Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cloud

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Blaha átalakítása 2011.04.26 12:08:00
 Ma többen elküldtek egy felhívást felmérésre - holnapig lehet reagálni rá, tegyük meg. Kedves Hallgatók!A budapesti Blaha Lujza tér felújítását tervezik. A terv készítői állítják, hogy a térnek nincs közösségi szerepe, csupán átközlekedésre szolgál.…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
Cloud 2010.04.25 21:42:54
@Káposztakukac:
Jól van. Ez izlés kérdése. De itt volt aki, írta, hogy: úhhhh, ahhhh milyen jó csaj!!!...:)))
Azért annyira nem. Sőt :)
Nekem pl. nem tetszik, Főleg élőben nem. Egyáltalán nem fiatalos közelről az arca.
Sok jobb harmincas anyukát ismerek.

De ezt csak azért írtam, mert a plakáton ezerszer jobban néz ki az tény.

Egyébként meg nem ez a lényeg, hanem hogy értelmes és jó szakember legyen...
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Nem könnyű dolog parazitának lenni. Az ember (vírus) megpróbálja a legtöbbet kihozni az élőlényből, amiben élősködik, de közben arra is viogyáznia kell, nehogy az túl korán meghaljon. A vírusok többféle taktikát is kidolgoztak, hogy megbírkózzanak ezzel a problémával.…..
Cloud 2009.04.28 13:35:36
@makacs szennyeződés: legyen igazad. :)
van benne valami, csakhogy mindannyian "idióták" vagyunk ilyen szempontból, merthogy csak a médiából vannak információink. hogy mi és mennyi igaz belőle, csak találgathatunk...
Cloud 2009.04.28 14:39:08
@makacs szennyeződés: hát tudjuk, hogy a médiának is jó az ilyen "esemény", hiszen lehet a hiradó nézettebbé tenni, különböző műsorokat gyártani stb..
index is tudósíthat "percről percre" ... :)
szóval ez is benne van a pakliban.

ezért is voltam kiváncsi többek között, hogy miéert nem szól a fáma a részletekről, amiket te is említesz. és hogy konkrétan MIBE haltak bele...
Nálunk még csak a negyedik évad fut, ezért az ugrás utánra rejtettük az USA-ban látható ötödik évad egyik epizódjának promóját, ami a network tévékhez szokott nyuggerközönség és a bigott szülők gittegyleténél biztos heveny vérnyomásemelkedést és tiltakozó levelek…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Cloud 2008.10.14 14:46:04
Eme kedves mondatot mostanában divatos használni, főként azok szájából hallani, akik úgy érzik, cigányok között élni rossz, ergo nekik nem lehetnek olyan jogaik (a már megszerzetteken túl), amikért tüntetni érdemes volna. Mi több, a már megszerzett jogaikat is valamiképpen…..
Ha kíváncsiak vagyunk, hogy tíz év múlva milyen díszletek és inzertek között fog büntetni a Nap-Kelte, akkor feltétlenül nézzünk bele a Reggeli jam-be. Már a felütés is vicces, a műsorvezető minden adás elején kábé mintha a konyhából jelentkezne be, mögötte kis ablak,…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
"Bundásom, aztán jó itt kutyának lenni? Szegény kutya erre mit csinálhatna: pacsit ad" - mesélte el nekünk a Bundás gazdája, Tsipet a kép történetét. ..
Nem értjük, hogy az embert, akinek 90 százalékban az oktondi taplósága, 10 százalékban pedig a még tenyérbemászóbb szemüvegszárrágása miatt fizetnek milliókat a tévécsatornák, miért tiltották le a képernyőről, amikor csak azt csinálta, amiért szeretik. Ez olyan, mintha…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Biztos mindenki azt hiszi, hogy a mi szívünket vastag, csimbókos szőr fedi, a lelkünket pedig jégkocka-tartóban tároljuk és csak karácsonykor engedjük fel úgy tíz percre. De nem. Például Réthy Barbara, a Nemzeti Nyomozóiroda főhadnagynője teljesen elkápráztatott minket.…..
comment:com Ejnye, Gabriella! 2007.08.31 09:05:00
A Mokka ma reggeli vendége Kiszel "szemöldök" Tünde volt, most éppen annak örvén, hogy Donatella lánya (akit csak azért sem vagyok hajlandó Donatellácskának nevezni) iskolába megy hétfőn, nagy nap lesz a kislány életében, az biztos. Aranyos volt a tejfogait frissen…..
comment:com Rózsaszín párduc 2007.08.30 16:50:00
A Rózsaszín Párduc valahogy kilóg a tipikus régi amcsi rajzfilm-szériák sorából. Abszurdabb, furább, nem annyira amerikai, mint a Maci Laci, Foxi Maxi, Frédi és Béni, és társaik. A zenéje pedig igazi telitalálat. Az elegáns, nagyvilági, fúvós őrület mintha nem is egy idétlen…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Sokáig azt hittem, hogy Mackó Misi a mi kis KGST-s mesefiguránk volt. Nekünk gyerekkorunkban valahogy lengyel mesének tűnt. Aztán tessék, kiderül, hogy a világon mindenhol nagyobb kultusza van, mint nálunk. Mondjuk a berúgáson kívül nálunk amúgy sincs semminek kultusza, de ezt most…..
Tegnap még a tűzijáték dübörgése visszhangzott a fejünkben, ezért szinte észre sem vettük, hogy a Blikk, szépen csendben, az ötödik oldalon megújította a magyar bulvárújságírást. Megjelent az első, nagy példányszámú pedofil cikk. Mert ugye ezek a mai gyerekek milyen korán…..
A táskás nénit megölő villamosvezető sztorija után jött olvasónk élménye, a buszajtóba csippentett asszonnyal, most pedig egy még riasztóbb, ezúttal buszajtóban rekedt anya + gyermek kombóval. Borzongjunk együtt Chippel. Hello Homar, Latom az ilyen sztorikat is megirjak neked,…..
Az állami katasztrófa első évfordulóján - bár ijesztgetnek záporokkal, zivatarokkal - nem fordulhat elő még egyszer, ami tavaly, és erre Gál J. Zoltán és az m1 a garancia. A köztévének például az az ötlete támadt, hogy a tűzijáték (21:00 m1, TV2, RTL Klub) előtt 7 azaz hét…..
Még nem? Tessék, itt a cseppfaszú a Nirvana albumborítójáról. Időközben felnőtt, és úgy érzi magát mint egy pornósztár, mivel már annyian látták meztelenül. Te meg már valószínűleg nem a szüleid pénztárcájából loptad ki a pénzt az albumra, hanem keresőképes…..