Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berczib

0 bejegyzést írt és 1147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Jackass magyar módra 2008.10.29 19:31:08
A videóban szereplő "kaszkadőr" megkért, hogy a KFC-s verseny apropójából mutassam be ezt a videót. Na jó, meg arra, hogy szavazzatok rá. De ezt ti döntsétek elLink..
Egy komment már megszellőztette a legnagyobb családi filmes bűnelkövetőt, aki gyerekeknek szóló alkotásaival tönkretett sok ezer családot. Jim Varney alias Ernest, a gyépés csávó sok-sok filmben bizonyította , hogy itt a helye. Mai sztárunk olyan mint ha Jim Carrey klónozták volna…..
Nem is tudom, hogy kerülte el a figyelmem a maláj tigris , aki megvédte "Monprácsemet" és egyedül megállította a brit imperializmust. Mert Sandokan bizony klasszikus, az olasz gyarmati lelkiismeret helyreállítója, mert mégis , hogy nézne ki egy sorozat Luigiről az etióp vagy…..
berczib 2008.09.15 20:44:24
Gecc · gecc.blog.hu 2008.09.15. 15:18:35

kösz. ma úgysem hallottam/láttam semmi pihentet. ez bepótolta a hiányt :D
Szerk: Tehát ez áll a dolog hátterében. Link..
Az alábbi kisvideót későbbre időzítettük, amikor már az érzékenyebb dolgozók ebéd utáni sziesztáikat töltik. A gyermekek pedig kit érdekel hol vannak, reméljük valami hasonlót játszanak...
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
 Egy egész generációnyi fiatal ült kedvenc matchboxát a kezében szorongatva a „parabolás” tévé elé RTL-t nézni amikor meghallottuk az ütemet és a német pornószínész hangot, hogy: „Ein Mann , ein Auto”! Ez volt a Knight Rider, és mi úgy gondoltuk ez…..
Már a kisvárosi seriffnél említettük őket, hogy csak tőlük félnek a cowboy kalapos rendcsinálok. Mert idegesítő emberek ezek, mindig ott fontoskodnak a kék széldzsekijükben. Elvileg szuper kiképzésen tanulják meg az álcázást, ehhez képest rögtön kiszúrod ahogy a retkes, kék…..
berczib 2008.09.08 06:37:37
kérem adakozzatok a seedetekkel :D

thepiratebay.org/torrent/3822641/[Kung_Fu]_Shootfighter_2_-_Kill_or_Be_Killed_(1995)_-_DVD_Rmvb
berczib 2008.09.08 20:57:52
Gondoltam egyben leközlök 4 Snajperes képet, amelyeket ti küldtetek. Igen, még mindig találni új érdekességeket. Hihetetlen,nem?  Bekeretezett kép a prostiról? Mi van itt? Küldte: Laci         Mi undorítóbb a Bingó-gengszterek ruhájánál? Két egymáson…..
Az akciófilmek kihagyhatatlan karaktere , mindig rajta csattan az ostor. Egy lúzer szerencsétlen , akinek mindig van egy boltja vagy vendéglője amit épp összetörnek, felrobbantanak, felgyújtanak esetleg becsapódik egy meteror, legvégső esetben pedig egy MÁV biztosítós elkeseredett…..
Mai sztárunkat akárhogy nézem egy kiöregedett transzvesztita jut róla eszembe, ilyen maszkszerű arca van. Bár lehet, hogy csak a sok bourbon csinálta ezt vele, mert David bizony Tennessee államban született. Egész pontosan Knoxvilleben. Robosztus kinézete ezért érző redneck szívet…..
ROFL-net ROFL-net szabadságon van 2008.09.02 09:03:00
Bizony. Kivettem egy kis szabadságot, legközelebb 9.-én lesz bejegyzés, addig is ajánlom a nagyon régi tartalmakat, mert akkoriban még nem látogatta senki a blogot, de azért rakosgattam ki cuccokat ;)Refi magazin sajnos nem tudok beilleszteni most vasárnap, de esetleg fenn lesz a neten,…..
Google Chrome felhasználási feltételekblablabla11. Tartalmi jogok átadása11.1. Ön megőrizhet minden szerzői és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy…..
Üdv mindenkinek! Na elkezdődött újra a suli,mindenki nagyon boldog,hogy ismét jó sok napig egy marha nehéz táskát kell majd magával cipelnie és aztán dolgozatot írnia vagy felelnie!Én nem vagyok boldog emiatt és ha ti sem,akkor nézzétek meg a legújabb XBox 360 kalandot,mely oly…..
Hogy mennyire tuti játék a Football Generation, azt ezek szerint észt barátaink is felfedezték már. Készült egy klip, Prodigys zenével, ahol főleg a második fele izgalmas. Egy olyan kapusmozdulatot láthatunk, amelyet szerintem az edzett futbóll dzsenerésönösök sem láttak eddig. A…..
Ezt a hírt a bennünk megbúvó lírikus miatt idézzük be:A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 2008. szeptember 2-án kora este szabálysértési őrizetbe vette H. L. 20 éves, R. É. 18 éves és V. E. 25 éves nőt, aki a Budapest X., Tündefürt utca és…..