Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsőamenő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán azt már csak nagyon kevés embernek kell elmondani, hogy az On The Spot azon kevés magyar tévéműsorok egyike, amit tényleg érdemes nézni, mert nem csak saját, egyedi tartalmat ad, hanem egyben hiteles is. A már a hetedik évadát taposó dokusorozat új szezonja ma este startol a…..
dezsőamenő 2015.09.15 02:07:37
@Заграница нам поможет, запад с нами.: Miért nem Vona Gábor cimborádtól idézel, aki szó szerint az alábbiakat mondta, nem is oly régen:

"az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében"

Meg még azt is, hogy:

"amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik"

De Szíjjártó Petivel is beszélhetnél (ha épp nem Tarsoly Csabitól kap tőzsde tippeket) aki egymás után nyalt be csontig nemrég az iszlám országoknak, a "keleti nyitás" jegyében.

A Fidesz semmilyen ideológival nem szakított soha, hisz nem is volt volt és most sincs semmilyen ideológiája, ahogy a Jobbiknak sem. Az egyetlen ideológia amiben hisznek az a populizmus, épp ezért Orbán és Vona is mindig azt mondja, amitől az adott pillanatban nagyobb népszerűséget remélnek az agymostt híveik körében - és ebben egy pillanatig se akadályozza őket, ha egyik héten az ellenkezőjét mondját annak mint a másikon.

Te vagy az élő példa rá, hogy ez tökéletesen működik, hisz láthatóan szóról szóra szopsz be mindent, amit a Bölcs Vezír a szádba ad.
dezsőamenő 2015.09.15 02:08:22
@TizenötmiIIió Magyarok: Jóvanmá hülyegyerek, verd ki, aztán menjél szépen csicsikálni...