Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dunán innen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Dunán innen 2015.09.11 13:04:05
@Xezs: Kérdlek IDÉZD BE KONKRÉTAN, hol írtam, hogy "mocskosfidesz"! Pontosan idézd be azt a mondatot - ellenkező esetben várok egy bocsánatkérést!

Külön érdekes egyébként, hogy azok országok, amik a menekülthullám célországának számítanak, tized akkora hisztit nem rendeznek mint ti, miközben Magyarországnak csak annyi lenne a feladata, hogy emeberi körülményeket teremtsen és engedje az embereket eljutni céljukig. Ezeket az embereket nem nekük kell integrálnunk, nem nekünk kell munkát biztosítanunk számukra, nekünk csak át kell engednünk őket.

Az ilyenek mint én abban különböznek az olyanoktól mint te, hogy mi még tudjuk mi az, hogy emberség, továbbá tanultunk történelmet is és veled ellentétben jól emlékszünk arra, amikor magyarok SZÁZEZREI voltak hasonló helyzetben mint a most ide ékrező menekültek. A világ akkor is mondhatta volna, hogy biztos kommunista ügynökök az 56-os menekültek akik a kommunizmust akarják rászabadítani a világra - mint ahogy ti tekintitek az ISIS terorristáinak a valójában ISIS elől menekülő tömegeket - mégse tették, ellenben tárt karokkal fogadták a magyarokat mindenhol. Nekünk magyaroknak már csak ezért is kutya kötelességünk kezet nyújtani a bajbajutottak felé!

Az 500 milliós Európa, ami a világ egyik legerősebb gazdasága nem fog beledögleni pár millió, vagy akár pár tízmillió menekült befogadásába, ettől nyugodt lehetsz, ebből következően amit te olyan hatalmas problémának próbálsz beállítani - nyilvánt a hónapok óta súlykolt kormánypropaganda hatására - az a valójában csak akkor probléma, ha problémát akarsz csinálni belőle.

Az intézményesült korrupció ami az országunkban egyre csak erősödik ugyanakkor valós probléma, és Magyarország sokkal nagyobb eséllyel fog a oligarchák szabadrablásába beledögleni, mint a menekülthulláma. Mégse látom, hogy akárcsak tized akkora vehemenciával lépnétek fel az intézmenyesült korrupcióval szemben, mint amekkora hisztit a háborúk menekülő emberek láttán csaptok.

Talán érdemes lenne elgondolkoznod, hogy valójában a kormány által generált hisztériának nem-e pont az a valós célja, hogy az olyanok mint te, ne a valós problémákra koncentráljának, hanem arra amit a kormány annak akar feltüntetni. Érdekes, hogy se az osztrák, se a német kormány nem viselkedik úgy mint a magyar, érdekes, hogy ott nincsenek embertelen állapotok se gyerekeket rugdosó operatőrök.

Próbáld meg ezt végiggondolni és nem hisztis kisgyerekként, hanem felelős felnőttként viselkedni!
Dunán innen 2015.09.11 14:40:29
@Kalmár: A gyerekrugdosó lászló petra és a Budapestet szétverő forci ultra csürhe után, nem hiszem, hogy bármiféle jogot formálhatsz arra, hogy másokat kioktass európaiságból.