Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coldface

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az utolsó nagy trailer a The Rise of Skywalker-hez, melynek segítségével végre pontot lehet tenni a Star Wars-t körülvevő spekulációkra is. Persze itt nem arra gondolok, hogy a trailer túl sokat mutat (amúgy de), hanem arra is, hogy végre lehetőségünk nyílt a megannyi leak validálására.…..
coldface 2019.10.28 12:44:40
@TippMikszáth Kálmán: Csao!

Igen tudom hogy vannak ujabbak is azota, az volt a terv hogy beleteszem a hetvegen de sajnos nem volt ra ido. De a heten mindenkeppen megkapja az updatet. Koszi a forditasokat.

egyebkent itt van angolul is:
drive.google.com/file/d/1gGjmRF0glCopCotQY807SzdssdF_B7OA/view
Hétvégén felrobbant az internet geekebbik fele, miután egy rajongó elképesztő elmélettel állt elő arról, hogy valóban kicsoda az SW univerzum főgonosza és legnagyobb manipulátora. A hihetetlen részletességgel alátámasztott összeesküvés-elmélet elolvasása után én azonnal…..
Minibréking!! Egy lelkes filmrajongó kiszivárogtatta Tarantino eredeti kívánságlistáját a Ponyvaregény szereplőit illetően. A dokumentum számos érdekességet rejt, úgyhogy ugorjunk is neki, egyesével! TÖKFEJ (Pumpkin) A film nyitójelenete szinte azonnal legendássá vált. Az…..