Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mieskuvonk.hu

69 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mutatok nektek egy új oldalt, amit idén érdemes lesz követni, ha az esküvőtöket szervezitek éppen.  Az eskuvoipenzugyek.hu oldalon Nagy Andrea tanácsadó kifejezetten esküvőkkel kapcsolatos pénzügyi kérdésekkel foglalkozik, sok-sok hasznos tanáccsal készül nektek. Az oldal nemrég indult, és jelenleg…..
Ha túllépnél a hagyományos fotóalbum-vendégkönyv pároson, mutatunk egy ötletet, amivel nemcsak dobozba rázhatod a nagy nap emlékeit, de akár az otthonotok egyik díszévé is teheted ezeket az apróságokat. A folytatásért katt!..
Végre hosszú hétvége, ezért mi más következhet, mint egy DIY cikk! Ezúttal a vőlegényeknek adunk házi feladatot, de akár ketten is gyakorolhatjátok, hiszen a nagy napon a férfiaknak is jól kell kinézni :)..
Imádod a fagyit, de tényleg imádod? Akkor ezeket a kreatív menyasszonyi csokrokat neked találták ki, a virágkötő vagy a menyasszony igazi újító szellem, aki új értelmet adott a "tölcséres" csokroknak. Nekünk tetszik :)..
A tavaszi napsugarakat várjuk már egy ideje, ezért arra gondoltunk, mutatunk egy kis sárga dekort, igazi vidám esküvőhöz való :)..
Ezzel a mesés rózsaszín-fehér sujtás szettel kívánunk boldog Valentin napot mindenkinek!   Készítője partnerünk, a Kicsiyu Design, megkésett ajándéknak megvásárolható itt és itt...
Mi okozza a legnagyobb kihívást az esküvőszervezés alatt? Általában a párok többségénél a pénz. Mennyibe kerül, hogy szervezzük, ki fizesse?..
Egyszerű lapos, kényelmes, hordható, vagy balerina?              ..
Ugye, milyen egyszerűnek tűnik?  Ráérős menyasszonyok akár az összes asztaldíszt, vagy a teremdekorációt is elkészíthetik ezzel a módszerrel  Vigyázat, azért némi gyakorlás nem árt, hogy tökéletes legyen!   Kép forrása: https://hu.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/..
1. Ültetőkártyák dekorálása Kézzel írt, rusztikus vagy vintage stílusú ültetőkártyák remek kiegészítője a kisméretű tortacsipke, javaslom hozzá a 10 cm átmérőjű, kerek fajtát.   2. Köszönőajándék     Bármilyen köszönőajándékkal készültök is, ha kis tasakba, dobozba teszitek, remekül mutat…..
2016-ban folytatódik a gyönyörű hátkivágások, és az érdekes mintázatú, szinte zsinórszerű csipkeminták trendje a menyasszonyi ruhák terén. Ha tetszik a ruha, vagy szívesen nézelődnél még ezen a kissé avantgárd, kissé hippi vonalon, nézz be pinterest…..
Jót nevettünk a srácok fotóötletén, főleg, mikor egyenként megnéztük mindegyikük arckifejezését :)   Kép: https://hu.pinterest.com/pin/390546598916721277/..
Különleges menyasszonyi ruhákat mutatunk nektek ma. Nem a mai kor divatja, de szerintünk nagyon szépek, a stílust pedig nyugodtan átültethetitek modernebb köntösbe, a végeredmény fejedelmi lesz.   Kép: https://hu.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/..
  Karácsonykor gyűrűt találtál a fa alatt, vagy a családi ebédnél édesapád beleegyezését kérte a kedvesed? Esetleg csak szimplán megbeszéltétek, hogy összeházasodtok? Gratulálunk :) De hogyan tovább, mik az első lépések az esküvő előtt körülbelül fél-egy…..
mieskuvonk.hu 2016.01.09 07:58:38
@BNati: Köszönjük szépen a dicséretet :) A barátnődnek nagyon sok boldogságot kívánunk, te pedig biztos jól fogod érezni magad koszorúslányként, mert ez egy különleges szerep, amiben mellette állhatsz élete egyik legfontosabb napján :)
A 2015-ös év a mieskuvonk.hu csapatának nagyon fontos év volt, hiszen számos eredménnyel büszkélkedhetünk, és most egy rövid cikk erejéig meg is tesszük ezt. Január: Előző évben indult webáruházunk számos új termékkel bővült, így a ma már 171 termék közül…..
Az esküvő életetek egyik legszebb napja, legjobb bulija, vagy legromantikusabb élménye. Bármiről is álmodtok, a megvalósításhoz bizony pénzre van szükségetek. Esküvőre készülő párként nemcsak a dekoráció színéről vagy a torta ízesítéséről kell döntenetek, hanem…..
Mai DIY ötletünket az esküvő után tudjátok megvalósítani.  Ha szeretnéd eltenni emlékbe a csokrodat, a meghívót, az ékszereidet, egy-két fotót, vagy bármit, ami nektek fontos, és nem szeretnéd egy fiókba zárva tárolni, otthonod díszévé is teheted egy mutatós…..
Ma valamiért rózsaszínben látjuk a világot, így mutatunk nektek tippeket arra, milyen kiegészítőkkel varázsolhatjátok az esküvőtöket is rózsaszínné.  1. Menyasszonyi kiegészítők A menyasszony ruhája kevés esetben tér el a hagyományos fehér/ekrü/törtfehér színektől,…..
Ügyes vőlegények, vagy akár menyasszonyok, örömszülők, szóval bárki elkészítheti ezt az esküvői menetrendet, ami remekül passzol ranch vagy vintage stílusú esküvőkhöz.  Az elkészítés egyszerű, a helyszínre való szállítást viszont ne az ifjú pár…..
Különleges kedvezmény a ma rendelők számára két termékünkből. Ennyiért szinte ajándék, rendelésre fel! Szellőrózsa hajdísz 40% kedvezménnyel, csupán 1440 Ft-ért rendelhető.  Üvegfiolás köszönőajándék 25% kedvezménnyel, már 173 Ft/db áron rendelhető. Egy 100 fős…..
Egy hatalmas befőttes üveg, kis színes papírdarabok, toll és fém gyűrűk kellenek ehhez a jókívánsággyűjtőhöz. Na meg egy ember, aki jó példával jár elöl és bemutatja, hogyan hagyhatnak üzenetet a vendégek az ifjú párnak.  Filléres megoldás, látványos végeredmény. ..
Szerencsére vendégként is meg kell néha jelennünk egy-egy esküvőn, de vajon tudjátok, hogy mit szabad és mit nem? Néhány pontot összeszedtünk, de kommentben lehet bővíteni a listát.   1. A fehér ruha tabu Sokan nem követik már ezt a szabályt, és nyilván ha a menyasszony…..
Tipikusan az a menyasszony vagy, aki nem is érti, mire fel ez a nagy felhajtás egy esküvő körül? Vagy esetleg a hideg is kiráz a nagy abroncsos, királylányos ruháktól? Vagy éppen hogy imádod a hatalmas, díszes ruhákat, hosszú uszállyal, viszont szeretnél önfeledten mulatni egy…..
Első házasok kedvezménye Nagyszerű kedvezmény a friss házasoknak, amellyel havi 5000 Ft-tal több marad a pénztárcátokban. Nézzétek meg, nektek is jár-e!   Ha a párnak legalább az egyik tagja az első házasságát köti 2015. január 1. után, jogosultak vagytok a…..
Ha nem szeretnétek székszoknyát, ajánlom ezt a székdekort az ifjú pár székeire. Könnyű elkészíteni, bármilyen stílushoz és színhez hozzá tudjátok igazítani, és remekül mutat. Gondoltam, nem tartom meg magamnak, annyira sokoldalúan felhasználható az ötlet, hiszen akár a…..