Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nadia Abdulwahab

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az énekesnő, a dal és maga az eurovíziós dalfesztivál önmagában is megosztja a kedélyeket, és bár Wolf Kati végül csak a 22. helyezést érte el, a Szerelem, miért múlsz? nem tűnik el nyomtalanul a süllyesztőben. Ehhez többek közt egy jól sikerült remix is hozzájárul, melyet…..
Kultúrpart London calling 2009.08.04 08:00:00
Camden Town - London legizgalmasabb kerülete, a punk és goth szubkultúra központja, a drogdílerek és d-listás indie zenekarok melegágya- fittyet hányva a fősodorra, létrehozta saját performansz fesztiválját, ami idén augusztus 3-tól 30-ig kerül megrendezésre olyan kultikus…..
A Kiskokas lurkóház ezt az űrt betöltendő jött létre, ahol színes programok, játékok várják az örökmozgó, kreatív gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket. Ráadásul a foglalkozásokon használt kellékek és egyéb mozgással, kreativitással kapcsolatos játékok, kiegészítők…..
Eleonora Fuser, aki Londontól New Yorkig, a világ minden részén tanít és rendez, nemrég Simon Balázs meghívására Budapesten járt, hogy egy szereplőválogatással egybekötött mesterkurzust tartson készülő darabjához; a Magyarország hőseihez. Eleonora Fuser    …..
Vannak olyan alkotók, akik a változatosságot szeretik, mások meg szívesen dolgoznak ugyanazokkal az emberekkel. Balázs Zoltán rendező állandó koreográfusa Szőllősi András, akivel a Nemzetiben bemutatott Amalfi hercegnő című előadás kapcsán beszélgettünk. Gondolom szándékos a…..