Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bevándórlókat etetni TILOS

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb országimázs-kampányba kezdett a kormány, vagy a helyi „hallja-kenddel” szaladt el a ló? Nem tudni a pontos választ, sajnos mindkét lehetőség egyenlő eséllyel lehet a befutó. Elszabadult hajóágyúként dúl a magyar határvédelem: üt, ver, kutyákkal támad a déli határvidékén – a szerb határnál – a…..
Bevándórlókat etetni TILOS 2017.03.06 21:47:51
@Willkommenskultur: "disznóbőrbe varrás, lefejezés, savval leöntés ..... kegyetlenségnek tünhet, de aki nem ezt teszi velük, arról azt hiszik hogy csak viccel "
50 meterenkent tabla, es keppel ilusztralni, hogy az illegalis betolakodokat disznokkal zabaltatjak fel. Nagy betukkel kiirni, "ARAB HA TOVABB JOSSZ DISZNOSZAR LESZ BELOLED !!!"
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
A Miniszterelnökségen Lázár Brutus Brutusaként fungáló Csepreghy Nándor bejelentette, hogy a közszférából a következő pár évben 150-200 ezer embert fognak kirúgni. A kis Náci magyarbálinti mélységbe süllyedve - aki a pedagógusokból csinált volna biztosítási ügynököket - közölte, hogy a versenyszféra…..
Bevándórlókat etetni TILOS 2016.01.30 02:34:56
Jól nézhetett ki a kék velúrcipő a vajszínű gatyával, kár, hogy csak egy estére volt hitelesítve az összeállítás. Szerencsére Péter nem hagyta annyiban a dolgot. Tessék példát venni róla. Tisztelt Szerkesztőség! 2015. őszén vettem egy kék, velúr cipőt a Deichmannba…..
Bevándórlókat etetni TILOS 2015.11.26 00:19:33
@Cicmen: Ezen a tintahalos beszolason jot rohogtem :))))
Előszeretettel tolja maga előtt a magyar népet Orbán Viktor. Szinte hetente elhangzik ugyanis egy-egy kijelentése, melyeket a magyar emberek akaratára hivatkozva oszt meg a nagyérdeművel. Mi magyarok azonban olykor kikérjük magunknak, hogy a nevünkben mondjon olyanokat, melyekről nem is…..
Bevándórlókat etetni TILOS 2015.11.13 11:56:18
@Lurian: "56-ban bejöttek az oroszok, most meg a seggüket nyaljátok. "

Azert en latok egy arnyalatnyi kulonbseget, akozott, hogy az mszp behivta az szovjet hadsereget, hogy legyilkoljak a magyarokat, vagy hogy Orban idehivta oket atomeromuvet epiteni.
A Magyar Tudományos Akadémia 11 elemzést, háttértanulmányt tett közzé  a 2015-ös menekültválsággal kapcsolatban. Az MTA vizsgálatai néhol alátámasztották a Fidesz eddigi állításait (például, hogy többségben egyedülálló fiatal férfiak érkeznek Európába), sok helyen…..
Bevallom töredelmesen életemben nem hallottam erről a nőről. Illetve egy soron következő filmünkben, A hullámban hallottam róla, de addig nem. Azután itt van ez a nem kicsit félrevezető magyar cím is - az eredeti cím sokkal jobb, noha az meg spoileres, már amennyire beszélhetünk…..
“Keresztény vagy? Igen? Remek, akkor egy pillanat múlva meglátod Istent” – egy túlélő beszámolója szerint az oregoni tömeggyilkos ezt mondta, amikor sorban megkérdezte áldozataitól, hogy milyen vallásúak. Aki kereszténynek vallotta magát, azt agyonlőtte, aki nem, azt elengedte…..