Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurbán Vikrenc

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ismert dolog, hogy a fák lombjai menedéket adnak a hőség ellen. A fák a forróságot azzal is enyhítik, hogy nem engedik az aszfaltot túlságosan felhevülni. Parkok, kertek, vegetalizált házak segítenek ezen a téren, de van más megoldás is, amely terjedőben van a nagyvárosokban és ez a kis erdők…..
Gyurbán Vikrenc 2020.08.11 08:42:38
@Budapest a kutyaszar városa: győzőnek ugye ott van a "Nehéz kő"-ve, mindent le kell térkövezni :D
Ugyan a Fidesz egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar médiapiacból, a pártpreferenciák változását vizsgálva nem tűnik igazolhatónak az a feltételezés, hogy ez népszerűségnövekedést is hoz a kormánypártnak. Ha ez így van, akkor a kormány feleslegesen vállal belföldi konfliktusokat és kínos…..
Gyurbán Vikrenc 2020.08.01 21:10:13
@ogli dzsí: de hát a bolsik azok orbánék, és rajongóik. Képletesen, és szó szerint is.
Aki követte az Európai Tanács 2020. július 17-21-i rendkívüli ülésével kapcsolatos híreket, az nehezen igazodik ki azon, hogy végül is miben állapodtak meg az uniós állam- és kormányfők, valamint hogy bekerültek-e a jogállamisági feltételek az uniós költségvetésbe. Az alábbi posztban segítünk…..
Gyurbán Vikrenc 2020.07.25 22:11:47
@ulpius66: sajnos nem ütközik, ez a gond, a kiskapuk.

@ben2: fletóék azért rejtettebben, kevésbé pofátlanul, és jóval kisebb összegeket loptak szét, ezért nem merült fel semmi, mert az ingerküszöb alatt volt. fletóék kispályások voltak orbánékhoz képest, ráadásul akkoriban még nem is volt annyi eu támogatás ellopásra, mint manapság.
fletó nem irányította kesztyusbábként a sajtót, csak a sajátját. De ott a fideszes, és a független sajtó is, ez utóbbit a fidesz lassan pedig bekebelezi mostanság.
Magánbeszélgetés bevallás (öszödi beszéd), nem elég egy ügy indításához az EU-ban, oda bizonyítékok kellenek.

A magyar választók egyrészt hihetetlenül buták, másik része pedig tudja, hogy nincs lehetoségük dönteni, hisz az MSZMP-KISZ alapú maffia kisajátítja a magyar politikát, és eltapos mindent, ami valami új, vagy legalább is a médiagépezettel, és az állami eszközökkel nem hagyja, hogy megerosödjenek, érvényesüljenek, tartva az esetleges elszámoltatástól.

Miért dobta volna vissza az eu a sargentini jelentést? Teljesen korrekt dolgok voltak benne, olyanok, amikkel a magyar emberek többsége tisztában is van.

Az EU "ballib" politikusai nem akarják a fékeket, ellensúlyokat lebontani, sem pedig ráeroltetni a politikai agendájukat tagállamokra, csak azt akarják megakadályozni, hogy az általuk fizetett pénzeket bunözok, lenyúlják, ahelyett, hogy felzárkóztatásra használnák, és azt, hogy ne tehessenek meg ezek a szervezett bunözoi körök bármit, bárkivel az adott tagállamban.

Ez jogos, én se szeretem, ha a pénzemet nem arra költik, amire adom.
Gyurbán Vikrenc 2020.07.25 22:20:34
@nincs1itt: na igen, az ilyen rendszerek egyik alapköve az, hogy az embereknek folyamatosan azt sugallják, hogy máshol is ilyen, vagy még rosszabb, és törődjön bele az ürülékbe. Észak koreában is tényleg elhiszik, hogy a világ többi része nyomorog, és csak ők élhetnek ilyen luxusban.
Gyurbán Vikrenc 2020.07.26 23:23:09
@bloggys: ne nácizzátok már a fideszt. A fidesz egy komcsi, kádárista párt, horthysta marketinggel.
Hiszen így az államosításokat, állami árszabást, állami propagandát, haverok-mutyi-hantát, "örök szovjet-magyar barátságot", és a többi kádári, rákosi, sztálini időkből visszaköszönő ügymenetet, úgy tapsolhatják a "boldog békeidők"-re áhítozó, cukorgyársirató nagyonnemkomcsikádáristadetényleg szavazóik, hogy ők bizony nagyon jobboldaliak ám!

Na meg így nem annyira feltűnő a fidesz pártot alkotó "elvtársak" MSZMP, KISZ, és hasonló sötét szervezetekbeli múltja, na meg az ügynökakták nyilvánosságánal számtalan leszavazása...
Bár nagy hírverést nem csaptak körülötte, megjelent a kormány honlapján a 2020-2022-es Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia. Az új stratégia egyes elemei, például a szervezeti integritás növelésére vonatkozó ajánlások üdvözlendőek, ugyanakkor az anyagot áthatja egyfajta bürokratikus-technológiai…..
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Gyurbán Vikrenc 2020.06.19 11:45:48
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: úgy tűnik, különben nem lennétek ráküldve bejegyzésre ti, barmok :)

@nemecsekerno_007: én értem. A fideszt MSZMP, KISZ funkcionáriusok alkotják, rajongói is túlnyomó részt a "boldog békeidők"-re jóízűen emlékező kádáristák.
Persze nem az összes komcsi van a fidesz közelében, de a legtöbb ott van, és testvérpártjaiban a maszopban, meg a dékában.

@megamovieboy: én nem igazán vagyok liberális, de én is külföldön szeretek költeni. Jobb, olcsóbb, nagyobb választék. Na meg mivel gyűlölöm a komcsikat, szeretem, ha pártunk, és kormányunk kimarad belőle :)
Gyurbán Vikrenc 2020.06.19 11:50:16
@Ekrü: kit listázott a blogíró? Hmm ez érdekel

@konrada: a jó, olcsó az a ner közeliséggel fordítottan arányos általában. Hisz ami állami, az általában fos, lásd máv, bkv, utak, stb.
Na meg tolvajokat nem jó pénzelni, mert akkor még többet fognak lopni tőlünk.
Gyurbán Vikrenc 2020.06.19 11:53:22
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: tudom komcsi, nektek móka és kacagás az egész életetek, itt is, és minden fórumon ahova kiküldenek titeket. De változatosság nincs a szövegetekben, a gyk-n, facebookon is ugyan ezeket nyomjátok, főleg a röhögős témát. Már 15 éve a "batyu klán" ezt nyomta.
Az első világútlevél hatására a magyarok rohammal vették be Bécset hazafelé pedig mindenki fagyasztószekrénnyel jött...
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Gyurbán Vikrenc 2020.05.31 17:51:11
@torma99: ha nem vagy fideszes, akkor kb kizárt, hogy jól kijöjj egy fideszessel. Még a fideszes szülő-nem fideszes gyerek viszony is gondokat okoz, mert a gyerek nem hiszi el, hogy nyelhetik be a szülei azt a sok baromságot, hogy retteghetnek ennyire nem létező fenyegetésektől, stb.
Egyszerűen egy szektással, nem tud jól kijönni egy normális ember.
Gyurbán Vikrenc 2020.05.31 23:37:19
@Anikó Hajdú: áhhh ezek a rohadt nőgyülölő emberevő incelek :DDD
Te sem szoktál szarkasztalaszizni az iróniai csapatban :)
Gyurbán Vikrenc 2020.06.01 00:22:08
@rkb9y5: nem csak te. Mind tapasztaljuk, az "aha" "igen" "nem" "dejó", "és te?" beszélgetéseket.
Mindketten a XX. századi tudomány meghatározó alakjai voltak, Neumannról még sem csinálnak pólót, bögrét és nem jön velünk szembe egyetlen Neumann idézet sem a Facebookon. Ennyivel okosabb volt Einstein, vagy ennyivel jobb volt a marketingje?..
Megjelent a magyar horizonton az új közellenség: a munkanélküli. Hamarosan a rettegésre alapozott gyűlöletpolitika csúcsmodellje lehet. Egyszerre olyan ingyenélő - jószágfelzabáló, mint a migráns. Ráadásul képes ugyanazt a pszichológiai mechanizmust is beindítani, mint a hajléktalan. Ellentétben az…..
Gyurbán Vikrenc 2020.05.04 00:10:52
@IgazmondoJuhasz: ez meg tipikus komcsi, esze nincs, fideszre szavaz, mert ő most nem komcsi, hanem "jobboldal nemzethy keresztyén" ám :)
Ezúttal a siófoki labdarúgócsapat került bajba, csődbe juthat az egykori bányász-klub, ahol a játékosok és a vezetőség nem tudott megegyezni a bérek csökkentéséről. Tegnap a szegedi kézilabdával kapcsolatosan jöttek hasonló hírek, és egy szemernyi kétségünk se legyen: a legtöbb magyar látványsport…..
Gyurbán Vikrenc 2020.04.11 22:59:40
@Harari: 0,0000000000001% is sok. Egyszerűen teljesen értelmetlen pénzt költeni rá. Attól hogy más hülye, nem kell követni őket. De legalább az ilyen barcelonak tudnak felmutatni is valamit, ellenben a magyar látványsportcsapatokkal...
Ha ez nem egy motoros blog lenne, akkor azt mondanám, hogy NDK-s kotonnal. De itt nem az ágyban történt "balesetekről" lesz szó, hanem a motoros esésekről. A mai napig nem értem, hogy éltem túl a kezdő éveimet, pedig a Rigás korszakban még sisak sem kellett, akkor tényleg zéró védelem volt rajtunk.…..
Kedden újabb mélypontot ért el a demokrácia Mariana-árkában az Orbán-rezsim, amikor Erdősi néni kubatovista focihuligán-szerű bőrfejűek segítségével hekkelte meg szerencsétlen Nyakó István törekvését arra, hogy elsőként juttathassa el a Nemzeti Választási Irodához a vasárnapi boltbezárást firtató…..
Gyurbán Vikrenc 2016.02.24 17:11:21