Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BertalanK

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerületünkben központi helyen van a Fehérvári úti Vásárcsarnok, kortól függetlenül mindannyian gyakran betévedünk, hiszen a házias ételektől kezdve az igazi kiskertekben termesztett zöldségekig, gyümölcsökig minden kapható, de a virágválaszték is gazdag. De mégis, hogy…..
Nehéz kezdetek. Folyamatos fejlődés. Kiemelt szerep a kerületi sportéletben. 27 év. 1988. november 30-án volt az a sajtótájékoztató, amin bejelentették, hogy megnyitja kapuit a Kondorosi úti Uszoda. Dollenstein István, a XI. kerületi tanács elnöke és Csikány József, a…..
Öt helyszín. Kígyózó sorok. Játék a facebookon. Néhány nappal ezelőtt, október utolsó napján reggel 8 órától a kerületi lakosok nagy része krumpliért állt sorba, hogy kedvezményesen vásárolhasson kilószámra. A vásárlásra volt jogosult volt minden kerületi lakos a…..
Készül az ép és sérült gyerekek közös játékára tervezett MagikMe eszköz Újbudán, nemsokára használatba kerül a libikókaszerűség a diószegi úti játszótéren. Pár héttel ezelőttig sem a fővárosban, sem vidéken nem volt olyan játszótér, ahol speciális játékok…..