Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athena 28

0 bejegyzést írt és 1785 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
athena 28 2022.11.07 13:11:17
@Russian0718: kollektív felemelkedés soha nem volt, és soha nem is lesz..

Az egyéni feljebb emelkedésben/rezgésszint emelésben viszont semmi misztikus nincs, amire mindenki csak önmagához mérten, és egyszerre csak egy bizonyos határig képes. Már ha egyáltalán vonzódik iránta - nem mindenkit érdekel.
athena 28 2022.11.07 13:15:23
@atisfigura: engedélyezi, de legalább annyira ő maga hozza létre.

Itt jön be a képbe - még akkor is, ha valaki nem tud róla - a tudat Teremtő Ereje :)
athena 28 2022.11.15 13:33:09
@atisfigura: nem tud, nem akar, és asse tudja, mi az.. de nem is róluk van általában szó, hanem azokról, akik szeretnének. Na, azok meg nem jó helyen keresik :)

Az jött, hogy ez most egy olyan társasjáték, ahol mindenki más szabályok szerint játszik. Vagy még pontosabban: nem ugyanazt a játékot játssza.

Aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle....
2021. januárjában egy nyugalmazott izraeli politikus (aki védelmi miniszter volt valamikor és az izraeli Űrkutatási Hivatal egyik tagja) bejelentette, hogy az amerikaiak már régen ott vannak a Marson. Arra utalt, hogy a vörös bolygón már kísérleti és kutató jelleggel támaszpontok is létesültek. A…..
Az, hogy minden lény az univerzumban közös gyökerű szellemiségtől lenne származtatható vagy egy közös tudattól lenne függő, szemenszedett baromság. Sajnos rengeteg spirituális tanító gondolja így – de ez az axióma véleményem szerint az ellenerőktől származik, s mint ilyen, reptilián gyökerű.…..
athena 28 2021.11.30 13:04:10
@0figura: mármint mi a javítókód? a vakcina?
athena 28 2021.12.01 15:03:52
@0figura: a 'vírussal' nincs semmi baj, az teszi a dolgát..
athena 28 2021.12.06 16:11:15
@Maaaaaaargit: annyit tennék hozzá ehhez az egyébként igen részletes és összeszedett tájékoztatóhoz, hogy a vírusoknak is van egy fenntartó tudatossága, mint mindennek, ami létezik, de ez nem jelenti azt, hogy minden egyes darabka valaminek, amit vírusnak titulálunk, lenne bármiféle önálló célja vagy akarata. Túlélési szándéka sincs, az a program az élőlényekre jellemző.
Létre lehet hozni a hatását hullámformában is (prof. Garjajev), és képes hatással lenni az élő szervezetekre, de ajánlanám figyelmetekbe Antoine Bechamp munkásságát, aki egy egészen más szintre helyezte a kórokozó elméletet, és részben ő, részben kicsivel később követői ezt bizonyítani is tudták (a tudat függvényében jön létre minden, 'saját jogon' nincsenek vírusok, sőt baktériumok se, a megfelelő 'közeg' kell hozzá, és ezalatt nem annyira pl. a hőmérsékleti viszonyokat értjük), mégis Pasteur-t fogadták el mérvadónak, és hisszük/tanítják a mai napig.
Az utóbbi években is jelent meg egy könyv angol nyelven erről, de sajnos se a címére se a szerzőjére nem emlékszem.
Nekem is van tapasztalatom az idegen hatalmak (szürkék, reptilek és egyéb földönkívüliek) emberi magánéletbe történő beavatkozásával kapcsolatban. Most leírok két esetet – természetesen nevek nélkül –, hogy megvilágítsam a lényeget. K. normális heteroszexuális férfi volt, egy asztrológiai kliensem,…..
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
athena 28 2021.06.30 18:19:01
@0figura: megvan az a szinkron sokszor, csak a kevésbé erőszakos emberek nem szívesen állnak bele a vitákba.. amikre szükség sem lenne, ha a magukat ezoterikus érdeklődésűnek tartók nem a meséknek hinnének végre, hanem a Létezés alapvető működési mechanizmusaival jönnének tisztába.
athena 28 2021.06.30 20:34:05
@xyron: valamelyik földközeli birodalomban
athena 28 2021.07.07 10:05:40
@Russian0718: nem főnök ő itt ezen a blogon, és nem is azt kérte, hogy egyáltalán ne írj, hanem hogy az alá a régebbi poszt alá ne, ahova a tartalomjegyzéket direkt feltette, mert akkor az utánad következők már nem fognak értesülni róla :)
Mindig csak az utolsó hozzászólás látszik ugyebár.
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
athena 28 2021.03.09 09:24:21
@airt: rejtett kéz szerint "bármit csinálsz is, nekünk dolgozol"
Amiben kétségtelenül van igazság, az anyagi világban élve abból teljesen kimaradni nem lehet.
Mégsem érzem teljes körűnek ezt a "megszállást".

Több tudati háló is veszi körül minket, a jelenlegi irányítóké az egyik legerősebb, de van választás.
Az információidat attól kapod, ahova csatlakozol.

Részlegesen megszállt embert személyesen ismerek.
Jól látható nála a váltás, ami több mint személyiségcsere (az csak a hozadéka), ilyenkor érzékelhetően egy másik tudat veszi át az irányítást.
Nem néztem utána az összefüggésnek, a felesége halála körül indult valami.

Mindannyiunkra hatnak sokfelől testben létező és méginkább testetlen létezők.
Hogy kire mennyire és hogyan, az születéstől kezdve nagyon eltérő.

A tiszta tudatosság megőrzése, kialakítása valóban csak odafigyelés/gyakorlás kérdése.
athena 28 2021.03.10 19:17:41
@airt: a vírus meg az oltás köszönő viszonyban sincsenek egymással, a vakcinákat nem arra fejlesztették ki.
Érdemes felmenni a moderna honlapjára, titkot sem csinálnak belőle.
athena 28 2021.03.11 13:50:52
@airt: hát lehet, bármi lehet, az viszont biztos, hogy önként nem dugjuk a fejünket a hurokba :)
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
athena 28 2020.11.18 14:23:16
@Valiant Thor: zavaros, mert elhittétek azt a sok fénycsatornázott marhaságot..

A mi univerzumunkban működik a "karma törvénye", de ezt se nem büntetésként, se nem elszámolásként kell értelmezni.
Ami a rezgésmintázatodba bekerül, annak ki is kell kerülni onnan.

Ennek a legegyszerűbb, legbevettebb, legszokásosabb módja a fizikai síkon - ahol keletkezett - való újbóli megtestesülés.

De ez nem törvényszerű, és nincs is semmiféle bíróság, amely a jókat meg rosszakat osztályozza.

A kérdéseid a kereszténység populáris filozófiáján alapulnak, amelyeknek semmi alapja.
A jogvédők (várakozásainkat messze felülmúlóan) gyors reagálású letiltása után most újra feltesszük ide Dr. Steven Greer „Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött” című új dokumentumfilmjéről írt összefoglalónkat és ajánlónkat, a cikk végén fontos kiegészítésekkel!..
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
athena 28 2020.04.06 15:49:50
@UFÓ Kutató: :))) Tudod, vannak ennek a piros pirulás projektnek hátrányai is... de majd igyekszem :)
athena 28 2020.04.07 14:48:29
@Valiant Thor: ez mind igaz. Nem egy egyszerű hely ez a bolygó, többféle fajjal, ami önmagában hordozza a problémákat, de sokan sokat tesznek is azért (és nem csak az ember), hogy béke azért nagyon ne legyen. Beleértve a földönkívülieket, szellemvilágot, mindent.
Az csak az etetés része, hogy rajtunk kívül bárhol, akár a kicsit rezgésileg magasabb szintű világokban állandóan béke van.

@UFÓ Kutató: köszönöm, a lelkivilágommal semmi probléma, a helyzet az, ami változott. Én csak tudósítok róla azoknak, akik tudnak vele mit kezdeni.
A többieknek ezzel a résszel nincs dolga.
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
athena 28 2019.06.15 10:20:16
@nornic:
Az értékelés részedről felém megtörtént, ami máshogy nem is jöhetett létre, mint szubjektíven. Általában még a valóban képességekkel rendelkező személyek sem mernek egy jellemrajzot látatlanban 100%-os biztonsággal bevállalni.

Ezt hasonló próbálkozásoknál mindig ki is hangsúlyoztuk itt a blogon is.
athena 28 2019.06.15 14:46:30
@nornic:
Ha az értékelés nálad egyenlő a durvasággal, az szintén nem rólam szól, én nem kértelek ilyesmire.
Hogy ki hol tart? Évek óta, nem sokkal a blog indulása óta hallgatom a vissza-vissza térő negatív felhangú kritikáidat rólam. Mivel megint szóba hoztad a témát, tettem még egy kísérletet, hátha sikerül tisztáznunk a dolgot.
De be kell látnom, hogy egyedül nem fog menni.

(És egyedül talán nem is akarom. Ha ennyire ragaszkodsz a rögeszméidhez, akkor valószínűleg szükséged van rájuk).
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
athena 28 2019.04.26 16:00:35
Nem győzködni akarlak benneteket, félre ne értsétek, csak jönnek sorra elő a történetek...

Az első humanoid földönkívülivel nagyon régen találkoztam, amikor még nem voltam tudatos az ilyesmire, egy villamoson ült velem szemben.
Külsőségeiben sem stimmelt, erre figyeltem fel, nagyon világos, szinte fehér vállig érő haja volt (olyan harmincnak nézett ki, szokás szerint), és zöld szeme. De nem olyan zöld, amit általában annak titulálunk, hanem igazi mély sötétzöld.
Ahogy nézegettem, akkor figyeltem fel rá, hogy amúgy is valahogy olyan 'más', mint a többi ember, ekkor vetett rám egy enyhén bosszús pillantást, aztán megint visszaállt a teljes közömbösségre. Úgy éreztem, nem örül annak, hogy felismertem. Ne feledjük, javában szocializmus, úgyhogy nem kicsit hülyén éreztem magam, de felvetődött bennem a kérdés, hogy talán nem földi ember.

Az ufókákkal több tapasztalatom is volt, főleg látványilag, az egyik legérdekesebb (mintha írtam volna már),hogy egyszer jelzését is adták, hogy tudnak rólam, mikor egyszer láttam őket az égbolton.
Arra gondoltam, hogy én tudom, hogy ők azok, ők vajon tudják-e ezt, hogy én tudom, hogy ők azok... ? Amikor ez a kérdés megjelent a fejemben, abban a pillanatban megszólalt a kocsiban a rádió, és egy jó darabig nem is lehetett kikapcsolni. Amire persze rá lehetne fogni, hogy véletlen, de az esemény többi részével együtt értelmezve aligha.

De mostanában (talán 2-3 éve) is lehetett találkozni jszemélyesen jellemzően nem humanoidokkal, minden 4 betűs hipermarketben volt egy a környéken néhány hónapig.
Fogalmam sincs, mit 'kerestek', minek voltak itt, de ha netán én nem vettem volna észre őket, észrevettek ők engem. Volt, hogy arra figyeltem fel, hogy az áruház túlfeléről figyel valaki, általában elég ellenségesek voltak velem, tenni nem tehettek semmit, de az ellenszenvüket igyekeztek az értésemre adni minden esetben.
Azóta nem láttam őket.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi14.html    ..
athena 28 2019.03.06 18:09:58
@UFO Kutató:
Lehetni talán lehetne, de nem hiszem, hogy sikerülne annyira összehangolódnunk.
athena 28 2019.04.18 07:39:23
@Angyal Andras:
Megérteni könnyű, a többi ember számára is érthető tenni már nehezebb. Azok a szintek, amikről írni próbálok, szavakkal már nem megfelelően megjeleníthetők.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
athena 28 2019.03.02 12:50:14
@xyron: Ákosnál és Solariánál hasonló pszichikai tünetek, részben hasonló alapokon.

Ákos még eléggé fiatal, sokmindent érez, és nem igazán tudja beilleszteni magát a környezetébe. Úgy gondolom, hogy ő valóban kap üzeneteket is, amiket viszont még nem jól értelmez.
Jól látja, hogy annak, ami körülveszi, nem kellene feltétlenül úgy lennie, de még nem érti/érzi az okát annak, hogy miért van mégis úgy.
Szenved a környezetétől, a meg nem értettségtől, aztán amikor besokall, jön és kiönti. Ilyenkor persze mindenki hibás, elmarasztal, ítélkezik és kritizál.
'Tisztább' pillanataiban, amikor magára talál, pozitív és építő jellegű.

Solaria jelenlegi problémája abból származik, hogy ő alapjaiban kettős személyiség, amelyikből az egyiket felvállalni nem meri/tudja, sérülne a tökéletesség mítosza.
Ha elismerné, elfogadná, hogy nem csak ez az általa annyira sztárolt/sztároltatott női oldala létezik - pedig a másikkal sincs semmi 'baj' - akkor szembe kellene néznie önnön tökéletlenségével, és felvállalni a felelősséget.
Karmikus tekintetben ugyanez a kettősség mutatkozik, ő valóban kapott a szüleitől egy nehéz hátteret, amivel kezdenie kellene valamit, és amivel próbál is, de őneki 'saját jogon' is van bőséges letudni valója.
Ami utóbbit viszont nem reklámoz, önmagát felvállalni nem tudja, ezért ugyanúgy a környezetére hárít, azt minősítgeti, kritizálja, de ő már életkorából kifolyólag (nem az itt megadott a valódi) van olyan rafinált, hogy az ezekből eredő figyelmet aztán saját hasznára fordítja.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii12.html    ..
athena 28 2019.02.25 15:34:31
@nornic:
Igen, ez egy valódi működő lelki közösség itt a fizikai síkon egy lélekcsalád tagjai között, amiben mindenkinek megvan a maga szerepe... hogy a szülők közül ki a lágyabb szívű, az elég egyértelmű :)

Nagyobbik lányodnak erőteljesebb a kapcsolódása a fizikai síkkal, jobban az 'anyagban van', a hullámhossza kompatibilisebb az ittenivel, ezáltal maga az egész személyiség stabilabb.
A kisebbiknek magasabb az alap rezgésminősége, ő ezért itt egy kicsit bizonytalanabb, kevésbé érzi otthon magát, neki ezért van valamivel nagyobb szüksége az általatok biztosított stabil háttérre.
Mind a ketten előrefelé haladnak, de ő az, akinél kevésbé van minden előre megírva, ezért ő önmagán belül jobban érzékeli azt, amit úgy lehetne összefoglalni, hogy az 'útkeresők bizonytalansága'.
athena 28 2019.02.25 15:43:12
athena 28 2019.02.28 08:52:32
@nornic:
Köszönöm, a visszajelzés nekem is jólesik, meg tanulok is belőle sokat :)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii24.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii21.html    ..
athena 28 2019.02.03 13:10:03
@Komufe:
A konkrét kérdésedre válaszolva: léteznek mindenféle energia fegyverek, de a 'valódi' Fényerők, akik alatt én a pozitívokat értem, nem bohóckodnak ilyesmivel.
athena 28 2019.02.03 13:17:22
@HákLinda:
Szerintem :) nagyon jól látod, ha így lesz egyáltalán.... mert hogy az én legutolsó információim szerint ebből semmi nem lesz, ez egy régebbi 'forgatókönyv', különválasztásostul, mindenestől, ez bekövetkezhetett VOLNA, ha hirtelenebbül történt volna meg a váltás, így viszont egy lassúbb folyamatra számíthatunk bármiféle értelemben.
Annyit tennék még hozzá, hogy nem látok ebben semmiféle szándékosságot, ilyen nem nagyon szokott előfordulni, az alacsonyabb rezgésű lények egyszerűen leválasztódnak fokozatosan 'maguktól' egy ilyen komolyabb rezgésszint váltásnál.

@gamerattitude: igen, az esőerdők esetén, minél több fa, annál több plusz oxigén, elég logikus, ezért is nem kellene irtani őket.
athena 28 2019.02.03 15:13:26
@HákLinda: Köszönöm, ezekre már nem is emlékeztem :)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii4.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható: https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi11.html    ..