Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi001

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
Szabi001 2015.09.15 13:49:57
Te hu**e!

Irhatnek en is egy normalis ertelmes valaszt, de amilyen Te vagy a paraszti IQ-dal en se fogok szebb valaszt irni.
Leszogezem: nem vagyok Burger Kinges alkalmazott, nem vedem oket, en nekem is volt mar bajom gyorsettermekkel, de azert ez egy kicsit felhuzott ugyhogy muszaj kommentelnem.
Szerintem Te biztosan budapesti vagy aki hozzaszokott hogy kinyaljak a se**et es hogy te vagy a kiraly mert neked igen is jar az elit kiszolgalas, es ha nem kapod meg a napi kis hambijaidat akkor beadod a durcit. Nojj mar fel..
Gyorsetterem vagod? Nem csodak palotaja. Ha nem tetszik es te kenyelmet szinvonalt akarsz akkor uljel be egy luxus etterembe es kajalj 1000 euroert. 5 perc! Ezen huztam fel magam. 5 perc van a beszallasig es te nyavajogsz hogy odadobtak eled valamit? Mikor zarnak? Hat orulj neki hogy nem odaba*tak a szoszt meg a zsemlet nesze rakd ossze magad. Ezzel a stilussal szerintem a fonok is a levelet mikor irta azt gondolta hogy remelem belekoptek azert a kajadba.
Fogd fel hogy nem korulotted forog a vilag. Uzemeltettem vendeglato uzletet a balaton parton. Probalj meg te is vigan mosolyogni mindenkire, amikor a millios berleti dijak megemesztenek, ott vagy reggeltol este 11ig, egesz nap unatkozol es azon torod a fejed hogy mibol fogod kifizetni, meg azon hogy volt ertelme elhivni az alkalmazottat a mai napra, majd amikor azt mondod jolvan zarjunk be ugyse jon mar senki, akkor egesz nap kb betevedt 3 ember, de mikor vegre szeretnel hazamenni mert mar elfaradtal es reggel koran jossz ismet, akkor hirtelen odateved valaki hogy adj neki valami jo nagy kajat. Mikor mar lekapcsoltad a gepeket elmostal mindent. Oda kell adni? Nem muszaj, lehet mondani hogy a konyva mar zarva, barmi. Neked se lenne kedved hozza. Ok pedig 5 perccel zaras elott azt mondtak hogy nincs? Tobbe kerul nekik az egesz..
Oke, en is megtettem mindent, hajnalig voltam tobb oraval zaras utan mert akkor jott a nep, napkozben oda se neztek. Csak amikor hosszu ido utan a 2 ora alvastol mar kimerult vagy, nem biztos hogy ahhoz az utolso vendeghez epp kedved van zaras elott, amikor elotte 3 oraig nem jott senki. Es nem kell rinyalni ha valaki 5 perccel elobb bezar. Ha a fonok azt mondja miert ne? Nekem kint kell allnom ejszakaig a balaton parton jegesoben es viharban amikor egy embert nem latok az utcan? Nem, bezarok delutan mar akar.
Szoval ha ott mar orak ota nem jott senki mert nincs forgalom akkor mar, es elkezdenek elobb osszepakolni akkor nem kell rinyalni azert, mert valaki 5 perccel tobbet szeretne aludni amig te a vakaciodat toltod.
Amugy meg 3 ora kaja nelkul? Bele ne halj. Voltal mar ugy hogy nem volt idod enni 2 napig?
Eszembe nem jutott volna odarohanni 5 perccel beszallas elott. Es foleg nem rinyalni azert mert meg 5 perc van zarasig...
Nagyon el lehetsz kenyeztetve, vagy nem gondolod at a masik oldalat. es ha azt gondolod te nyalnad mindenkinek a se**et, lehet hogy igy van. De amikor rajossz hogy hiaba csinalod minuszos az egesz es el kell viselned az utolso beteronek is minden problemajat 1 honap utan ugy hogy alig aludtal 1 honapig mert minden nap dolgoztal ejjel nappal kis megszakitassal, lehet hogy mas lenne a velemenyed.