Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HegyiVándor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az Arcanum által jegyzett szocialista Magyarország bűneseteit a korabeli sajtó szemüvegén át bemutató sorozatunk egyelőre véget ért. Ám újabb nosztalgikus témával folytatódik idén a Digitális Tudománytár cikksorozata, ami az 1945 utáni magyar filmsorozatokról szól majd, amelyeket jócskán átszőtt a…..
Magyarország megvédése az idegen támadásoktól a nemzet legalapvetőbb érdeke - legyen az nyílt, fegyveres konfliktus vagy titkos művelet. Egy éve mást sem hallunk, minthogy az ellenzék (és szavazóik) hazaárulók, akik a magyarétől idegen érdekek érvényre juttatásán dolgoznak. Ez esetben börtönben a…..
 A kettészakadt társadalom jómódúbb felének tudatában megszületett a Soros-ügynök és idegen kultúrájú betelepülő legfrisebb ellenpéldánya: a vidéki szegény-magyarországi félanalfabéta, agymosott fasiszta falusi, aki nem tiszteli a kultúránkat, képtelen domesztikálódni liberális demokrácia…..
HegyiVándor 2018.04.14 10:01:12
@inreallife: Tetszik amit ideírtál...azt hittem az ellenzék faékegyszerűségű mintafigurája csak a publicisztikusok fejében van. Nem, ilyenek vagytok! Hát gondoljátok csak a felsőbbrendűségeteket, miközben a 2/3-ból legközelebb 4/5 lesz. Mert egyszerűen buta vagy.
Rékasi Zsigmond középiskolás slammert, a január 19-i sok ezres diáktüntetés egyik legütősebb felszólalóját a demonstráció után a rendőrség vegzálja. Azért használom ezt a szót, mert a körülmények függvényében teljesen lehetetlen a történteket másképp értelmezni, mint megfélemlítésként. Egy tavaly…..