Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szellem

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
szellem 2010.03.28 15:56:22
@Dzsini: Köszönöm, működik. :) Korábban próbálkoztam az eszköztár visszaállításával de nem a "turbós" részen. :)
Mégegyszer köszi.
g
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
Viktória anyukájára rászállt az Invitel, de nincs jó hírünk: tavaly decemberben már posztoltuk Attila levelét, aki egy ilyen ügyben a Hírközlési Hatósághoz fordult és végül a következő tanulságot vonta le: "Tehát kedves Invitel, és többi hasonló telefonos szívatás,…..
A sátán személyreszóló üzenetét kódolhatták ki a Sony Ericsson szervizében, amikor meglátták Endre interneten vásárolt telefonja garanciapapírját. Az üzenettől annyira megrémültek, hogy még válaszolni is elfelejtettek naiv ügyfélnek, akinek mondjuk korábban kétszer már…..
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
szellem 2008.03.20 17:39:44
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
szellem 2008.03.20 11:04:08
Sohavisszanemtérő ajánlatot talált minden kedves tékozolni vágyó olvasónknak frenetik. Konyhájának nyilván elendeghetetlen kiegészítője az itt látható dizájnos citrusfacsaró, ami most egy szívmelengető ajánlat szerint 219.990 helyett csupán 142.990 forintért elvihető. Az…..
Még mindig parkolás, illetve egy gyors közérdekű informálódás. Oldbear a XIII. kerületben parkolt eddig féláron, ám a kedvezmény misztikus körülmények között mára virradóan eltűnt. Mi ilyenkor a teendő? 2008. február 1-től a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..
Tegnap indult "kitartó köcsögök" sorozatunkban olyan cégeket fogunk összegyűjteni, akik már csak a Homár archívuma szerint sem ma kezdték ügyfeleik hülyének nézését, illetve azt olyan arcpirító modón végzik, hogy ha nem jogállamban élnénk (MUHAHAHA), biztosan…..
A Homárnak egyszer régen sikerült UPC-nél tévéelőfizetést lemondani telefonon, elég vicces beszélgetés volt, csak sajnos nem rögzítettük. Lóránt internettől szabadult volna költözés okán, és arra a következtetésre jutott, hogy ezt emailben érdemes megtenni: Indítsunk egy…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
Tiger Feet - irtó kár, hogy nem árulhatom el, de ez egy pináról és buzulásról sokat énekelő magyar popsztár álneve - anyja pulcsit vett, kettőt, de ráfaragott, mert az egyiket elcsórták. A sztori megnyugtathat minden igaz magyart, hogy néha osztrákba is szar, a múzeum ugyanis még…..
90 percet érdekesen végigbeszélni embert próbáló feladat, tessék csak szépen kipróbálni otthon, mondjuk az Angola-Irán rangadó alatt. (A legjobban sikerült felvételeket beküldők között az Arany Gége Díj Léderer fokozatát fogjuk kisorsolni.) Amikor kiderült, hogy az…..
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..