Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foolproof

0 bejegyzést írt és 887 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csabi lábadozásának környékén lelassultak, sőt, teljesen megálltak az események Dezső körül, ezt sokan észrevették már, a fejemhez is vágták páran. Most viszont, hogy újra munkába állt, úgy felpörgött minden, hogy alig győzöm kapkodni a fejemet, nem tudok olyan gyorsan…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
foolproof 2013.02.17 15:17:44
foolproof 2013.02.25 19:50:20
foolproof 2013.06.01 11:16:50
@Evezős: Lánnyal?! Szerintem hetero csaj ezzel a fehérjehalmazzal még pénzért se, persze lehet, idealista vagyok.
2000-ben egy Ciarán Tobin nevű ír cégvezető halálra gázolt két kisgyereket Leányfalun a járdán. A magyar bíróság két év múlva távollétében három év fogházra ítélte. Azért a távollétében, mert Tobin az eljárás alatt legálisan hazatávozott, és aztán cseszett…..
Szeretettel küldjük ezt a kis rajzot Rogán Antalnak a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából: ..
 Én azt javaslom, édes hazám, hogy büntetésképpen ne nevezzünk el róluk utcát.   Itt van például az ELTE BTK HÖK, akik talán készítettek egy listát, amelyben leírták, hogy kit sunáznának, akkor is, ha esetleg csúnya zsidó feje van, vagy ha egyiptológus. Az…..
foolproof 2013.02.20 21:19:03
@Kettes: Te se hiányoztál kémiaórán, mikor a vitriolt tanították.. Mongyuk picit irigy vagyok, amikor a babarczú vincentnek ajánlottam figyelmébe némileg megalapozatlan jóslatát a múltból újbóli tanulmányozásra, először el lettem mondva minden bélsárnak, azt' qrvagyorsan ki lettem hajítva..Hiába, a Jupiter/kisökör relációelmélet sosem volt az erősségem.
Nektek igazatok van. Stadiont szeretnétek és ezt követelitek, határozottan és radikálisan, amitől a ballibek vagy összeszarják magukat vagy előveszik a soha el sem ásott, zsírpapírba gondosan be nem göngyölt gyűlöletüket és lövésre kész állapotba fényesítik azt. Ne…..
   Ki tartja blokád alatt az egyetemeket? Az a pár száz diák, akik tegnap bementek az egyetemi előadásokra tüntetni, vagy azok, akik miatt nem lehet kifizetni az előadó tanárokat?     Az ELTE kétségbeejtő helyzetbe került. Borzalmas pénzügyi gondjaik vannak,…..
foolproof 2013.02.13 12:52:40
@tucano: Pláne hogy nagyon kevés kivételtől eltekintve, magyar diploma, mint olyan, munkatapasztalat nélkül konkrétan szart ér. De igazad van, sokan nem a burzsújságba, hanem "csak" a normális életbe menekülnek.
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
 „Különbség van abban, ha valaki az Úr és Lucifer viszonyát egyenrangú felek harcaként mutatja be, vagy Madách koncepciójának megfelelően Lucifer fölé helyezi az Urat.... Madáchnál és Vidnyánszkynál a világnak van normális, elrendelt működése és kerete. Ez pedig…..
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
foolproof 2013.01.12 22:00:21
@Turbo Busa: Csak gratulálni tudok, ilyen járműpörgetés mellett remélem okmányirodát/bontót is üzemeltetsz, mert ugye csak nem adod el gyanútlan kuncsaftoknak az általad ilyen szépen kezelt jószágokat egyben?!!
       Egy magát jobboldalinak valló értelmiségivel közölt interjút a Heti Válasz. A papírforma szerint, nekem most  arról kellene írnom, hogy micsoda sületlenségeket beszél ez az ember, milyen sötét, gerinctelen karrierista, milyen gusztustalanul szolgálja…..
A nemzetközi helyzet fokozódására tekintettel dr. Lenkovics Barnabás alkotmánybíró vélelmezi, hogy a jogállam dogmáját ideje feladni.  Fontoljátok meg, feleim — az Alkotmánybíróság asszisztált az országunkat romba döntő jogállami viszonyok elterjedéséhez! "Ennek a…..
foolproof 2013.01.01 18:56:36
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Ha lenkovics nem csak ilyen körmönfontan, hanem a Hősök terén, hétfő reggel 8-kor szopná le a csúti majom faxát, te akkor se látnál át a szitán?

Van erre egy nagyon természetjogi mondóka: It looks like a duck. It sounds like a duck. It's a duck.

Bizony.
Mondjuk ha ilyeneket magyarázni kell...
A kormány nyílt lapokkal játszott, mindig elmondtuk, mik a szándékaink. A kormánynak volt egy elképzelése, hogy hogy jut el ezekhez a célokhoz. A diákok nem értettek egyet ezzel, féltek tőle Orbán Viktor 2012. december 21...
      A háborúnak törvényei vannak. Orbán Viktor rájött arra, hogy a seregei veszedelmes ellenállásba ütköztek, és visszavonult. Bonaparte Napóleon is így tett volna. Egy tábornok nem hülye, hogy biztos pusztulásba vezesse az egységeit, átrendezi egy kicsit a…..
foolproof 2012.12.16 23:27:27
@Montefiore: Ez a "state capture" cucc eléggé hungarikumos cucc lett mostanában, már úgyértem magyar módszerről is beszélhetünk.

Szerintem az ügynökök átmentése/privatizáció/olajügyek/pártpénzek/EU-s tám.-ok/oligarchia szárnyalása idestova bő húszéves sztori, aki számít(ott) bizony tudja fogni ezzel/azzal a másikat és kellett hozzá még pár elszánt mastermind, akik már az elején elhatározták, hogy ők bizony itten nagyon jól meg fognak gazdagodni, kerül az országnak, amibe kerül. Itt a bökkenő, hogy ezek a srácok mostmár annyira nyíltan (illetve feltűnően zártkörűen, lsd. "a zember, akinek nem mondjuk ki a nevét") nyomják, hogy sajnos biztosak lehetünk benne, hogy meg is ússzák. Szempontjaik érthetőek és tartok tőle, ha vityát már nem tudják nagyon piacon tartani, hát istenem, jön egy lézerjancsi, aki ugye szintén egy igazi bázisdemokrata.

Na de bár ez itt off, de mégis neked mi erről a véleményed?
foolproof 2012.12.17 00:18:20
@stefan75: @Montefiore: Köszönöm a kommenteket. A fogalommal tisztában voltam eddig is, inkább azon agyalok, voltaképpen nem egy ilyen foglyulejtett vidéken élünk-e már réges-régen. Értem ezalatt, hogy tudatosan kiölve a zemberekből a civil courage-t, alapvetően kisszámú, de annál hangosabb erőszakik ugattak/ugatnak a magyaroknak, hol durvábban, hol szelídebben, de sosem feledve saját, jól felfogott érdekeiket. A rendszert sem a nép váltotta, hanem eccercsak az tűnt célszerűbbnek. Lehet, hogy paranoid vagyok, de nekem nagyon gyanús, hogy az un. birka nép mentality egyelőre nagyon kedvez az effajta útonállóknak.

Úgy tűnik, muszáj lesz megtámadni Svájcot, hátha rendet tennének, ha máshol nem, a fejekben...
Orbánnak lett B-terve. Most, hogy elfogadtuk a költségvetést 2013-ra, tulajdonképpen eltörölheti a keretszámokat. Nem értették meg a nyavalyás hallgatók, hogy nekik már jó, örüljenek, hogy nem lesz konkurencia? A HÖOK megsüketült, hiába parancsolta lábhoz? A tanári…..
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
Jean-Christophe Bonis francia tanácsadó két éve él Budapesten. 5 éve tagja a CouchSurfingnek. Beválogattam őt is a leghelyesebb CS tagok listámba. Szerettem volna tudni hogyan él egy francia Magyarországon, ezért elhívtam kávézni.  Miért költöztél Budapestre? Mindenki ezt…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Belsőség Pumasétáltatás 2012.12.06 12:18:49
Mióta a Cougar eladósorban van, természetesen mindene működik. Ez már csak így megy, az ember szop, szop és szop az autójával, félévente látja, fizet néhány százezer forintot, döntően úgy félmillió körül, aztán használja a következő általános összeomlásig. Ami nálam…..
foolproof 2012.12.06 18:29:30
@Gábor (Gee Halen): ejnye, rossz az aki rosszra gondol:-)
A Kulcsár fijú meg vegyen már inkább valami olasz ótót, hátha lesz neki egy megbízható+szíp vasa is!
Ami engem illet, nem csak a diktatúrától félek, hanem még annál is inkább a rosszindulatú hülyék önkényuralmától (a gyengébbek kedvéért hülye =/= buta). Sőt, a hülyeség az egyik legfőbb érv a diktatúra ellen. Az hogy az emberiség úgy általában képtelen kivédeni a…..
   Ez most egy ideig az utolsó posztom. Pár hétre elbúcsúzom.     Erről van szó. Ez a törvényjavaslat 250000 euró feletti értékpapír-vásárlás felett lehetővé teszi a nemzeti letelepedési engedély könnyített megszerzését. Ez ugyan nem jelenti…..