Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evanni

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tiltás színében virító kondom éktelenkedik a Karinthy Frigyes 17-21. sarkán, belevaló tartalommal. A Móricz Zsigmond körteret és Irinyi János utat összekötő utcán már 3. hete egy teli óvszer akasztja meg a járókelők figyelmét. Ha a körtér felől haladunk lefelé,…..
A 11. kerületi Malom Közösségi Tér megtartotta az első Zarándokfórumot október 15-én. A meghívott vendég Miháczi János volt, aki szerint a zarándoklás egyik haszna a technológiai eszközök nélküli élet, a másik pedig, hogy az ember ráébred arra, hogy milyen kicsi a…..
A Budapesti Közlekedési Központ hamarosan megkönnyíti az újbudai lakosok életét. Decemberre tervezik a budai fonódó befejezését. November 10-ig az újbudai lakók javaslatot tehetnek, mit változtassanak a fonódó forgalmi rendjét, lehetőséget kapnak arra, hogy a mindennapjaikhoz…..
  Töltsd október harmadik hétvégéjét (2015.10. 17-18.) Újbuda színházaiban. A könnyed szórakozás és a spirituális elmélkedések helyei egyaránt garantáltak.A választék széles, bármilyen kedvedben is legyél, megtalálod a helyedet. Vedd meg elő vételben a jegyed.  SZOMBAT…..
  Bíróné Dr. Molnár Valéria álma mindig is az volt, hogy lefussa a maratont. Kitartásának, családja és edzői támogatásnak köszönhette , hogy a 6. helyet a lyoni Szenior Atlétikai Világbajnokságról, ezzel Valéria lett Újbuda leggyorsabb anyukája. A három gyermekes…..