soktizezer karakteren keresztűl. Kedves cikkíró , Ön szerint Csokonai Vitéz Mihály óta mi változott Somogyban ?