Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boros Panna

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gengszterdzsessz, Amerika, egy Chevrolet Master Deluxe, és a Group. Nagyot szól. ..
Kultúrpart Egymásra hatva 2010.07.28 19:57:00
Művészetek völgye a művészek völgye. Van itt bőrszandi, meg díszes köcsög, és hál'istennek spontaneitás is. A Tetra Éter Csoport minden reggel improvizációs táncórákat ad, a KoMa Társulat Monostorapáti életéből megszínpadiasított életképeket mutat minden nap a fesztivál…..
Kultúrpart A színfalak mögött 2010.07.27 19:58:00
A Kultúrpartnak sikerült bejutnia oda, ahova másnak nem: reggel kameránkkal a Művészetek Völgye stábértekezletén jártunk, ahol Márta István a szervezőkkel és a polgármesterekkel értékelte az eddigi programokat és látogatottságukat. Megtudtuk azt is, hogy vigyázni kell a…..
Kultúrpart Igyunk egymásra! 2010.07.23 21:06:00
Gödrös Frigyes és Tolvaly Ferenc is a Csiga-díjasok között van. Úgy érezték, az ünneplés legkapolcsibb módja az, ha egy környékbeli borospincében koccintanak egymás egészségére. Mind a ketten húsz éve aktív tagjai a kapolcsi fesztivál támogatóinak. ..
A Kultúrpart amellett, hogy segít a szervezésben, rögzíti, dokumentálja és terjeszti is a fesztiválon történteket. Az első nap első videója a megnyitó örömeit és bánatát filmesítette meg. ..
Kultúrpart Bevállalós rockerek 2010.04.23 14:00:00
Kiss Tibi, Falusi Mariann és még Pély Barna is nekivetkőzőtt, és szerepetvállalt a Rock a Rasszizmus elleni magyar kampányban. A Gödörben 29-ig, a Merlin Színházban pedig április 26-tól 3 hétig tart az a kiállítás, ahol Ismert magyar zenészek intim testrészeiket eltakarva ugyan,…..
A lemez még a gyárban, a pasiuralom a tetőfokán, mégis mindenütt játszik az Uzgin Üver. Pannavision nem kérdezte meg, honnan a furcsa név, sebaj, még mindig jobban hangzik, mint a Beatles. ..
Kuncze Gábor a régi kampányokra emlékezett, rádiós kollégája Gálvölgyi János pedig az E betűket szidta. Mindezt Arató András könyvbemutatóján, ahol megtudhattuk: a farokhuzogatás nem kóser. Pannavision jelenti. ..
Kultúrpart Intimtorna tabukkal 2010.03.02 21:30:00
A titokban elvált cybergyerek szüleit Pannavison addig kergeti a parkban, amíg be nem vallják, hogy mi is történt a Kistehénnel. Nem vallják be, csak az Illegális tigrisszemet. Vigyázat, koncertek közelegnek! ..
Bár a videoművészet halott, öt gyönyörű fiatal lány bizonyítja, hogy Keleten a helyzet változatlan. A román-magyar egyesített himnusz ellenére a Ludwigban béke honolt, a vérző fejű nőket leszámítva. Pannavision ajánlja. ..
Producerekkel parolázott Panna, szemlebüfé híján a MOM park halljában. Kovács Gábor, Pataki Ági és Angelusz Iván az új filmjükre, Hajdu Szabolcs Biblotheque Pascaljára ittak, ami már a verseny kezdete előtt a filmszemle legnagyobb esélyese volt. Herendi Gábor, a Poligamy című…..
Úristen kukacos Emese otthagyta Zoltánt a bankban, és divatdiktált a Filmszemlén. Egy Mundruczótól vett kapucnis pulcsi, és egy hosszabb tunika szerű kis póló, játékos T betűkkel. Pannavision kamerával veszi a trendszvettert. Messze Európában. ..
Világhírű színészek és rendezők, pezsgő és mámor. Miki bácsi filmjének meglepetéssztárja azonban kétségtelenül Rózsa Gyuri volt. Pannavizsön a kultúrparton. ..
Január 22-én, a magyar kultúra napján lenne 67 éves Cseh Tamás. Országszerte megemlékezéseket, koncerteket tartanak az emlékére. A kultúrpart még szeptemberben, a Gödör klubban tartott emlékkoncerten beszélgetett barátaival, Bárdos Deák Ágival, Bródy Jánossal, Bérczes…..
Majdnem megfagytunk, de nem adtuk fel! Dacolva széllel és esővel sellőkkel vonultunk az utcára, hogy mindenkihez eljusson a hír a remek programokról! Flashmob a Szecskában. Bár iszonyú hideg van, mégis érdemes lesz kimozdulni. ..
A Kulturális Turizmus Évének öt altémája közül ebben a hónapban a „friss” kerül a középpontba, vagyis minden, ami kortárs, újdonság, újszerű és fiatalos.A kortárs művészet kedvelőit október 9. és 18. között a Budapesti Őszi Fesztivál várja zenével,…..
A 2009-es PLACCC fesztivál lényege a helyszínspecifikus művészet. Az alkotók a megszokott, naponta látott helyszínekből és észrevétlen városi tárgyakból merítenek ihletet. Nem csupán díszletként használják, hanem újraértelmezik azokat, és több oldalról járják körül az…..
Mondják, hogy ha megszerezni nem is, de megtartani nehéz a másikat. Ezért néhány romantikus ötlettel szeretnénk feldobni mindazok hétköznapjait, akiket már utolért a végzete. Kupidó sem csinálhatná jobban!..
Nem volt nehéz összeszervezni, csak egy csapat lelkes civil kellett hozzá és egy jó ötlet. Így voltunk sétahajókázni a Dunán: mi és ők -  hajlékosak és hajléktalanok. ..
Kultúrpart Ők voltak a legjobbak! 2009.09.29 18:18:00
Szeptember 25-én nemcsak a Fenntartható Földet ünnepeltük, hanem a Kultúrpart mobilfilm -és fotópályázatának illetve dalversenyének győzteseit is. Összeállításunkból kiderül, kik voltak a győztesek és egy kis ízelítőt is mutatunk munkáikból. Köszönjük a munkát…..
Narancssárga parókás afrikai varázsló áldotta meg az Új Színház Társulatát, hogy legalább olyan jól menjen minden, mint a tavalyi évadban. A számos új kezdeményezés mellett továbbra is maradnak a kedvezményes bérleti árak, valamint a Márta István vezette teátrum továbbra…..
1989 nagy változások éve volt. A politikai élet eseményeiről a Terror Háza egy időszakos kiállításban ismerteti a látogatókat, Németh Alajos is visszaemlékezik a Bikini fénykoráról, a régi fiatalok Zendülése Márai Sándor regénye alapján pedig színdarabot ihletett, ami a…..
Igenis, kivételes alkalmakkor lehet ilyet csinálni. És kell is! Az ország emblematikus és gyönyörű épületének megújulásáért pedig érdemes is. Arról nem is beszélve, hogy valljuk be, ránk fér egy kis örömködés. Nem volt tömeg a Parlament előtt megrendezésre kerülő flash…..
A színész 24 órából majd 12 tölt munkahelyén, a színházban. Díszlet épül, jelmezt varrnak, próbák és előadások érik egymást. Itt esznek, isznak és itt cserélnek eszmét is. Mint megtudtuk a színház lelke a büfében lakozik, annak táplálója pedig maga a büfés...
Ismét jelentkezünk, hogy leszállítsuk a legnagyobb durranások listáját, amit nem szabad kihagyni egyetlen magára valamit is adó kultúrbanditának sem. Kapcsoltál?!..