Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündérszemű

74 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmam sincs honnan ered a következő mondás: Bízz, bennem mérnök vagyok. Viszont én kifejezetten jól ismerem, mivel Szuperférj mérnök. Így elég gyakran elhangzik itthon, amikor valamit csinálni kell, és nekiáll, hogy hogyan is kéne. Általában én szoktam mondogatni neki, és mellé vigyorgok, mint a…..
A fürdőszobai csempét nézegetve villant fel bennem a kérdés, hogy vajon más is szokta e nézegetni fürdés közben a motívumokat, amik kirajzolódnak. Más is lát e benne olyan kirajzolódó alakokat, mint egy fura nagy szemű macska, a kalapját igazgató úri hölgy, vagy egy a macskánál is furább…..
Budapest, Budapest de csodás… így mondja a régi és talán már el is felejtett dal. Hiszen minek is emlékezne bárki erre az örök klasszikusra, amikor létezik egy dal verseny a mai zenekaroknak, vagy szóló énekeseknek, arra buzdítván, hogy fővárosunknak írjon dalt, róla, bene...
Sikeresen túl vagyunk az idei év nagy nyaralásán, amit mindig családlátogatással kötünk egybe. Szuperférj anyukája, és az Ő férje, aki Erdélyből való, kit élnek a csodálatosan szép németországi München közelében. A kaland kapásból ott kezdődött, hogy elindultunk kocsival. 1000-res Suzuki, húsvétkor…..
Azt érzem, hogy ebben az életben, vagy amit mi életnek hívunk, nagyon sok alkalom van, amikor csak várunk valamire. Gyakorlatilag, nem csinálunk mást csak várunk...
A hitelügyintézésem elég szépen haladt, de megtorpantunk. Breaking news babaváró hitel. Nos, ott tartottam, hogy innen el kellett mennem a szomszédos városba, egy nagyon fontos dokumentumért, azzal kapcsolatban, hogy igenis megvan visszamenőleg a három éves társadalombiztosításom, mint biztosított…..
A helyzet az, hogy van, akinek semmi nem elég jó. Nem tudja értékelni azt, ami a környezetében van, és csak a hibát keresi mindenben. Vegyük példának a minap általam olvasott alap esetet...
Egész mozgalmasra sikerültek az utóbbi napok. Kirándulni voltunk a Mátrában. Azért nem írom, hogy a hegyekben, mert egyes földrajzi elméletek szerint ezek nem hegyek csak dombok. Nekem ettől viszont még nem lesz kevésbé izomlázam a megmászásuktól. Lássuk milyen volt...
Üdvözöllek titeket a mai Magyarország bürokrácia cikkben. Egy kicsit azt hiszem, hogy beszélnünk kell arról, hogyan is lehet elintézni egy hiteligénylést, ami viszonylag egyszerűen is mehetne.   Kép:http://csipkeesfazek.hu/2013/09/17/alommegvalositas-vagyis-az-elethez-kell-nemi-kurazsi-mama/..
Valamikor a nem túl távoli múltban észrevétlenül eljutottunk oda, hogy a cigaretta nem jelenik meg a filmekben, mert az rossz dolog. Nem szabad a buszmegállóban, vagy a vasútállomáson, sem a különböző vendéglátóhelyeken dohányozni. Tiltja a törvény. Viszont ehhez még mindig hiányzik a…..
A mai világban senkinek nem feltűnő, ha egy hölgy nem eredeti önmagában jelenik meg. A természetes hatást elérni kívánóknak is megvannak az eszközeik. 3D műszempilla, természetesnek ható manikűr, alig különböző haj felvarratás. Igen mi nők konkrétan mindenre is képesek vagyunk azért, hogy jobban fel…..
Mint említettem a fél éves szuper fantasztikus munkalehetőségemnek vége van. ma volt az utolsó napom.  Mindent összevetve nagyon jó nap volt. Sokat nevettünk, nosztalgiáztunk, és persze a Dreamteam jelen lévő tagjainak köszönhetően, én még sírtam is.                                       ..
A minap írtam arról, hogy mekkora a ház, amiben lakunk és milyen építészeti remekműnek számít, ha a minimál a kedvenced. Nehéz benne helyet találni dolgoknak és ezt nem könnyíti meg, hogy csak szerezzük a dolgokat. A tárgyaink teremnek. Ide jönnek maguktól, mert dúl bennük a közösséghez tartozás…..
A mondat a mindannyiunk által ismert méltán népszerű Megint dühbe jövünk, című filmben hangzik el. De kérdezem én, mit is jelent ez akkor pontosan?                                                   ..
Azt a részt nem említettem még, hogy már nem a csodálatos második emeleti lakásban lakunk, hanem egy picike házikóban, a városközpontban. Viszont ez várható volt ez alapján a bejegyzésem alapján. Nagy előnye, hogy az anyukámmal egy udvarban lakunk, mert így jött ki teljesen jól és véletlenül a másik…..
Nos, mint az már megvolt van másik munkám. Viszont úgy alakult, hogy ez a boldog béke időszak nem tarthat olyan sokáig az életemben, mert túl jó csapat jött létre, és készen van a projekt. A négy kolléga közül kettőt tartanak meg, és én nem vagyok köztük.  Így elkezdtem nézelődni más irányba, hogy…..
Mint azt a minap már említettem más munkám lett, most erről szeretnék egy pár szót leírni. Lehet, hogy nem is egy bejegyzés fog erről szólni, mert igencsak sok minden történt és van mit elmondanom, vagy megörökítenem.                              ..
Táplálkozás szempontjából nagyon szeretnék minden okosságot átadni nektek. Nyilván nem fog menni, mert magam sem csinálom jól. Valahogyan mindig elfogy belőlem a lendület, vagy akarat, vagy kedv.                                                  ..
Nagyon sok idő telt el... és még több amióta nem írtam ide. Persze más helyeken lehetett látni néhány gondolatomat, de itt nem és ez nekem is nagyon fura, hogy most mégis. És igen kedves D... tudom, hogy azt mondtad ne írjak új bejegyzést amíg nem olvasod végig az eddigieket, de ma két dolog is az…..
Biztosan mindenkinek van egy elgondolása az óra állítással kapcsolatban. Én eddig sem pozitívumot, sem negatívumot nem tudtam mellette felsorakoztatni.Most sem, de vannak ismerőseim, akiknek érdekes tapasztalataik vannak...
Ma voltam a fogorvosnál. Feltűnt, hogy azon az ajtón amin én most sem szívesen megyek be az emberek mosolyogva jönnek ki...
Sajna sok nap telik, el úgy, hogy nem nagyon van ötletem, hogy miről írjak.Mire észbe kapok már pár nap el is telt anélkül, hogy írtam volna. Pedig tudjátok azért csinálom, mert szeretem, mert amúgy tudom, hogy nem nagyon érdekes amiket ide írok, és nem is olvassa  igazán senki. ..
  Ez a mondás azt tükrözi, mennyivel jobb annak, aki nincs teljesen tisztában a környezete valóságával. Köznyelven mondva, egy kicsit bolond. Tudjátok mit, szerintem igaz ez, elmondom miért.  ..
Ma mivel az ünnep alkalmából nem kellett dolgozni mennem, így megleptük a kedvesemmel magunkat egy moziba menéssel...
A minap egy vásárló, szó szerint letámadott, hogy: Héééééé!!!!! Hol van ez, ami itt van az újságban? Na, ez volt az a pillanat, ami megint csak kicsapta azt a bizonyos biztosítékot! Tisztázzunk valamit! Teljes mértékben tudom, hogy mi a vásárló és eladó közötti hierarchia. Viszont én vagyok az…..