Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prot3us

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második fordulónak vége, eddig Finnország játssza a leglátványosabb jégkorongot, és ez eredményességgel párosul. Más kérdés, az északiak erős ellenféllel még nem találkoztak, akit viszont kellett, azt magabiztosan múlták felül. A fehéroroszorok után a németeket is…..
Jégkorong Ki nyeri a Mol Ligát? 2010.01.20 16:59:00
A Mol Liga hét végi négyes döntőjével kapcsolatban a plakátterv után további információkra is fény derült. Megvannak a jegyárak, és tisztázódott az is, hogy mind a négy mérkőzésről élő közvetítést terveznek. Tovább után megírjuk a jegyárakat és az egyéb…..
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..
Prot3us 2010.01.17 00:34:19
@Stommy: Az idétlen kijelentéseddel azért lehetne vitázni, de kár lesüllyedni a szintedre... Tény, hogy néhány újpesti játékos tapló bunkó. És elsősorban az idegenlégiósok. Az egyik azért, mert mutogat, a másik meg azért, mert meg sem próbálja visszafogni a társát.
Jégkorong Brassó–Miskolc 2-1 2010.01.04 21:05:00
Pontosan egy hónap után ismét nyert a Mol Ligában a Fenestela Brassó, igaz, most nem három pontot szerzett, hanem csak kettőt. A Miskolci Jegesmedvék elleni összecsapás első harmadában Elekes szerezte meg a vezetést a vendéglátóknak a Vákár Lajos-csarnokban, utána sokáig nem…..
Prot3us 2010.01.05 21:19:09
@Miskolcifan: Úgy érzem, nem látod teljesen tisztán a helyzetet... De mondjuk részben igazad van. Évek múlva mindenki csak a végeredményt fogja nézni. A lényeg, hogy ezzel a két győzelemmel a Brassó bebizonyította, hogy jelenleg sokkal jobb a mutatott statisztikáknál.
A narvai torna utolsó napján Románia U20-as válogatottja egygólos vereséget szenvedett Hollandia válogatottjától, így bronzérmesek lett, a hollandoké az ezüst. Az már korábban eldőlt, hogy Litvánia a feljutó, de ők ennek tudatában sem voltak tisztelettudó vendégek, búcsúzóul…..
Jarmo Jamalainen, az FTC új edzője ezt várja csapatától rövid távon. A finn mesterrel Csíkszeredában beszélgettünk, a Mol Liga-bemutatkozását jelentő Brassó elleni mérkőzés délelőttjén. Szép lassan kapcsolódom be a munkába, csapatban dolgozunk, foglalta össze a jelenlegi…..
Nem sikerült jól Travis Scott bemutatkozása. Az idényben eddig pihenő remek kapus Szuper Levente vetélytársa lett a Hannover Scorpions DEL-csapatánál. Kedden először lépett jégre a kanadai, de csak húsz percet töltött ott a Kölner Haie otthonában. Az első harmad után…..
Prot3us 2009.12.02 19:12:29
@advocatusdiaboli: Gondolom, erre gondolsz: Sapa Fehérvár AV 19 - EHC Linz 6-5. :) Felejthetetlen mérkőzés és hangulat. :)
A román bajnokságban lejárt az átigazolási határidő. A Mol ligás SC Csíkszereda két, a Fenestela 68 Brassó egy jégkorongozót igazolt. A Steaua Bucuresti sem tétlenkedett, a hírek szerint három légióssal erősítette meg ismét bajnoki címre törő csapatát. Az Sportclub-blog…..
Elkészült a keddi Újpest–Brassó mérkőzés összefoglalója. A találkozó Mol Liga-rekordot hozott, az egyik csapat elérte a két számjegyet, de elvben annyi találattal sem nehéz meccset nyerni, amennyit a vesztes fél ütött. A tizennyolc gól között van bravúros és vicces,…..
Jégkorong UTE–Brassó 11-7 2009.11.24 21:06:00
Az UTE a vártnál nehezebben, de legyőzte a Fenestela 68 Brassót. A 47. perc elején még 6-6 volt az állás, majd 54 másodpercen belül három gól is született, így lett 8-7. A mérkőzés végül is az 57. percben dőlt el, ekkor alakul ki a 10-7, az utolsó percben lőtt lila-fehér gól…..
A mai egyetlen Mol Liga mérkőzésen az Újpest a Brassót fogadja a Megyeri úton, este hatkor. Mindkét csapat vesztesen hagyta el a jeget vasárnap este, ez az újpestiek esetében volt meglepőbb. A mai riválisok múlt pénteki mérkőzésén az Újpest végül biztos győzelmet aratott, de…..
A vendéglátásban bevált torkos csütörtök mintájára bevezetik a torkos vasárnapot. A Mol és a szövetség megállapodása alapján minden szezonban beiktatnak a naptárba egy napot, amikor a szurkolók féláron tekinthetik meg a Mol Liga mérkőzéseit. Ez a nap idén november 29.…..
A mai Mol Liga-fordulóban az SC Csíkszereda tévés meccsen fogadja a Miskolcot, újra összecsap az Újpest és a Ferencváros, a Dab.Docler matematikailag is bebiztosíthatja magának a final four-részvételt. Nem kis teljesítmény lenne ez novemberben. Magyar idő szerint délután…..
Prot3us 2009.11.22 18:01:04
@moszkvicssluszkulcs:

Nem volt részrehajlás... Ezt a főbírót szarból csinálták... Mindkét csapat ellen hülyén fújt, mintha egy teljesen másik meccs résztvevője lett volna. De azért érthető, hogy a fanatikus szurkolók nem tudják egy kicsit sem objektíven látni a dolgokat.
A macik ma egyértelműen a kapusteljesítményüknek és a csíki csapatban uralkodó káosznak köszönhetik a győzelmet.
Az IIHF hírlevelének októberi számában a 2. oldalon jelent meg egy rövid hír arról, hogy a szervezet versenybizottsága (Competition Committee, CC) a tuniszi kongresszuson előterjesztett egy javaslatot a világbajnokságok rendjének átalakítására. A tagszövetségek november 15-éig…..
Véget ért a Kontinentális Kupa első napja Csíkszeredában. Az első mérkőzésen az Újpest könnyed játékkal 9-3-ra győzött a Barcelona ellen. Helyszíni beszámolók szerint nem volt egy súlycsoportban a két együttes. Ennél sokkal izgalmasabban alakult a második mérkőzés. A…..
Kiszel Tünde még saját show-t nem kapott, mint Benkő Dániel, de a neki kijáró pár percet azért megadják neki rendszeresen a képernyőn, állandó elem ő, mint a bal fölső logó. Az alábbi videón sem az a vicces, hogy a fürdőruhadivatról mesél, végül is tökmindegy, hogy…..
Prot3us 2009.08.04 18:11:11
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Összevont Mol Liga- és OB I.-értekezletet tartottak szerda délután az érdekelt csapatok. Sok fontos dolgot megbeszéltek, de jó néhány kérdés nyitva maradt. Köztük olyan alapvetőek is, mint hogy jövőre is Mol Ligának hívják-e a magyar–román közös bajnokságot, illetve,…..
Bizony, egy szerénységből magát nem megnevezni kívánó segítőnek hála csinosítottunk a blogon.Ebből így elsőre nem látni semmit, de ajánlom, hogy nézzétek meg az "Eddigi videóim", illetve az "Új videó állása" linket :)..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.11 21:35:38
Lelkiismeretesen tesztelem az új játékot, valahogy még mindig nem sikerült végigvinnem. Pedig már rettentően unom. Egy poénos klipet már rögzítettem hozzá és előbb volt egy új ötletem is. Remélem valahogy sikerül majd megvalósítani...Valamint feltűnt, hogy még van egy régi…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..