Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágneska75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az történt, hogy Gruevszki beleölt kimondhatatlan összegeket a belváros felépítésébe, de nem vette fel hozzá a megfelelő építészeket. Vagy a szerencsétlen tervezőknek semmilyen szabad kezük nem volt, és Gruevszki izlésvilága szerint kellett alkotniuk. Vagy a kettő vegyesen és karakter nélküli…..
Ágneska75 2019.07.09 23:06:11
@nikita: Itt írtad:
Tomi nem tanult a felsőoktatásban, de alapvetően értelmes gyerek. A hegymászás a mindene és arról szórakoztatóan tudott mesélni. A házát a szülei vették neki. Több, mint 400 vendéget hosztolt az évek során.
Amikor a fogyás/hízás témájáról van szó, akkor olyan érzelmek kerülnek napvilágra, mintha az Isten létezését, vagy legalább is valamilyen nagyon mélyről táplálkozó hitet vitatnánk. Ebben a témában azonban a hitnek semmi keresnivalója, érdemes a tényeket figyelembe venni inkább. Az interneten…..
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Ágneska75 2018.10.16 01:47:20
@Recseptáip Erdogán: A közönségnek miért jár az atom? Csak jobb sorsra érdemes fizetett statiszták.
      Szépen fésülten, gondosan kiválasztott ruhában ismerjük őket. Politikusok és világvezetők voltak, diktátorok és van, aki jelenleg is funkcionál még. Na, kitalálod, hogy ki-kicsoda volt gyerekként? Segítségül csak annyit mondanánk, ez az összeállítás nyomokban Ceausescut, Trumpot és Angela…..
A lányom történetét mesélem el. Úgy alakult az életünk, hogy jelzálogtartozás miatt eladtuk a vidéki házunkat. December 1-jén beköltöztünk a fiam önkormányzati lakásába. Én minden gond nélkül bejelentkeztem, de mivel a lányom nem vér szerinti testvére a fiamnak. csak településszintű kártyát…..
Ágneska75 2017.06.25 21:49:31
@Hurrá Torpedó: Önkormányzati lakásnál még a megfelelő egy főre eső négyzetméter esetén sem fogadhat be akárkit.