Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flavius Mundus Puncius

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok furcsaságot megéltem már itt Amerikában, de ez a legutóbbi talán túl tesz mindenen. De az is meglehet, hogy csak beleilleszkedik egy már újnak sem mondható, ultra-liberális amerikai szemlélet generálta politikai trendbe, ami az elmúlt pár esztendőben hihetetlen gyorsasággal söpört végig az…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.21 15:09:54
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: Jó az anyag amit szedsz. A majáknál szintén rendszeres volt az emberáldozat, pedig az ő civilációjukat ie. 1800 előttig vissza lehet követni
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.21 09:09:07
@Pöff: Ha neked jó az igéyntelen szar is az a te dolgod..
Kína, India és Indonézia még mindig rengeteg szenet éget el a hőerőműveiben, az Egyesült Államokban viszont egyre inkább visszaszorul ennek az energiahordozónak a felhasználása. Alig tíz év kellett hozzá, hogy az akkori energiamixben még csak 1 százalékot jelentő nap-, víz- és szélenergia lehagyja…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.18 10:32:39
@chrisred: Maradjunk annyiban, hogy ha a valódi értéken áraznák be az áramtermelés költségeit az atomerőmű magasan verne minden mást. De mielőtt a torkomnak ugranál először magyarzád meg kérlek, hogy a német eeg-umlage (zöldadó ami jelenleg 6,64 €cent/kWh) miért nem számolódik bele az "olcsó német" zöldáramba?
A Járókelőnél gyakran panaszkodunk egymásnak ellenmondó szabályokra vagy tisztázatlan illetékességi körökre egy-egy problémás jelzés apropóján. Egyszerűbben mondva arra, amikor egymásnak passzolgatják a forró krumplit a főváros cégei és a kerületek, így végül bárki, aki tehetne valamit a…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.17 09:05:45
@okleveles naiv: Mondd a támogatásokra szánt pénzt kik dobják össze?
A Hit és tudomány vitasorozat második alkalmára ismét annyian voltatok kíváncsiak, hogy alig-alig fértünk el a debreceni Nagyerdei Víztoronyban. Az est bemutatkozását Berényi András öt gyermekes édesapa, pszichológus, a DEMEK vezetője azzal kezdte, hogy megfordult elmeszociális otthonban, na persze…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.17 09:03:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az Úr modndá, tehát így van.
Flavius Mundus Puncius 2019.10.17 09:04:01
@wmiki: KiengedteK?
Gabi egy nagyon tanulságos történetet küldött nekünk, amit minden jelzáloghitellel rendelkező olvasónak érdemes átnézni. A hitelajánlatban szereplő előtörlesztési díj elengedése valahogy elfelejtődött a végtörlesztést követően, de ez nem volt annyira egyértelmű, így Gabinak rendesen utána kellett…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.10 09:03:37
@havrilla: Csak realista
Közkeletű tévhit, hogy tahón parkolni csak gépjárművel lehet. Mi sem áll távolabb a valóságtól! A tahó parkolás demokratikus jelenség, amelyet nem csak a "gazdag" autótulajdonosok gyakorolhatnak, hanem szinte bárki. Nem kell más hozzá, csak egy manapság terjedőfélben lévő "mikromobilitási eszköz",…..
Flavius Mundus Puncius 2019.10.10 08:52:41
@Adam Makkos: "Mivel az elektromos rollerek és a segwayek Magyarországon egyelőre nem minősülnek járműveknek, hamarosan módosulhat a KRESZ, árulta el Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az InfoRádiónak."

index.hu/belfold/2019/10/09/elektromos_roller_segway_kresz-modositas/
Több mint kétszázezren látták a Totalcar Mesterkurzus eseményéről készült videót a youtube-on, melyben Hanula Barna, a győri Széchenyi István Egyetem Audi Hungária Járműmérnöki karának dékánja beszél arról, hogy Meddig lesznek dízelek, mikor tűnnek el a benzinesek? Rögtön az elején leszögezi, hogy…..
Akár komoly elégtételt is érezhetnénk itt a Noemisszió blognál most, amikor kiderült: a Volkswagen autógyár semmibe véve az emberek egészségét, az üzleti és ökológiai korrektség minimális, alapvető elvárásait, gátlástalanul csalt, hazudott, trükközött. A hír immáron…..
Flavius Mundus Puncius 2015.09.22 13:25:15
@Shadowbull: semmi vélasz??
Flavius Mundus Puncius 2015.09.23 08:43:32
@Éhes ló: Akkor fasz vagy, hogy a holdról is látszol.

A VW szándékosan rakott be egy programrész a vezérlésbe ami a pl. kormányszög és terhelés változás alapján felismerte ha a tesztciklust mérik és átállította a motor karakterisztikáját, de a normál forgalomban viszont visszaállt a normál üzem ilyenkor 30-40 szeres kibocsátást mértek.

Ez simán csalás.

Ha visszanézed én is azt írtam, hogy valószínűleg minden gyártó él ilyen vagy hasonló trükkökkel, de nem csak az USÁ-ban hanem mindenhol.
Bevándorlási hisztéria és ami mögötte van A bevándorlásnak úgy tűnik az a legnagyobb veszélye, hogy teljesen belehülyül a fél ország. Vagy talán az egész. Ki ezért, ki azért. Nem szeretem túlzottan Török Gábort, de évente azért van két-három kifejezetten jól eltalált írása. Asszem idén ez volt az…..
Flavius Mundus Puncius 2015.09.22 14:41:27
          Stumpf András, ez az újságírónak sem látszó tárgy, a Primissima-díj egyik jelöltje, mely tény fogalmi szinten is megszünteti a magyar újságírást, úgyhogy Jászberényi Sándort, aki fél óra alatt összerittyentett rezsimnyalatok helyett elment Kobaniba, inkább…..
         És most mi lesz velem? -  kérdezte a bírót sírva Zahar Al-Hussain?        Beláthatja, nem regisztrált Szerbiában, ezért ki kellett utasítanunk, hiszen, ha regisztrált volna Szerbiában, akkor azért kellene kiutasítanunk, mi, kérem, fejlett jogállam vagyunk -…..
Azért el kell ismerni, hogy Európa rohadt almája végül tényleg kontinentális politikai tényező lett. Sikeresen szétbarmolta bármiféle kooperatív megoldás esélyét és most már mindenki a saját belső határait zárja. Sem Németország, sem Ausztria nem tudta kontrollált mederben…..