Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psygalaxis

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A marihuána egy illegális narkotikum, melynek fő alkotója a tetrahydrocannibol (THC). Ez az anyag okozza a szárnyaló, euforikus érzést.  A kábítószerben lévő THC mennyisége határozza meg a szárnyalás szintjét, s egyben a káros hatások megjelenését…..
Psygalaxis 2011.09.04 02:05:27
Ekkora baromságot rég olvastam..., és hogy ezt nyilvánosság elé is tárod! PfffPfff! Nevetséges, de siralmas!
Nézz utána mielőtt feldobsz a világhálóra egy ilyen cikket!!!

A marihuána nem von ki semmiféle vitamint a szervezetből. Amire te gondolsz, azok a szintetikus drogok, tipikusan "diszkódrognak" hívott amfetaminfélék, és a heroin!
Ezek valóban ilyenek, a kalciumot, vasat, egyéb nyomelemeket kivonják. Ezért is láthatod, hogy azok a fiúk-lányok, akik ezeket megállás nélkül használják, nem csak lesoványodnak a sok ugrálástól, de a csontjaik is könnyebben törnek, a fogaik is rosszabbak lesznek, azok is könnyebben törnek. A fogba nem nagyon tud bemenni a kalcium, inkább csak távozik.

Rengetek kutatásról lehet hallani ami a THC orvosi felhasználási módját kutatja, de rendkívül jól alkalmazható rákosoknál a sugárkezelés okozta étvágytalanság leküzdésére, az asztma kezelésére, illetve a szklerózis multiplex borzalmas tüneteinek enyhítésére.

Jó tanácsként fogadd el hogy ne röhögtesd ki magad ilyen nevetséges, felkészületlen irományokkal, mert ezzel lejáratod az amúgy is kis tiszteletben álló addiktológusokat!

Annyira felháborít ez az irományod, hogy belinkelem néhány oldalra, így legalább megtudják az emberek kik osztják az észt a marihuánáról!
A Drogstratégia azért tart itt, mert hozzád hasonló emberek akarják megoldani a "problémát", ami valójában ahogy látszik számodra elég nagy kihívást jelent!

Kérlek támaszd alá kutatások eredményével a cikked hitelességét!