Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cickafark

466 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
macskakaparásocskák esetleg 2009.03.22 18:42:00
És ha valaki olvas és érdekli továbbra is, ne restelljen dobni nekem egy mailt. Egyelőre még nincs új blogom, de ha lesz, akkor szivesen elmesélem annak, akit érdekel (és nem közeli ismerős)...
macskakaparásocskák bájbáj 2009.03.18 20:31:00
Kiderült, hogy anya olvassa ezt a blogot és annyira dühös vagyok, egy csomó mindent elmondok neki, de amit nem, azt nem, és ez már megint egy bizalomvesztés, és annyira szerettem ezt a blogot, nagyon a szívemhez nőtt, nem fásult el és közel állt hozzám és most váltani leszek…..
macskakaparásocskák 2009.03.04 09:34:00
Egy darabig nem leszek, nem tűntem el, csak nem leszek netközelben, puszi puszi majd jövök. ..
Lekéstem a blog első évfordulóját. :) Mert pontosan tavaly a tavasz legelején kezdtem el írni. Amely szóban forgó tavasz kábé 6 napja megérkezett, de csomóan észre se vették, a kifinomultabb orrúak és érzetűek viszont már nagyban buliznak vele együtt.Jelenlega, tabukat…..
macskakaparásocskák szétesett 2009.02.28 14:29:00
Uhh, tegnap este.. hát a tegnap este felkavaró volt.Az elején furán éreztem magam, mert nem voltam biztos benne, kivel hogy állnak a dolgok, mit gondolnak rólam (páran tanúi lévén annak, mikor a múltkor elszállt az agyam), ráadásul ott volt M és az járt a fejemben, hogy mennyire nem…..
macskakaparásocskák hibám 2009.02.27 12:50:00
Imádok az Annával találkozni, mindig inspirál és egy csomó fontos dologra rájövök.Tegnap általa döbbentem rá, hogy egy kapcsolat akkor működik jól, ha mindkét félnek van fejlődési lehetősége, kvázi nehézségeket állítanak egymás elé.Na én ezt totál elcsesztem.A…..
macskakaparásocskák kontraszt 2009.02.27 12:01:00
Nagyon furcsa ellentétek vannak bennem. Nem tudom pontosan definiálni magam, még nem döntöttem el, milyen legyek, próbálok figyelni az érzéseimre és rájönni, mi okozza ezt a kettősséget.Egyrészt a sulinál jön elő. Annak ellenére, hogy szeretek oda járni és tetszenek a tárgyaim…..
Vááhh.Most beszéltem Tével, és M. felhívta őt 10 perccel azután, hogy szakítottunk és közölte, hogy hát, szakítottunk, mert már nem szeret és találkozzanak. Vááo, na ez aztán jólesik az embernek. Képzelem, már hány embernek újságolta el. Tökre nem vártam volna tőle.…..
macskakaparásocskák :) 2009.02.25 12:26:00
Egy csomó szupi nagyszerű dolog történt és most olyan jól érzem magam. Süt a nap. Azt hiszem, M.nek mégiscsak fontos vagyok és mégse tette túl magát olyan gyorsan és barátok is maradhatunk egy kis szerencsével, ami olyan klassz lenne. Az összes múlt heti zhm maxpontos lett. Té…..
macskakaparásocskák tavaszszag 2009.02.25 12:20:00
Ha nagyon figyelmesen szaglásztok, ma érezhetitek a tavaszszagot a levegőben! Közeleg, közeleg. :)..
macskakaparásocskák 2009.02.22 23:55:00
Eddig mindig mindent megbeszéltünk és azt mondtuk, ezután is meg fogjuk, mert barátok maradhatunk, és ez olyan furcsa, mert egyszer csak, egyik pillanatról a másikra M. nem beszél velem és nem hajlandó elmondani, mi a baj... És nem értem, azt hittem, abban maradtunk, hogy beszélünk…..
macskakaparásocskák semmisejó 2009.02.22 23:13:00
Néha jó, ha emberekkel találkozok. Főleg ha olyanokkal, akiket igazánigazán szeretek.Néha meg nem jó. Főleg, ha olyanokkal, akiket kedvelek, de semmikülönös. Egy kicsit eltereli a gondolataimat, és aztán fordul az egész és csak M.re tudok gondolni és hogy úristen, hogy…..
Letisztáztam magamban a helyzetet és a tennivalókat és ez klassz.1. Most a szenvedés ideje van. Nem akarok folyamatosan csinálni valamit, és folyamatosan emberekkel lenni, csak azért, hogy ne gondoljak M.re és elűzzem magamtól a bánatot. Tök fontos elgyászolni. Így élem az életem,…..
macskakaparásocskák apakezdődik 2009.02.21 11:12:00
Az ébredés, na az valami undorító. Felébredni és tudni, hogy a másik nincs melletted és nem is lesz, soha soha soha.Hölgyeim és Uraim, kezdődik az időszak, amikor minden egyes postom egy arról szóló nyávogás lesz, hogy jajj jajj, mennyire hiányzik M., jajj jajj nem tudok élni…..
Estére van 4 opcionális programom is, 2 buli meg egy barátos meg egy színház, és egy kicsit kísértésben is vagyok, hogy elmenjek az egyik bulira és elrángassak egyebeket is, de legutóbb valami ilyesmit sikerült és az felvidított, de akkor se lett jó vége, úgyhogy lehet, hogy ma azt…..
A kedves kis szappanopera a következőképp folytatódik.M. mondta kedden, hogy találkozzunk. Találkoztunk. Gondolkoztunk, hogy újrakezdjük. Egész sokat voltunk együtt a napokban, és szerintem jó volt. Vagyis hát én megmaradtam abban, hogy örülök, hogy vele vagyok, szeretem és…..
Kicsit elszámoltam magam, konkrétan túl sok emberrel beszéltem meg túl sok mindent és le kellett mondanom hármat. Ebből egy cuki volt :), egy semleges, egy haragudott (pedig neki csak annyit mondtam, hogy az estéből nem lehetne-e késő délután).Túl sok emberrel vagyok kapcsolatban.…..
macskakaparásocskák ? 2009.02.17 12:32:00
Jó lenne-e, ha együtt maradnánk M.mel?Ki tudnánk e fejezni Azokat, Akik Vagyunk, a kapcsolatunkban? Jó-e ez az út? Tudunk-e fejlődni egymás által? Boldoggá tudjuk-e tenni a másikat?Segítjük-e a másikat?Tudunk egymáshoz alkalmazkodni?Tudunk még egymásnak újat mondani? ..
Mellesleg ma úgy örültem annak, hogy M. kedves volt meg minden, hogy rendesen ettem. Tök jó volt. Kenyeret meg kakóscsigát meg barnarizseshalat. És kivételesen örültem neki, hogy birok enni, mert 50-52 kiló az álomcélom, de félő, hogy azt már elértem, és igazából nem szeretnék…..
macskakaparásocskák bárcsak 2009.02.16 21:08:00
Aijjj olyan hiányzós vagyok. Úgy hiányzik.Jó lenne nekünk még egy esély..?Nem mintha én döntenék..Áhh. Nem akarom magam beleélni és aztán meg csalódni. És jót jót jót szeretnék neki...
macskakaparásocskák álom 2009.02.15 13:29:00
Olyan baromságot álmodtam, volt benne valaki, aki tetszett álmomban, és elkezdtünk kavarni és csókolóztunk és nagyon fura volt, mert kicsi volt a nyelve, és aztán még tovább nyomattuk a dolgokat és egyre furább lett az egész, mert olyan vékony volt, majdnem olyan vékony, mint én,…..
macskakaparásocskák 2009.02.14 21:18:00
Már megint nagyon szarul vagyok.Olyan 3 hetet saccolok tömény szenvedésnek, utána sokáig tompa fájást. Vagy ki tudja, lehet ez túl optimista.Viszont ha ez így megy, nyárra bőven alulról szagolom az 50 kilót.Olyan vicces, mert nem érem el többnyire az embereket, de akit mégis, az…..
Idézek magamtól, 2006. aug. 21. (kb egy hónapja jártunk akkor M.mel)" És persze kell tudni kezelni is. Hogy a barátom az életem alkotórésze. Része, nem egésze. Kétségtelenül fontos és szép része, de azért nem ő tölti ki az egész életet. Barátok, munka, hobbi, önmagam,…..
macskakaparásocskák lassú 2009.02.14 18:43:00
Nem csináltam még dobozt. Mármint olyat, amibe így szépen belepakolom a tárgyiasult emlékeket. Nem tudom, nem vagyok erre még nagyon képes. A szobán sem változtattam semmit. 2 dolgot tettem meg: levettem a karkötőt, amit a kapcsolatunk legeleje óta hordok; és kitöröltem iwiwről,…..
M.mel mindig olyan jó volt enni meg aludni.A reggelizést tökélyre fejlesztettük, lassan és lustán kezdve a reggeleket, lehetőleg egy kis szexszel, zuhannyal, utána pedig rántottával, ami köré a tányérra mindenféle egyéb nyalánkságot raktunk: camambertsajtot, paradicsomot,…..