Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conquistador+ (törölt)

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indexen kívül szinte mindenki lehozta, hogy ma délután 4-kor a József nádor téren lesz a tüntetés a kenderadóért. A Népszabadság szerint a nejlonnácik tojásdobáláshoz toboroztak ellentüntetőket, de ez lehet, hogy érdeklődés hiányában elmarad, mert nem jelentettek be…..
 Nagyívű gondolatmenetet, kisebbfajta programbeszédet publikált Fodor Gábor, az SZDSZ elnökségére sokadszorra pályázó politikus a Népszabadságban. A Nyissuk ki az SZDSZ-t! címmel megjelent dolgozat megpróbálja felvázolni az SZDSZ mostani helyzetének előzményeit, és választ…..
A Kereszténydemokrata Néppárt (tegye fel a kezét, aki rájuk szavazott) ifjúsága válaszlevélre méltatta a Kendermag Egyesület 60 milliárd forintos kenderadó-javaslatát. Kiegészítettem néhány meglátással, hátha társadalmi vita kerekedik belőle: Megdöbbenve tapasztaljuk, hogy…..
Ha pusztán azért teszel valamit, mert nem értesz egyet a tiltásával, az nem bűncselekmény, mondta a független magyar bíróság. Mint jogkövető, elitkövető, konzumidióta birka ember, aki én vagyok, holnaptól a következő dolgokat nem fogom megtenni, mert nem értek velük…..
Nem túlságosan kreatív dolog beszállni abba a kórusba, amely a magyar állampolgárok pénzügyi analfabetizmusán hörög vagy röhög, inkább talán már snassz. Ennek ellenére a kórusnak maximálisan igaza van, kutatások és teljesen hétköznapi, személyes tapasztalat alapján is.…..
Demján Sándor szerint azért, mert nem fognak reformokat csinálni, pedig kellenének. Demján Sándor szerint már három éve is ugyanazt kellett volna megcsinálni, mint amit most kellene. Kanadával példálózik. Kanada leggazdagabb embere 2005-ben, az intejú készítésekor Ken Thomson…..
Meglepődve olvasom ma, hogy megszüntették az eljárást a kordonbontó Fideszes képviselők ellen. Azon már meg sem tudok lepődni, hogy ennek a megállapításához 15 (!) hónap kellett ... De! A Budapesti Rendőr-főkapitányság ellenük rendzavarás és garázdaság miatt indított…..
 Lola akadt rá Andrassew Iván puritán blogjában két Kündü-ügyi bejegyzésre. Ahogy vélhetően az összes, legalább tíz ember által olvasott, politikával is foglalkozó bloggert, úgy a Népszava főszerkesztőjét rovatvezetőjét is megtalálta a Reakció ÉRTŐ KÖZÖNSÉGE…..
conquistador+ (törölt) 2008.05.15 09:27:42
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
conquistador+ (törölt) 2008.05.13 19:20:34
conquistador+ (törölt) 2008.05.13 19:28:50
conquistador+ (törölt) 2008.05.13 19:34:40
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.05.13. 19:31:05
Látom nem érted. Ugyan olyan vagy ,mint aki folyton zsidózik.
Normális ember, csak mosolyog rajtad, max magában letahóz.

Természetesen nem nálunk, hanem Hollandiában. A holland Kókusz Reporter tévéműsor óvatosan 400 millió euróra becsülte az éves fűadóbevételt, amit a kormány saját adatok híján sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudott. 730 coffeeshop évente saccra 265 tonna füvet tol el, amivel…..
Néha nekünk is lehetnek jó napjaink. Dolgozóként nemsokára – május 20. – eljön a nap, amikortól már nem csak az államnak fizetendő járulékokat termeljük ki, hanem magunk boldogulását. A hosszú hétvége napsütéses lesz, 20-25 fokkal, csak időnként szakítják azt…..
Csucsu - REFLUX Lesz, lesz, lesz 2008.05.08 04:25:00
Megszakad az a magyar szívem, nagyon fáj, ma reggel kiesett kezemből a görbe bögre. Szégyenünkben betekerhetjük magunkat a Feszty-körképbe.Szlovákia 2009 elején bevezetheti az eurót. Az Európai Bizottság engedélyt adott rá. Hogy Magyarország mikor, azt még mindig nem tudja senki.…..
 „Tegnap késő este Bécsben jártam. Alfred Gusenbauer osztrák kancellár kérte, hogy ugorjak át egy vacsorára.” - írja Gyurcsány Ferenc az Amőba romjai közül a kapcsolat.hura költöző blogjában. Aztán így folytatja: „Az ilyen találkozók adnak lehetőséget…..
Tegnap megalakult a Bazilikánál a Bátor Anyák, Bátor Szülők Szervezete, számol be róla a Magyar Hírlap. A név ugyan nem mond semmit elsőre, de tekintsünk bele a megfogalmazódott alapelvekbe és célokba, és világítsunk kicsit mélyére a megmozdulásnak. Az újság cikkét nem…..
 Korántsem váratlan fordulat: történelmi mélyponton az angol Munkáspárt, és hihetetlen előretörés konzervatív oldalról a Ködös Albionban (a baloldalt ez alkalommal a liberális demokraták is megelőzték). Elemzők szerint a Munkáspártot a megélhetési költségek…..
w Salo, avagy 2008.04.29 05:00:00
Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb ígérete a pártfinanszírozás kifehérítése volt. Reménytelenségbe fulladó, dögletes egyeztetések után a miniszterelnök forradalmi újítással állt elő. Puch László államtitkár lett. Ha megváltoztatni nem tudod, állj az élére. Minden…..
Történelmileg úgy alakult, hogy május 1-je teljesen értelmezhetetlenné vált minden világvárosi polgár számára. Ha jól tudom, ezt a napot már kizárólag csak a proletariátus, a kommunisták, és az MSZP tartja magáénak. Tudják, sör, virsli és Korda György. Ilyenkor lehet azokat…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
conquistador+ (törölt) 2008.04.25 13:06:36
A dinamikus fideszalelnökből lett EP-képviselőt nem zavarja, hogy a nyíltan szcientológus Drogmentes Magyarországért Maraton kirakatkatalapítvány védnöke lett a héten, sőt büszke rá:"Fogalmam sem volt róla, hogy a szervezet a szcientológusokhoz köthető; de ha az a feladat,…..
A munkanélküliség egyre fokozódó probléma Magyarországon, amivel ellentétes folyamatnak látszik az, hogy az állást kínálók egyre több betöltetlen pozícióra panaszkodnak. Ennek egyik oka, hogy a szakmai felkészültség nem éppen az a színvonalú, amit a munkaadók…..
conquistador+ (törölt) 2008.04.20 10:17:20
Nem kell sírni!
1.-Nincs hatalmas diplomás munkanélküliség itthon.
2.-Piac diktál, lesz olyan bölcsész akire szükség van, lesz olyan mérnök akire nem.(az élet ilyen,
sz@r:)
3.-A "jómunkásembermítoszt" felejtsük már el végre!Senki nem emlékszik 89-re amikor struktúra váltás történt ? Tömeges volt az olyan szakmunkások száma ,akik átképezhetetlenek voltak.Most lehet hegesztőből kell 100 db,de holnap???
4.-Az igazi gond, hogy némely polgártársunk elfelejt adót fizetni!Némelyik meg csak a segélyt várja.(Feri amúgy itt bukott meg a reformjaival, nem az adózót kellett volna mégegyszer lehúzni, mert ők fizetnek ,nincs velük macera)
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
Egy ideje már nem követem Fábry hanyatlását, de arra még emlékszem, hogy 98-ban ő vezette a Fidesz drogügyi btk-szigorítása elleni tüntetést. Azóta eltelt pár év, már ő is azokkal van, akik szerint a kábítószeresek az ördöggel cimborálnak, eközben pedig gecimód…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..