Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Munkabiztos

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tegyen, ha munkabaleset történik? 1,  Elsősegélynyújtás2,  Helyszín biztosítása3,  Baleset-e?4,  Munkabaleset-e?5,  Súlyos?6,  Munkaképtelenséget okozott?7,  Munkaképtelenséggel járó munkabaleset8,  Ki vizsgálja ki?9,  Kártérítés10,További teendők11,Üzemi…..
A Munkabiztos 2016.01.27 16:35:21
@Womanizer MFK: Igen ez egy kiollózott cikk. Soha nem is mondtam a magaménak. Az, hogy a blogon a link helyek ott vannak, nem tudom miben tükrözi szakmaiságomat!?
Bizonyára, ha mondjuk a TSÜ oldalt reklámoznám ajnároznád az egészet. Hidd el, meg van a véleményem az ilyen jellegű becsapásos piramis játékokról. Mégsem írok neked, hogy mennyire hitegedet, az embereket a plusz pénz reményében, mennyi embert csapsz be STB. Én legalább tisztességesen próbálok megélni!
Első bejegyzésként, egy érdekes szemléltető diagramot szeretnék bemutatni, melyen világosan látszik, hogy az elmúlt 5 évben az idei első negyedévben volt a legtöbb munkabaleset Magyarországon. Mi lehet ennek az oka?  Egyre több cég foglalkozik a munkavédelem fontosságával,…..
A Munkabiztos 2016.01.27 16:23:38
@Womanizer MFK: Kedves Womanizer MFK! Szerintem nem találkoztál a munkámmal, nem is találkozhattál. Ezek egy cég belső ügyei. Szóval, hogy kókler vagyok az csak a te véleményed. Megjegyzem, az általam képviselt cégek még bírságot nem kaptak, pedig volt már ellenőrzésük.
A diagramot már csak azért sem készíthettem Én, mivel a hivatalos álláspont a hatóságé.