Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TommyBravo

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másnap. Felébredés. Fejfájás. Körülnézés. Tejóég! Kérem szépen így állunk. Kaptunk új részleteket. Ahogy vártuk: Összességében az adójavaslat – az eddigi információk alapján - pozitív és előremutató. Várjuk a részleteket. Illetve mégsem egészen úgy, ahogy…..
Különösen árulkodó, hogy az egyetlen szegedi melegszervezet, az Írisz Társaság ma gyakorlatilag nem is létezik, amióta az Ifjúsági Ház a terembérlet önkényes emelésével és előre kérésével (!) kifúrta őket. Azóta sem találtak maguknak termet, és idén a Szegedi Ifjúsági…..
Kettős Mérce Viktor és a medve 2008.08.14 14:47:00
Orbán Viktor rövid interjúja, amelyet az orosz-grúz konfliktusról adott az InfoRádiónak, várhatóan még jobban ki fogja vágni a biztosítékot az orosz nagykövetnél, mint Németh Zsolt napokban kiadott közleménye a FIDESZ hivatalos álláspontjáról. Nagyon helyes, tenném hozzá…..
Durva Mi az, hogy NÁCI? 2008.07.18 14:30:00
Mint minden szó vizsgálatát, itt is az etimológiával kezdem. A náci szó a német nazi szó magyarosított változata. A "nazi" szó pedig a német nemzetszocialita (Nationalsocializtische) szó rövidítése. Aki tehát náci, az a Német Nemzetszocialista…..
Kettős Mérce Kurucok szabadsága 2008.07.15 17:00:00
Annak ellenére, hogy üdvözlöm, meg ejbejól megkapták a kurucok bennem is felmerül a kérdés (akárcsak a kurucokban), hogy ez mégis miért és hogyan lehetséges. Nem, nem szeretem a kurucinfot (bár bevallom lassan hiányzik, hogy kielégíthessem perverziómat és olvashassam), de…..
Mandiner blog Esetleg Road to Hell 2008.07.04 13:01:00
 Akkor most mit nézzünk meg? – tette fel A. gyerek a kérdést, miután ellenőrizte citromailes postafiókját (két hete nem érkezett semmi egyetlen levelezőpajtásától). Nyolc és fél éves, katolikus általános iskola tanulója. Híreket még ugyan nem olvas, de a…..
Egyik publicisztikai meközelítés szerint nem történik más, mint hogy lenézett részleges "adómegkerülő" vállalkozóink gazdaságilag racionálist döntést hoznak egy irreális, regionális szinten versenyképtelen rendszer egyéni szinten történő kiigazításához az…..
TommyBravo 2008.06.24 21:45:44
 Veres János pénzügyminiszter és Daróczi Dávid kormányszóvivő igazi győzelmi jelentéssel szolgáltak az Orbán-kormány által bevezetett diákhitelről: 2001 óta maximális összege majdnem a duplájára emelkedett, kamata pedig csökkent. A köztársaság minden barátja nagy…..
Sok szó esik adócsökkentésről, alacsony foglalkoztatottságról, ami az ország egyik lagnagyobb nehézsége. Megoldási javaslat is akad: adócsökkentés, ami majd új munkahelyeket teremt, segélyek csökkentése, ami munkára ösztönzi a dolgozni kevéssé hajlamos polgártársainkat, akik…..
Erről a témáról nem könnyű írni - sosem könnyű. Akármivel álljon is elő az ember, csak a jelzőket kapja a fejére. Mivel a vészvillogó bizonyos szavakra reagál, igyekszem ezt a csapdát kikerülni: engem nem érdekelnek a szemantikai harcok. És mindenki annak nevezi, aminek akarja.…..
Irodaházakról én általában szorgalmas bérszámfejtőkre, kommunikatív szélszesekre és számbarát könyvelőkre asszociálok, így aztán fel sem merült bennem, hogy a Miért éppen Alaszka? új szinkronjának munkálatait egy hatalmas, csupa kocka és üveg épületben fogom tudni…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Hóbelevanc Repedt Sarka 2008.04.17 09:30:00
Nagy a kavarodás mostanában Sarka Kata körül, aminek a legnagyobb lapátolója Hajdú Péter, aki kapcsolatban él a hölggyel, illetve nemrégiben el is jegyezte a modellt. A fenti ominózus cím abból a történetből származik, ami egy hónapja történt, méghozzá a TV2 egyik műsorával…..
- avagy hová álljanak a belgák és a hózentrógeres filozófusok?(SERES LÁSZLÓVAL KÉSZÜLT NAGYINTERJÚNK ITT OLVASHATÓ) Képzeljük el a következő történetet. A helyszín egy holland városka, ahol fellép egy arab zenekar. Egy muszlim fiatal elmegy egy jegyirodába…..
Tojás Molotov-megoldás 2008.04.08 15:16:00
Ha nem értek egyet valamivel, Mindig molotov-koktélt dobok rája. Ez bizony így helyes. A múltkor a sufniban javítottam a kocsit, nem sikerült betekerni egy csavart, megfigyeltem hogy hatlapfejû, leültem gondolkodni, hát nem pont beleillik a Dávid-csillag? Fogtam a konyhában, összeraktam…..