Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szontyolobogar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan állnak ki az autóhasználat mellett, de sokan ellenzik. Vannak, akik éppen a jogsit tervezik, hogy hogyan is vágjanak bele, de mások hallani se akarnak róla. Olyan is akadhat, aki az érveket gyűjti össze, miért fizessen ki több százezret egy tanfolyamra, aminek sikeres teljesítése után…..
Szontyolobogar 2020.07.01 10:22:46
@peppe83: Én tavaly jártam gyakorló órákra az egyik autós-oktató céghez, mert 20 éve után el kellett kezdenem újra vezetni az élethelyzetem miatt. 5000 Ft/óra volt a díjuk.
Tom Hardy, a kiváló és emlékezetes alakításokat nyújtó színész ma lett 42 éves. Hardy híres arról, hogy már régóta jól megválogatja azt, hogy milyen filmre is ír alá. Munkássága legnagyobb része ezért szerencsére remek alkotásokból áll, de így is vállalkoztam arra a feladatra, hogy összegyűjtöm azt…..
A 24: Legacy címmel érkező 24-leágazás (folytatás? spinoff? reboot?) eredetileg nem jött volna létre, és a The Walking Dead-ből ismert Corey Hawkins soha nem játszhatta volna el Eric Carter ex-Army Ranger szerepét, ha minden Kiefer Sutherlanden múlik. Az első verzió szerint ugyanis Kiefer azt…..
Szontyolobogar 2016.06.24 13:05:00
Normális körülmények között arról kellene írnom, hogy Orbán Viktor brüsszeli sikeréért (hat pontból öt bejött – most tekintsünk el attól, hogy ebből négy olyan, amit már az Európai Bizottság tagjai is pedzegettek, csak lusták voltak pontokba szedni) mekkora árat fog fizetni…..
Mi ez, tán szósztartó? Hát nem. Ez az igényes kivitelezésű edényke kifejezetten a nőket szolgálta a 17-18. században (és még a 19.-ben is), amikor szó sem esett a vízöblítéses vécéről. Vagy bármilyen, gyorsan elérhető vécéről. Az erősen kétes tisztaságú 17. és 18.…..
Szontyolobogar 2015.09.21 12:43:54
Viktória királynő uralkodása idején a hölgyeknél amolyan státusszimbólumnak számított a hosszú haj. Nem egyszerűen hosszú, nagyon hosszú. Legtöbbjük egyáltalán nem vágta le a haját egész életében. Természetesen szívesen fotóztatták magukat hajukkal, ezekből a képekből láthatunk most egy…..
charivari Nannerl, a másik Mozart 2015.09.14 21:41:42
Wolfgang Amadeus Mozartot még az is ismeri, akinek egyébként nem sok köze van a zenéhez. Megtanuljuk a nevét a suliban, ahogy azt is, hogy csodagyerekből lett hatalmas zeneszerző és filmektől kezdve a temetésekig, mindenhol felcsendül a zenéje. Persze azt már sokkal kevesebben tudják,…..
Szontyolobogar 2015.09.15 13:33:11