Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagygábor roland

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az NBA már hosszú ideje létezik, egészen pontosan 77 éve. Az évek során a játékosok körében folyamatosan alakultak a divatirányzatok és a játékon belüli kiegészítők - egyesek megmaradtak, mások nem igazán ragadtak meg, és volt, amit a liga betiltott.9. Dwyane Wade sebtapasza Az NBA megtiltotta…..
Itt a tavasz, újra szép az idő, ismét lehet kosárlabdázni a szabadban!Sokan szeretnének a saját udvarukon, kertjükben kosárlabda pályát építeni, de sokszor felvetődik a kérdés, milyen pályát is kellene készíteni?Ebben a kérdésben próbálunk egy kicsit segíteni ezzel a bloggal.Két alapvető kérdéskört…..
Mutatunk Nektek néhány képet és egy videót a hétvégi szerb kupadöntőről, de ezúttal nem a játékosokról, hanem a szurkolókról!A döntőben egy klasszikus Crvena Zvezda - Partizan összecsapásra került sor. Egy ilyen mérkőzés élvezet lehet játékosnak, szurkolónak egyaránt! A mérkőzést egyébként a Crvena…..
Az új kosárlabda pályák nagyon szépek a világ minden táján. De mi történik, ha egy kicsit megcsavarják a dolgokat, és valami egyedit hoznak létre?Bemutatjuk Nektek a világ legextrémebb kosárlabda pályáit!10. Az Amerikai Haditengerészet hadihajója2011-ben és 2012-ben az egyetmi kosárlabda bajnokság…..
Magyarországra is megérkezett a várva várt Nike Kobe 11 kosárlabda cipő, úgy gondoltuk áttekintjük Veletek Kobe Bryant eddigi cipőit.A 17 éves Kobe Bryant 1996-ban a középiskolából rögtön az NBA-be került, ami akkoriban szinte példa nélküli volt. Első cipő szerződését az Adidas márkával kötötte,…..
Ismét egy vicces kosaras jelenet, szilveszter alkalmából: referee for the win Szerző: Piping, 2015. szeptember 30...
Mindig nagy megtiszteltetés felhúzni egy ország válogatott mezét, és az egész nemzetet képviselni sporteseményen. Ennek ellenére sajnos ezt néha elfelejtik még a kosarasok is.Ezen a videón a válogatott kosármeccseken megtörtént verekedésekről tudunk megnézni egy összefoglalót.A…..
Kosárlabdát vettél karácsonyra és nem tudod becsomagolni?A Telemundo videója megoldja a problémádat! Haz tu propia bolsa de regalo Aprende en 30 segundos cómo hacer una bolsa de regalo para Navidad. Szerző: Telemundo 51, 2015. december 15...
Manapság már az élet minden területén okostelefonokat és egyéb kütyüket használunk.A kosárlabda mostanáig egy kicsit kimaradt ezekből a technológiai újdonságokból.  A Wilson bemutatta legújabb fejlesztését, az első "okoslabdát", a Wilson X Connected labdát.A labdában…..
A legtöbb szurkoló ismeri az NBA általános szabályait. Személyi hibák, lépéshibák, kétszer indulás, ezek a mindennapi kosárlabda velejárói. Van viszont néhány olyan szabály, amit a legelvakultabb szurkolók sem biztos hogy ismernek. Miért érdekes mindez? Azért, mert vannak köztük teljesen…..
Cikkünk első részében leírtuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni kosárlabda cipő vásárlásakor.A következő 2 részben a cipők csillapításával, a különböző talpakkal fogunk foglalkozni.Mai cikkünkben áttekintjük a Nike és Jordan csillapítási…..
Metta World Peace visszatért az NBA-be, a Lakers csapatához. AZ NBA fenegyereke visszatekintve a karrierjére, azt mondja, ez nem ugyanaz az NBA, amiben ő egykor játszott."Ez már nem a férfiak játéka" ezt MWP (régebbi nevén Ron Artest) a Lakers szombati edzése után nyilatkozta. "Ez csecsemők játéka!…..
Október 1-től James Harden hivatalosan is az adidas játékosa lett. Az All Star játékos egy 13 évre szóló, 200 milliós dolláros szerződést írta alá a csíkos márkához.Az ESPN-nek adott interjúban Harden azt mondja, nem csak a pénz miatt választotta az adidast:"Itt beleszólhatok a…..
A Toronto Raptors elleni felkészülési mérkőzés bemelegítése közben Blake Griffin feltett magának egy labdát a palánkra, majd olyan erővel húzta be a labdát a gyűrűbe, hogy a palánkon lévő óra leszakadt a helyéről.   Watch Blake Griffin's dunk demolish the shot clock…..
Az NBA-ben napról napra egyre több európai játékos található. A játék Európában is gyorsan fejlődik, ezzel kiváló lehetőséget adva kontinensünk játékosainak az NBA-re.Nézzük át, kik minden idők legjobb európai játékosai az NBA-ben! 10. Toni KukocA 207 cm magas,…..
Már mindenki a Nike LeBron 13 cipőt várja, előtte azonban a Nike dobott egy nagyott. Az idei LeBron Soldier modell a Cleveland Cavaliers színeiben (vörös, fekete, fehér) nagyon ütősre sikerült. A kosárlabda cipőben Nike Zoom talp található, amely kiválóan csillapít, és példás az…..
Összegyűjtöttük Nektek az általunk 10 legszebbnek vélt kosaras hölgyet a világ minden tájáról. Íme a listánk:   10. Brittany Jackson Brittany Jackson WNBA-ben is szerepelt az Atlanta Dream csapatában, jelenleg a kosárlabda mellett modellként is dolgozik.   9. Penny…..
Kobe Bryant még nem jelentette be visszavonulását, meghagyta a spekulációk találgatását nekünk a sztár, akinek a szerződése lejár 2016 nyarán.Pénteken egy fontos ember nyilatkozott ebben az ügyben. Phil Jackson, a New York Knicks elnöke úgy gondolja, hogy nem ez lesz Kobe utolsó…..
Új kosárcipőt szeretnél vásárolni? Megpróbálunk segíteni, mik azok a fontos dolgok, amiket figyelembe kell venni kosárlabda cipő vásárlásakor.1. Stabilitás, felsőrészAz egyik legfontosabb dolog, hogy a cipő a megfelelő stabilitást adja a lábadnak. Ez különösen a saroknál, a lábfejnél, és a bokánál…..
Gratulálunk Spanyolország csapatának az Európa-bajnoki címhez!A döntőben: Spanyolország-Litvánia 80-63!Az EB legértékesebb játékosa Pau Gasol lett!..
Blake Griffin számára nem ismeretlen dolog a színészkedés, a nyár elején már volt egy kis szerepe egy Tapsi Hapsi karakterrel: Griffin jó választás lehetne LeBron James csapatába, hatalmas zsákolásait ki tudnák használni a film készítői is.További részletek a Basketball…..
Az NBA óriásit fejlődött az utóbbi 30 évben, a játékosok pedig napról napra többet és többet keresnek. Olyan legendák, mint Michael Jordan vagy Magic Johnson már fel sem férnek erre a listára... (azért Jordan miatt nem kell aggódnunk, tavaly több mint 100 millió dollárt keresett…..
Pau Gasol csapata 80 pontjából 40-et dobott tegnap este a Franciaország-Spanyolország kosárlabda EB elődöntőben! A 40 pont mellé 11 lepattanót és 3 blokkot is betett a közösbe, csak úgy mellékesen!  A mérkőzést hosszabbítás után a spanyolok nyerték, így ők kerültek a…..
Kosárlabda Világ Mobil palánk 2015.09.16 18:22:00
A mobil palánk szókapcsolat legújabb értelmezését láthatjátok ezen a képen...