Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KatonaDia

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Itt a Napnak fénye és Holdnak árnyéka folytatása, rögtön két kötetben...
  Azért is tűntem el megint egy kis időre, mert annyi olyan könyv volt, amiről írtam volna, hogy egyszerűen nem tudtam dönteni. A bőség zavara...
A napokban megjelent egy blogbejegyzés, Miért rossz ötlet randizni egy nem kereszténnyel címmel. Most erre fogok reagálni, olyan emberként, aki végigélte a keresztény középiskolát, szülői nyomásra, megtapasztalta az ott élő kétszínűséget, látta a meleg szerzetesek által molesztált diákokat.   Ha…..
Ha már megcsináltam az Isteni Balhét, gondoltam a Pokoli Balhé is tálcára kerül...
Na szóval. Úgy alakult az egész, hogy eldönöttem: én is blogolni fogok...
 Ez is egy olyan könyv, amire még sok éve találtam, de hajj, de sokszor újra kézbe veszem...
Maradjunk továbbra is J. Goldenlane-nél. Mint pénteken írtam is, oda-meg vissza vagyok az írásaitól, minden hónapban legalább egy könyvét újra olvasom. Múlt hónapban a Herceg jósnője volt soron, ez a hónap az Isteni Balhéról fog szólni. Illetve az Isteni Balhéról és a Pokoli Balhéról. De egyenlőre…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Akkor első posztnak kezdjünk is egy jó kis Goldenlane könyvvel, a jelenlegi legújabbal.Napnak Fénye..