Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CPM

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Szinte bombaként robbant a hír arról, hogy Schiffer András lemond frakcióvezetői és egyben pártelnöki tisztségéről is és visszatér az ügyvédi hivatáshoz. A politikus nem határolódik el teljes mértékben az általa alapított párttól. A 2012-ben történt inkább taktikai cselekedetnek minősülő…..
            Hazánk oktatási rendszere az utóbbi hónapokban, illetve a KLIK regnálása alatt az ellenzék és a csúnya szóval kifejezvén a bal-liberális sajtóorgánumok számára ideális felület arra, hogy fogást találjanak a kormány politikáján. Míg a híreket a Klebensberg Intézményfenntartó Központ…..
A Közel-Kelet a migrációs válság, valamint az Iszlám Állam előtt sem számított a világ legnyugodtabb térségének. Annyira nem, hogy hónapokon keresztül egy állam és annak egy társadalmi csoportja közötti harcokról szóltak a sajtóhírek: a török kontra kurd konfliktusról. A probléma a mai napig jelen…..
Nemrég felrobbant a sajtó Kiss László miatt. De ki ő és honnan jött mit csinált, legfőképp pedig miért robbant ki a botrány több mint 50 évvel később? A cikknek nem az az elsődleges célja, hogy Kiss Lászlót morálisan vizsgálja, vagy a munkásságát elemezze csupán a háttérben húzódó lehetséges okokat…..
http://meltanyossag.blog.hu/2015/04/20/mibol_kovetkezhet_a_kovetkezo_magyarorszag A Citromfa Politikai Műhely legutóbbi rendezvénye után megjelent egy összegző, értékelő írás Csizmadia Ervin: A következő Magyarország című könyvéről a Méltányosság Politikaelemző…..
  A Magyar Tudományos Akadémia, a Miskolci Egyetem Politikatudományi Intézete, a Magyar Történelmi Társulat, valamint a Cseh Intézet és a Szlovák Intézet konferenciát szervezett 2015. április 15.-én 10:00-tól, melynek témája az első világháború utolsó éveiben zajló cseh,…..
Az elmúlt félév folyamán a Politikatudományi Intézet oktatója, a Méltányosság Politikaelemző Központ vezetője, Csizmadia Ervin politológus tartott előadást legújabb művéről, A következő Magyarország című könyvről. A rendezvényen közel 25 ifjú politológus, szociológus,…..
Citromfa Politikai Műhely 2015.09.16 11:15:22
Nagy Szeretettel és Tisztelettel Köszöntjük régi és új "lájkolóinkat", támogatóinkat, hallgatókat, oktatókat és érdeklődőket! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Miskolci Egyetem Politikatudományi Intézetének hallgatói csoportja, a Citromfa Politikai Műhely újra…..