Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyhollo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Mi az, hogy NÁCI? 2008.07.18 14:30:00
Mint minden szó vizsgálatát, itt is az etimológiával kezdem. A náci szó a német nazi szó magyarosított változata. A "nazi" szó pedig a német nemzetszocialita (Nationalsocializtische) szó rövidítése. Aki tehát náci, az a Német Nemzetszocialista…..
Pár napja írtunk arról, hogy milyen válogatott eszközökkel képes szívatni az ELMÜ egy-egy pénzzavarral küszködő ügyfelet. DE ne gondoljuk azt, hogy csak azokkal szemét, akik nem tudnak fizetni, azokkal is keményen bánik a cég, aki esetleg áramot termel és többlete keletkezik. Mondhatjuk lassan már,…..
nagyhollo 2019.07.07 19:18:26
@onlame: El kell érni, hogy kapcsolják le a hálózatról úgy, hogy kártyás legyen a villanyóra! Nem kötelezhetik a továbbiakban az áramfogyasztásra!
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
nagyhollo 2019.04.28 22:11:58
@gascan: Ideírom még egyszer: AHOGY VANNAK SORSTALANOK( SORSTALANSÁG), ÚGY LÉTEZNEK ARCTALANOK, AKIK AZ ARCTALANSÁG MÖGÉ BÚJVA A HÁTTÉRBŐL DOBÁLJÁK A SARAT! Ezek a semmi lények is besározódnak, mert "AKI SARAT DOBÁL, MAGA IS SÁROS LESZ!"

A stílus maga az ember! Hol a szép magyar beszéd? A szókincsük az ilyeneknek beszűkült! Tájékozódjon, hogy ne keverje össze a szezont a fazonnal!
Idézek egy "kultúrembert":

"A plazmavágó az ô ötlete? Menjen már a picsába!"
Atudatlanság gyógyítható, tájékozódással:

www.techmonitor.hu/piacmonitor/multiplaz-3500-hordozhato-plazma-rendszer-20130725 Ez a készülék a Mérnök Úr szabadalmából lett részben kimásolva, német segédlettel! Lehet, hiába írom le, de megsúgom hogyegy szabadalom akkor kapja meg a jogosultságot, ha a te3chnika bejelentéskori állását összehasonlítja a magáéval úgy, hogy felsorolja a lajstromba vett szabadalmakkal! A szabadalom megadását kihirdetik és bizonyos ideig nem cáfolják meg akkor végleges a szabadalom megadása!
nagyhollo 2019.04.28 21:34:49
@pjotr007:
Kedves Péter (pjotr007)!
A szóba hozott "plazmavágó-hegesztő" készüléket akár Romániában is megveheted és ha annyira kíváncsi vagy a mérési adataira akkor a Mérnök Úr engedélye nélkül is megteheted, mint bárki más! Gr. Spanyol Zoltán Németországban szabadalmaztatta a víz nukleáris energiája hasznosítását!A plazma készülék a szabadalom egy része - finoman mondva - lemásolásával nemzetközi díjat kapott és orosz az illetősége! Tehát a készülék Gr. Spanyol Zoltán szabadalmának egy részét - német segédlettel - az oroszok lemásolták és így fejlesztették ki az alább látható nemzetközi díjas hegesztő/vágó berendezést:
www.techmonitor.hu/piacmonitor/multiplaz-3500-hordozhato-plazma-rendszer-20130725
Javaslom, hogy aki akarja szabadon megvásárolhatja és akár szét is szedheti! Aki kételkedik szabadalmi bejelentés meglétében, megtalálhatja az általam nyitott facebook oldalon:
VAN ÉLET AZ OLAJ UTÁN?www.vizenergia.eu Ott is nyitott vagyok a kulturált hozzászólásokra és érdeklődők számára! Kérem a sárdobálókat, hogy ne feledjék:
"AKI SARAT DOBÁL AZ MAGA IS SÁROS LESZ!"

Kérem szépen olvassák türelemmel az alábbi bejegyzésemet:

Gr. Spanyol Zoltán Vízenergia Alapítványa számtalan pályázatot elnyert a találmánya megvalósítására! A mindenkori kormányok ezeket a megvalósításra szánt pénzeket visszatartotta!
A találmány már régen megvalósult volna, de valakik nem akarják Hazánk boldogulását!
"Hab a tortán", hogy a mérnök úr több évtizednyi munkaviszony utáni nyugellátására - munkáltató által levont összegeket - összevonva visszatartja a nyugdíjának a nagyon nagy részét!
Megjegyzem, hogy Gr. Spanyol Zoltán évtizedekig dolgozott Németországban is! Nyugdíja tetemes részét euróban kell/ene kifizetni, ami a hosszú évek alatt (10-15év) azaz tíz milliókat tesz ki, ha forintban számolnánk!
Németország így szankcionálja, hogy Gr. Spanyol Zoltán soha nem vette fel a német állampolgárságot, mert ha megteszi akkor fel kellene ajánlania a találmányát a német államnak!
DE MAGYARORSZÁG VISELKEDÉSE VISSZATASZÍTÓ ÉS ALATTOMOS!
A FELTALÁLÓ INKÁBB VÁLLALJA A NÉLKÜLÖZÉST A BIZTOS JÓLÉT ELLENÉBEN, DE MEGMARAD MAGYARNAK!
Gr. SPANYOL ZOLTÁN MÉRNÖK/FELTALÁLÓ TALÁLMÁNYA A JÖVŐ! AZ ATOM ERŐMŰVEKET LE KELL SZERELNI VILÁGSZERTE, ÍGY MAGYARORSZÁGNAK SEM KELL, HOGY HELYET ADJON ENNEK A TECHNOLÓGIÁNAK! HOGY MIÉRT?
OLVASSÁK EL FIGYELMESEN ÉS IGAZAT ADNAK NEKEM! AZ ATOMERŐMŰVEK IDŐZÍTETT VILÁGÉGÉSEK, CIVILIZÁCIÓK PUSZTÍTÁSÁT, A FÖLD LAKHATATLANSÁGÁT PUSZTULÁSÁT IDÉZIK ELŐ!
"az orosz technológia a legbiztonságosabb, hiszen korábban is az volt Pakson." Írta Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke.
Én ezt vitatom! Mint laikus és kívül állóként látom, hogy az atomerőművek építését világszerte visszafogják! Nem hiszem, hogy biztonságos lehet – nem csak az orosz technológia! Vagy nem emlékszünk arra, hogy Csernobilban mi történt? Akkor is a "legbiztonságosabb" technológia szerint építették a szovjetek! Ilyen nincs, hogy biztonságos atomerőmű! AZ ATOMLOBBY HAZUDIK! GONDOLKOZZUNK EL, HOGY AZ ATOM ENERGIA A SUGÁRZÁSÁT 750000 AZAZ HÉTSZÁZÖTVENEZER ÉVIG TARTJA, MIRE HATÁSTALAN LESZ!
Ha elindítanak egy atomerőművet, az abban zajló folyamatot 750000 évig nem lehet megállítani. Tehát BÉKE KELL LEGYEN A FÖLDÖN! Ha belegondolunk ez lehetetlen! Egy háború esetén az ellenség az infrastruktúrát teszi tönkre, bombázza le! A következmények felbecsülhetetlenek! Tehát AZONNAL LE KELL BONTANI A MEGLÉVŐ ATOM ERŐMŰVEKET VILÁGSZERTE, MERT FELELŐSSÉGGEL TARTOZUNK AZ UTÁNUNK JÖVŐ NEMZEDÉKEKNEK!
Az atomhulladék sugárzása és elhelyezése a tárolókban igen káros a tágabb környezetre is. Csernobil-i atombaleset hatása az élővilágra - válogatás nélkül - a torzan születések és rákos betegségek hatalmas megugrását eredményezték és még sokáig a hatását érezzük nap, mint nap! Japánban mi történt a közelmúltban?
Vagy nem emlékszünk a Fukusimai atomerőmű balesetére? Németország sem épít újabb atom erőművet! Ami van, azt is vissza fejlesztik. Majd idehozzák onnan az atomhulladékot!?
Nyugat Európa már így is szemétlerakónak használja Magyarországot! Sajnos a mindenkori "vezetőink" Magyarország számára előnytelen - titkosított - üzletkötések árán előnytelen szerződéseket kötnek a mi kárunkra, saját hasznukra!
"NEM ZÖRÖG A HARASZT, HA A SZÉL NEM FÚJJA!" Vannak kis hazánkban még találmányok, amik kisegítenék az országot a bajból, csak nem az önös, hanem a KÖZÖS ÉRDEKEKET kell nézni! Nem az olaj és nem az atom lobby érdekét kellene támogatni! Ezeknek nincs jövője! Az olaj egyszer elfogy és addigra helyébe kell egy másik technológiának lépnie!
AZ ATOMERŐMŰ NEM A JÖVŐ! Egyeseknek nagyon jó üzlet. De nem gondolják - nem akarják - megérteni, hogy mások is élnek a FÖLD nevű bolygón és az unokáiket nem akarják 3lábbal, 2 fejjel, és torzan születve látni!
Nem beszélve a sugárfertőzött természet hatásáról a szervezetünkre! CSERNOBIL LEGYEN A MEMENTÓ! Nagy László
nagyhollo 2019.04.28 21:36:57
@ekutya: AHOGY VANNAK SORSTALANOK( SORSTALANSÁG), ÚGY LÉTEZNEK ARCTALANOK, AKIK AZ ARCTALANSÁG MÖGÉ BÚJVA A HÁTTÉRBŐL DOBÁLJÁK A SARAT! Ezek a semmi lények is besározódnak, mert "AKI SARAT DOBÁL, MAGA IS SÁROS LESZ!"
Durva Magyar zászló 2008.06.01 15:44:00
Nemzeti lobogónk kálváriája valamikor 2000-ben indult. Azóta - leszámítva Kovács László kokárdás próbálkozását - egyértelműen a jobboldalhoz tartozókkal azonosítjuk trikolorunkat. Tulajdonképpen mindkét oldal attitűdje zavaró és mindkét oldalt kényszerpályára állítja.A…..
Két tanulságos történet az elmúlt napokból, amelyek lézersugárként világítanak rá, miért vagyunk siralmasan elmaradva a világ civilizált felétől. Az első: Svédországban lemondott az oktatási miniszter, mert egy üzleti vacsorán megivott két pohár bort, majd egy közúti ellenőrzésen 0,2 ezrelék mg/l…..
Csurka Istvánnak régebben nem kellett a vízautó és most Orbán Viktornak a facebook oldalán ajánlgatják a hívei a szerintük szenzációs találmányt. Szinte már mániákus és ámokfutó gerilla marketinggel napokon keresztül számtalanszor feltéve, megismételve. Ilyen és hasonló bevezetésekkel tesznek fel…..
nagyhollo 2015.09.16 17:57:13
@isuzu: Ha valakinek ennyi ellensége van, az valamit jól csinál! A szóbanforgó készülék valóban orosz feltaláló nemzetközi nagydíjas találmánya. A találmány egy részét lemásolva - német segédlettel - az oroszok valósították meg. A sok kishitű kételkedő miért nem perli be Spanyol Zoltánt szélhámosság gyanújával? Miért a sárdobálás? "AKI SARAT DOBÁL, MAGA IS SÁROS LESZ!" A cikkíró adhatta volna a nevét is, mert, ha jól látom nincs sem a cikk végén, sem az elején. A névtelenség védelmet nyújt a gerinctelen bírálónak. Ez is egy VILÁGNÉZET. Egyébként a találmány működő példányát Németországban elkészítették. Azért gondolkodik a mérnök Úr az autóba építhető megoldással, mert inkább elérhető a megvalósítása, mint a hőerőmű, repülőgép hajtómű, kazán változata. A találmány a MAGYAR NEMZET TULAJDONA! Szégyen, hogy egyetlen kormányzat nem volt még amely felkarolta volna a Feltaláló szabadalmát. Megbocsátható, ha valaki nem tudja, miből áll egy szabadalmaztatás. De addig ne kételkedjen amíg a folyamatot nem ismeri! Mielőtt szabadalommá nyílvánítanak bármit, előtte a feltalálónak a technika jelenlegi állását és a lajstromba vett szabadalmakat össze kell hasonlítani sorban. Meg kell indokolnia a feltalálónak, hogy miért korszerűbb az általa feltalált technológia. Bizottság előtt kell megvédenie a szabadalmát és ezután hirdetik ki a szabadalmi közlönyben. Ha nem jelentkezik olyan feltaláló aki kétségbevonja a szabadalom jogosságát, akkor hírdetik ki a szabadalmi oltalmat végleg.
Sajnos Gr. Spanyol Zoltán kálváriája folytatódik. Hadd írjak le egy rövid történetet egy szinté magyar feltalálóról, akit elfeledett az utókor. Nem sokan hallottak :
Nekem a Mérnök úr találmányáról eszembe jut Alexy Lajos kassai puskamíves, aki a feledésbe merült, holott Ő volt aki a mai hátultöltős puskát feltalálta és 1848-ban felajánlotta találmányát az akkori 48-as kormány hadügyérének. Lázár Vilmos Alexy Lajost kinevette és a feltaláló később a mellőzébe belehalt. Megjegyzendő, hogy a puska nem sokban különbözik a mai winchester-től.
A poroszok hallva a találmány óriási technikai előnyeiről, kicsalták Alexy Lajost és a vendégül látás idején a tőle megszerzett információk alapján elkészítették a hátul tölthető puskát. Ezzel a találmánnyal - hadrendbe állításával - aztán óriási vereséget mértek az osztrákok hadseregére Königsgraetz-nél.
Ennek a találmánynak az első példánya, a Kassai Városi Múzeum egy eldugott tárlójában pihen most. A puskatus oldalára rá van vésve- cizellálva : "Alexy Lajos 1848"
Olyan időket élünk, hogy minden - ésszerű - lehetőséget meg kell ragadni, hogy kilábaljon az országunk és a világ az energia válságból.