Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipikirálylány

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Nagy navit bomba áron? 2012.05.03 06:35:38
A legviccesebb a Windows. Ebbe a csapdába az Exporer ikonra kattintva sétálhat be az ember. A készülék ekkor figyelmeztetőleg megkérdi, hogy tényleg akarod-e. Ha igennel felesz, az évszázad rejtélyét kell megfejtened. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  A hétvégén – nem teljesen véletlenül – belenéztünk az RTL valóságshow-jának adásaiba. Felrémlett, hogy még a kezdetekkor a csatorna elkészített egy – kifejezetten a ValóVilágra – szabott etikai kódexet, amelyet egyébként elküldött a…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
pipikirálylány 2011.02.09 11:38:24
@Kürüsüly:
Már ne haragudj, de ilyen embereket nem kéne nappal elemlámpával keresgélni. Ezrével tülekszenek a korrupt, hazaáruló, hazug politikusok.
pipikirálylány 2011.02.09 11:49:35
@Kürüsüly:

Itt senki nem a kormányőr srácokat szidta. Nekem semmi gondom velük, a sofőrrel sem. A dolgukat végzik, ahogy mindenki más. Csupán a tökfejjel, akiket védenek.
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Belsőség Hőségriadó! 2009.07.27 19:07:00
A hőmérséklet emelkedésével együtt szenved ember és gép. Míg előbbi legkésőbb karácsonyra elfelejti az izzasztó nyári hőséget, addig a tűző napon átforrósodott beltér anyagai gyorsan, időnként helyrehozhatatlanul öregszenek. És bár az átlagmagyarra nem kimondottan…..
pipikirálylány 2009.07.28 11:44:00
Belsőség Lecsót a gépbe! 2009.07.23 13:57:00
Jelen kis borongásom csak laza szálakkal kapcsolódik az autózáshoz, ezért előre is elnézést kérek. Viszont van benne szerelés, igaz, minimális mennyiségű olajjal, de ez, remélem, kevéssé azért kárpótolja azt a néhány olvasót, aki ide kattint. Évek óta használok egy kis…..
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..
Én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? – néha már-már kételkedem épeszűségemen, képes vagyok felhúzni magam olyan dolgon, amit máskor észre sem vennék, kósza gondolatfátyol lenne csak szürkeállományom (feltéve, ha van ilyen) redőin. Az utóbbi hetekben azonban van egy…..
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...
A közvetítő cégek szerint azoknak, akik náluk intézték autójuk szlovákiai forgalomba helyezését, nem kell tartaniuk az ellenőrzésekről. Vélemények az azonos című cikkünk témájáról...
Úgy néz ki, a lehetetlen helyen és időpontban tartott közgyűlésen módosítani szeretnék az alapszabályt, hogy pótlólagos befizetésre kötelezhessék a tagságot. A MÁV Általános Biztosító Egyesület honlapján az alábbi közleményre bukkantunk egy kedves olvasónk…..
Megakadt a szemem a Reggeli című műsor egyik videóján, amiben Kiszel Tündével készítenek interjút. A meghívás azzal kapcsolatos volt, hogy egy magazin listát készített a legkedveltebb és legutáltabb média sztárokról, és gondolom nem kell elmondanom, hogy Kiszel Tünde melyiken…..
Egyikünk sem járt még San Franciscóban, ezért nagyon vártuk már, hogy lássuk ezt a csodás várost. Bár az idő igen szeles volt, mégis bebarangoltuk a helyi látnivalókat. A nagy gyaloglás után jól is esett a thai masszázs, ahová Gyuri elvitt, hogy kényeztessen egy kicsit. Rám is…..
pipikirálylány 2008.03.02 17:56:37
pipikirálylány 2008.03.02 18:16:36