Regisztráció Blogot indítok
Adatok
várom a levelet

0 bejegyzést írt és 524 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
panelmedve Berki halála 2022.05.06 16:00:26
Kép forrása: szegedma.hu Az alig 41 éves egykori labdarúgó, FTC-vezér majd médiaceleb csütörtökről péntekre virradó éjjelen halt meg, egyelőre teljesen ismeretlen okból, IX. kerületi, társasházi lakásában. Botrányos életet élő, büntetőfékező (emiatt elítélt), politikával is kísérletező, gyanús…..
várom a levelet 2022.05.08 08:28:12
Miért nem? Miért lennének már sérthetetlenek? Miért lennének büntethetetlenek? Az ember azt várná, hogy egy egyházi vezetőre szigorúbb szabályok vonatkoznak, hogy a tőlük elvárt erkölcsi szint magasabb mint mások ellen, elvégre ők az erkölcsi tanítók, az erkölcsös élet lovagjai. Vissza, vagy…..
várom a levelet 2022.05.06 20:37:19
@Randy Marsch: ja,a megégetés nem kivégzés?de később is sokféle módon tették tönkre az embereket.olvasd e la különös házasságot.pedig Mikszáth nem a kommunista érában nevelkedett.
várom a levelet 2022.05.07 10:09:15
várom a levelet 2022.05.07 10:11:49
@Ambiorix: @várom a levelet:mint ahogy a biblia.ki hiszi el a sok sületlenséget.
MagyarTarka Gyanakodj, ha tegeznek! 2022.03.05 11:33:48
Ma jól indult a napom: ketten is letegeztek - ismeretlenül! Amúgy utálom, de ma mégis kisütött a nap az undok, szürke márciusi reggelben. Ha abban a korban vagy, hogy emlékszel a reklámra, mikor összedőlt a lépcsőház a "lecsókolomozott" nő körül, akkor pontosan érted, mire gondolok...…..
Még élnek néhányan jóval 80 év felett, akik emlékeznek gyerekkorukból a teljes pompájában tündöklő Drezdára, az évszázadok alatt csinosodott szász királyi fővárosra, melynek világszép belvárosát 1945. február 13. éjjelén (véletlenül, vagy sem: a Drezdához erősen kötődő Richard Wagner halálának…..
Nincs akadálya annak, hogy negyvenen túli nők is gyermeket vállaljanak, ha a szülők mindketten egészségesek, nem szenvednek krónikus betegségben, és elég erőt éreznek magukban ahhoz, hogy felneveljék gyermeküket. Negyven évesen is lehet egészséges kisbabát szülni. Nem ritka, hogy ebben az…..
Adatok a Kádár-korszak alkoholizmusához   Az alábbi írás diákjaim kérésére született. Nem teljes, mindenre kiterjedő elemzés, hanem néhány tény és összefüggés rövid felvillantása. 1950-ben a magyar lakosság (különösen a vidéken élő agrárnépesség) elsősorban bort fogyasztott. A bort sokan maguk…..
várom a levelet 2022.02.12 13:56:24
@Szentgáli Zsolt: ekkora hülyeséget.
várom a levelet 2022.02.12 14:00:46
@Szentgáli Zsolt: ha olvastad az Egy tiszta nőt.ott zugkimérések voltak nagyon régen,de tisztességesen belehúztak.
Egy roppant átfogó orvosszakmai tanulmány világosan megmutatta, hogy nem különbözik a kockázat az otthon és a kórházban szülésnél alacsony kockázatú várandósságok esetében.    Azaz NEM az orvos jelenléte teszi sikeressé a szülés kimenetét.   A kérdést talán így kellene…..
várom a levelet 2022.01.25 16:25:50
@Alig Baba: @belekotty: az én esetemben is így volt,rá voltam kötve valami gépre.mikor már nagyon rossz volt a szívhang,az orvos úgy nyomta ki belőlem a gyereket.
Magyarország (Magyar Televízió), 90+88 perc, ff., magyar Rendező: Fejér Tamás 1964 január 11-től kezdve minden szombaton bemutattak egy 25 perces részt ebből a "filmsorozat"-ból. Azért emeltem ki a "filmsorozat" szót, mert ma már kissé retro hangzása van. (Egy helyen említik egyébként folytatásos…..
  A blog indulása óta a legtöbb kérdést, megkeresést az osztatlan közös földtulajdon és főként annak lehetséges megszüntetése tárgyában kaptuk. Ezért úgy döntöttünk, hogy a témát alaposan körüljárjuk és több bejegyzést is szentelünk neki a jövőben, annak érdekében, hogy minél több információt…..
várom a levelet 2021.12.19 15:31:14
@kewcheg: @D.J.Csaba: nálunk mindenkitől megvették,már akit megtaláltak.sokan külföldön élnek.
  Na, a pökhendi Kammerer főhadnagyot elhelyezték Siklósról a kudarcba fulladt veronikás kaland után, és az ezredes a törekvő, de hasonlóan ellenszenves Bisteritz hadnagyot tette meg a várbéli csapatok vezetőjének. Ezen a reggelen tehát neki osztogatta pattogó hangon parancsát, hogy egy szakasz…..
Az ókorban még egész más volt a szexualitásról alkotott felfogása az embereknek. A görögöknél például tudjuk, hogy megtiszteltetés volt egy férfinak valamely hadvezérrel hálnia, a rómaiak ilyen szokásaira azonban sokáig nem derült fény. Közvetett információ persze mindig akadt, például Suetonius…..
várom a levelet 2021.10.10 11:56:15
  Lehet, hogy divat a retró, annak is többnyire az über gagyi változata, nem bánom, szóljon az isten véled édes Piroskám, meg a Stux, ez utóbbi persze már egy másik retró, ez a retróba bugyolált retró, olyan, mint a dupla panír. Nem bánom, de kulináris szempontból a retrót javasolnám mindenképpen…..
várom a levelet 2021.10.02 18:56:55
@élhetetlen: életem egyik legjobb halászlevét egy vasúti restiben ettem.a dunaújvárosi Halászcsárda elbújhatott mellette.
Abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy Sophia Loren minden idők egyik legnagyszerűbb hollywoodi csillaga. Szerintem kevés gyönyörűbb színésznő létezik nála, aki ráadásul személyiségével és tehetségével is hódított és hódít most is. Nemrég a Dolce & Gabbana nápolyi bemutatóján tűnt fel egy…..
várom a levelet 2021.09.20 17:59:55
@Emzé Periksz: nekem is.
1970 szeptemberében lett listavezető az USA-ban a Creedence Clearwater Revival ötödik albuma, a Cosmo’s Factory. Az amerikai rocktörténelem legismertebb slágerei közé tartozó dalokat felvonultató anyagon a kaliforniai származása ellenére délvidéki „mocsárzenét” játszó csapat magabiztosan kalandozik…..
várom a levelet 2021.09.13 15:19:36
Egészen különleges hivatás és történet következik ma, hiszen Krisztina lelkészként dolgozik Svájcban. Hogyan került oda, egyáltalán, mi a feladata egy kórházi lelkésznek és miként képzeli a jövőjét hosszútávon? Mindezekről beszélt a Csillának adott interjúban...
Megfigyelhető, hogy az öregedés önmagában nem csökkenti lényegesen az intelligenciát, nagyon sokan megőrzik szellemi frissességüket idős korukban is. Leginkább azok, akik magányos, bezárkózó életet élnek, ők válhatnak a szemünkben rögeszméssé, hóbortossá és a mindennapos döntéseik sem annyira…..
várom a levelet 2021.08.15 10:20:39
@Fikalnyik Eugén: de azért tudnak futni.hol az oroszlán elől,hol utána.de ezt nem nagyon kell kisakkozni.
HRDoktor Miért ájulunk el? 2021.07.12 07:00:57
Az ájulás látványos jelenség, ami komoly ijedtséget tud okozni - mi okozhatja, milyen betegségeket jelezhet, és mi különbözteti meg az eszméletvesztéstől?..
A törvény hatályba lépése és a lecsengő EB jó alkalmat ad arra, hogy még egy szót szóljunk a törvény kapcsán A poszt elsősorban a tehetetlen és kétségbeesett érzéseimnek szól, de igyekeztem ezeket háttérbe szorítani és alátámasztó érvekre koncentrálni.  Eszembe sem jut ennek a komplex…..
várom a levelet 2021.07.10 16:00:06
Kertészeti vonatkozású témák ritkán jutnak a hírek fősodrába, ám most ez megtörtént, mégpedig a már mindenki által ismert budapesti méhlegelők okán. Nagy kár, hogy a politika eltérítette ezt az egyébként roppant érdekes topikot, és egy idő után maguk a növények, vagy az ötlet gyakorlati haszna,…..
várom a levelet 2021.07.08 15:31:16
@Galerida: vagy a szotyit
  Mint ha pásztortűz ég őszi éjszakákon,  Messziről lobogva tenger pusztaságon:                                     Arany J. Toldi Előének Magyar élelmiszeripar képe úgy lobog föl nékem majd 40 év messzeségben. Üdvözlöm a tisztelt blog olvasókat. Zsebők Zsigmond barátom lehetőséget adott,…..
Ismert nevek gyakran tűnnek fel az újságok címlapjain vagy egyéb médiafelületeken. Nincs ebben semmi meglepő. De kiről tudjuk kapásból, hogy kicsoda? Az, hogy beugrik egy-egy név vagy arc néhány információ alapján, valahogy természetes. Na de hogy kik számítottak ismert embernek évtizedekkel…..
várom a levelet 2021.06.29 17:03:22
Mielőtt nagyon mélyen elkezdjük beleásni magunkat a témába, szeretném lelőni a poént rögtön az elején, és elsütni a jolly joker mondatot: ATTÓL FÜGG. Na de mégis mitől, és ténylegesen milyen számokkal lehet kalkulálni? A kérdés összetettségét már csak az is mutatja, hogy nem mindegy,…..
Orbán Viktor ismét nemzeti konzultációra készül. Most, hogy megtudtam, hogy a szegény bérből és fizetésből élő miniszterelnök napi 16 órát dolgozott, ami még őt is megviselte, könnyítenék a helyzetén, ezért javasolok néhány felteendő kérdést. Bér és fizetés nélkül. Tessék vigyázni, nem minden…..
várom a levelet 2021.06.14 13:59:04
@a nagy hohohorgász: na,és ha neki az tetszik.tán megtiltják?
várom a levelet 2021.06.14 14:02:32
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: miért nem azt választották meg,aki azt mondta hogy az egyház nem jótékonysági intézmény.a fene tudja a nevét.
A franciaországi kalandozás sikere 955-ben új betörésre villanyozta a magyarokat. Most az volt a tervük, hogy Franciaországnak azt a részét fogják sarcok alá vetni, ahol eddig még nem jártak. A szent-galleni krónika szerint olyan nagy számmal készültek fel erre a hadjáratra, aminővel még sohasem…..
várom a levelet 2021.06.01 18:57:46