Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnEast

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán azt már csak nagyon kevés embernek kell elmondani, hogy az On The Spot azon kevés magyar tévéműsorok egyike, amit tényleg érdemes nézni, mert nem csak saját, egyedi tartalmat ad, hanem egyben hiteles is. A már a hetedik évadát taposó dokusorozat új szezonja ma este startol a…..
JohnEast 2015.09.15 03:41:34
@Заграница нам поможет, запад с нами.:
Az iszlám terrorizmusra hivatkozva szidni a menekülteket, kb. annyira értelmes dolog, mintha 56-ban azért szidták volna a nyugati országok a magyar menekülteket, mert biztos kommuisták, hisz egy kommunista országból jöttek, ami ugye kultúrálisan eléggé különbözött a nyugattól. De nem tették, helyette befogadtak több mint 200 ezer magyart.

Orbán következetes? Te vak vagy vagy hülye? Az egész kurva plakátkampány meg a terrorkérdőív arról szólt, hogy jönnek ide Magyarországra bevándorolni a terrorista arabok, akik elveszik a munkát (aztat el) meg meggyalázzák a magyar kultúrát. Most meg Orbán arra hivatkozva utasítja el a kvótarendszert, hogy hát a menekültek nem is ide akarnak jönni, hanem Németországba. Akkor miért is kellett 300 millióért hirdetni, hogy nem vehetik el a magyarok munkáját, meg 1 millárdból konzultálgatni a semmiről, miközben a Miniszterelnök elvtárs maga mondja, hogy nem is akarják elvenni a munkákat?

De a keletiben is nagy volt ám a következetesség:
- egyik nap még simán vehettek jegyet és felülhettek a vonatra
- aztán másik nap már csak jegyet vehettek de nem ülhettek fel a vonatra
- aztán mégis felülhettek a vonatra, akár jegy nélkül is
- következő nap már nem vehettek jegyet se
- aztán betoltak egy vonatot azzal, hogy Németországba megy, miközben Bicske volt a célja (ez amúgy kb. mindennek a legalja volt, teljesen jogos ezért Faymann nácis hasonlata)
- aztán amikor a menekültek elindultak gyalog, akkor végül buszokkal vitték őket a határra.
- hogy aztán végül újra elindítsák a vonatokat.
- majd az elmúlt pár napban, már közvetlenül Röszkéről vigyenek mindenkit vonattal Hegyeshalomba

De az is szép ugye, hogy Orbán végig arra hivatkozott, hogy regisztráció, regisztráció, most meg ezresével visznek mindenkit bármiféle regisztráció nélkül Hegyeshalomba.

Ja, kurvára következetes, azt se tudja, hogy a következő órában mit fog csinálni, nem hogy hosszútávon.

"de következetes és a saját népe érdekeit nézi, ami a nyugati politikusokról aligha mondható el." - azta kurva! A seggnyalás fődíját abszolút megérdemled! Orbán annyira kurvára a saját népe érdekeit nézi, hogy többet lopott mindenki másnál. Persze gondolom a magadfajta seggnyalóknak ez is a nép érdeke. Már csak azt nem értem, hogy egy ilyen magadfajta Orbán seggnyaló, minek olvassa "zsidó médiát"? Ja, hogy ez a munkád... :)