Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueBalerina

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BALETT VILÁGNAPJA: OKTÓBER 1.   A tavalyi világméretű kezdeményezés óriási sikere után idén is megünnepelhetjük a Balett Világnapját.   Október 1-jén egy mintegy 23 órás élő közvetítés keretében betekintést nyerhetünk a világ öt legkiválóbb társulatának, az…..
Natalie Portman egyik kedvenc színésznőm, egy ideje figyelemmel kísérem pályafutását. A Fekete hattyú című filmben nyújtott alakítása egészen kiváló volt, számomra bebizonyította, hogy nemcsak kiváló színésznő, de nagyszerű táncos is. Erről az Amerikai Filmakadémiát is…..
BlueBalerina Balett mindenkinek? 2015.09.21 15:00:00
„Micsodaaaa, mit fogsz csinálni?” kérdeztek vissza családtagjaim, amikor először meséltem nekik a tervemről, miszerint most így felnőtt fejjel belevágok egy balettkurzusba. Erős kétely és bizonytalanság volt érzékelhető a tekintetben, nem veszítettem-e el teljesen a józan…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..