Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fv1977

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Mi változott tavaly Karácsony óta? 365 nappal ezelőtt, ugyanígy laptop előtt ültem és azt firkáltam, lefele ami, épp aktuális volt. 365 nappal ezelőtt te mit csináltál? Ugye nehéz választ adni a kérdésre, ha őszinte választ akarsz adni magadnak… legalább magadnak válaszolj, hidd, el megéri.…..
Betöltötte ötvenötödik életévét a gumiarcú férfi, akinek humorán az elmúlt huszonöt esztendő alatt sokan szórakoztak felhőtlenül. Filmjeit nézve ráérezhettünk az élet kevésbé borús oldalára, megláthattuk a viccet a mindennapok színfalai mögött. Persze az összkép ennél azért komplexebb. Jim Carrey…..
Izgalmas kalandra hívok mindenkit: fedezzük fel együtt Budapest rejtett szépségeit! Keressék velem együtt Budapest legszebb helyeit és a város csodáit! Készen állnak? Most bemutatok 12 érdekességet a kedvenceim közül. Szeretném, ha Önök megírnák, mivel lehetne még bővíteni a listát! 1. A Zugligeti…..
A "Gyerekkel vagyok" blogot sokszor maguk az olvasók írják. Most ezt a kérdésekkel teli levelet osztom meg Veletek Kingától, aki egyelőre nagynéniként remekel, és várja, hogy "rátörjön" az a bizonyos anyai ösztön. Vagy nem...  Sziasztok! Élvezettel olvasom a gyerekkelvagyok.net-et, annak ellenére,…..
Rövid vélemények Aljas nyolcas 2016.01.17 08:37:26
A legkevésbé Tarantinos Tarantino film, ami akkor működik igazán, amikor nem akar Tarantinos lenni és akkor válik kínossá, amikor megérezzük Tarantino izzadságát. A legjobb, amikor az akar lenni, ami valójában; kellemes kamaradráma. Vannak mérsékelten kidolgozott karakterek, akik egészen jól…..
A gyerek azzal jött haza, hogy elfelejtett egy szót, mit a történelem órán emlegettek, de a térképhez van köze és a temperához hasonlít, mi lehet az. Jók ezek a fejtörők, szeretem, frissen tartják az agyamat, hosszas tépelődés után rájöttünk, hogy a topográfiáról van…..
fv1977 2015.09.10 18:42:37
@Csakegyvalaki: Én voltam együtt két és fél évig egy ilyen pasival... Egy droiddal. Úgy, hogy én meg állatira túlfűtött vagyok érzelmileg. Tulajdonképpen nem jöttünk ki rosszul, de aztán mégis kevés volt, állandó érzelmi bizonytalanságban éreztem magam, hiszen a 2,5 év alatt egyetlen egyszer nem hangzott el, hogy "szeretlek, fontos vagy, hiányoztál", soha nem udvarolt, csókolózni csak a szex "maitt" tette. Az egyetlen igazi visszajelzés az volt, hogy összeköltözött velem, és előtte ő nem élt még együtt nővel. Mondjuk az feltűnhetett volna, hogy előttem 10 év alatt a leghosszabb kapcsolata max. 8 hónap volt (ld. 1. pont) 30 éves korára...
Lehet irigyelni azt, hogy milyen könnyen túllép esetleg egy ilyen ember fájdalmakon, gyászon, szakításon, akármin. Én nem irigylem. Mert azt is láttam őmellette, hogy örömöt, boldogságot sem képes átélni pont ugyanezért. Akkor inkább legyek túlfűtött, haljak bele minden szakításba kicsit, de tudjak örülni is dolgoknak!