Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuax

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon örülök neki, hogy G. Fodor Gábor lett a 888.hu főszerkesztője. Elég ugyanis ránézni az oldalra, és meghatározhatjuk, mi is lakozik a zsebgyíkember fejében. Azt semmi esetre sem mondanám, hogy semmi, mert ami össze van itt hordva, az végülis külön-külön bír némi…..
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
A migrációs hullám néhány hónapja bőven elegendő volt a hazai balliberális blokk totális koncepciótlanságának bemutatására. A Facebook-os kommentek még a DK, az Együtt és az MSZP támogatói között is inkább a kormány lépéseit dicsérik. Zsákutca 1. A drótkerítés…..
tuax 2015.09.18 22:02:57
Varánusz Én, Petra 2015.09.11 22:26:47
Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg! Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem.…..