Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amcsika

197 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
és igen! felfedeztem jókait töviről hegyire! sőt lakberendeztem is, meg pakolásztam, megtaláltam az összes nyakláncomat, meg az oroszlánt. leestem a galériáról, ugráltam a babzsákfoteleken, fülbevalókat rágcsáltam és popcornt ettem. tömören ennyi, ne de jöjjenek a…..
amcsika the only one utazás előtt 2011.05.22 15:44:25
 anyuci már lassan mindent bepakolt, már csak én maradtam, meg a játékaim! éééééss irány a jókai!de előtte szeretném megmutatni nektek lolát, és a reggeli rosszalkodásunkat! nem sokára jelentkezem, de akkor már az új lakásomból!szép délutánt!!! ..
siófoki epreskert Cseresznye 2011.05.19 13:18:00
Ha még nem lenne elég a dolog, elkezdett érni a cseresznye a birtokon. Onnan tudom általában, hogy van egy cseresznyefa a siófoki ház mögött egy kertben, ami kb egyszerre érik a mienkkel. Ha az elkezd pirosodni, nekünk is menni kell, hogy találjunk még cseresznyét. Na, fel is szedtük…..
 kedveseim!annyira, de annyira sajnálom, hogy ilyen sokáig távol voltam, és egy bejegyzést sem írtam! rengeteg dolog történt velem, és anyucival is, ezért ez a hallgatás!de most valami jó dolog!még mindig nagyinál vagyok a játszó pajtásommal, lolával! ő egy kutya! igen egy…..
Képzeljétek, megettük az első epret a kertből. Laci édesebben szereti, de én így szeretem, amikor még éppen hogy érett. Remélem, az elsőt sokan fogják követni!            Ma reggel vettünk kétfajta paprikapalántát a…..
amcsika 2011.05.11 21:44:25
A hétvégén megejtettük a nagy kalandot Szeged mellett egy faluban. Pénteken délután levágták és szétbontották a disznót, mire mi szombaton reggel megérkeztünk, csak a feldolgozás maradt. Így is nagy munka volt, de nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon finomakat…..
amcsika the only one 3 éves lettem 2010.11.29 11:48:00
igen, igen! tegnap voltam 3 éves! nagy kor ám ez! és tudjátok, hogy mi különbözteti meg a 2 évest a 3 évestől? több macskakolbászt tud megenni már tudja, hogy a lakás teljesen 3dimenziós az emberek hátát használhatja ugródeszkának hangosabban nyivákol és…..
Már nem vagyok a nagyimnál Siófokon, visszamentem Pestre. De az anyucikám még nem ért oda, hogy írjon velem blogot. Egyedül meg nem tudom bekapcsolni a számítógépet!Azóta már beszélgettünk skype-on, és elárulták nekik, hogy össze-vissza pakolászok mindent, és majd megyek még…..
           Kinyitották az ajtót és én kiugráltam rajta. És mivel jöttek utánam, nagy bátorságosan leszaladtam a földszintre, és megnézegettem ezt a biciklit. Szerettem volna biciklizni, de mire felültem volna rá, utolértek,…..
Kinyílt az egyik karácsonyi kaktusz, mintha már december lenne.           De a másik is bimbózik már, lehet, hogy tényleg hamar itt lesz a karácsony. De az a kaktusz is nyílik, amelyiknek augusztusban kellene…..
           Azt hitték, hogy a blogomat írom, pedig csak a Tékozló Homárt olvasgattam, és azért nézek ilyen szemrehányóan, mert megzavartak benne. Az ember macskája már a kedvenc blogját sem olvashatja!!És ez még nem elég, még…..
Mármint a nagyim vállán való üldögelésre. az előbb is írtam a kertblogot vele. És meg is vagyok sértődve, mert engem nem vittek ki. Azt mondták berregtetni fogják a gépet, meg egyébként is hideg van és sár, és bár új pulóverem van, de gumicsizmám nincs, és ők sáros…..
amcsika the only one Ki kicsoda? 2010.10.04 20:24:32
Én tudom, hogy én ki vagyok. Én vagyok az a cica, aki egész nap a nagyim vállán akar lovagolni, vagy nagyigolni, vagy hogy is van ez?            Ezen a képen éppen a konyhából jövünk kifelé. Csak a nagyim nem tudja, hogy ki is…..
Ma reggel meglestek, hogyan próbálom magam egy kis kosárba belepréselni. Most megmutatom nektek…..
Újra visszahoztak vidékre, és nem is az anyucikám, hanem Klára nagynéném. Nyifogtam is neki egész úton. Na mondjuk, azért is, mert pisilnem kellett. Alig értem fel a lakásba, már meg is rohamoztam a tiszta, friss almocskámat. Nem nagyon találom a helyemet. Nem értem, miért vittek…..
igen! rossz dolgot csináltam! sajnos! tegnap anyuci kivitt sétálni, de nagyon fáztam, így kengurucicázhattam a pólójában. annyira, de annyira bújtam hozzá, hogy a hátsó lábammal megkarmoltam. nem is lenne ezzel még semmi nagy baj, de egy anyajegyét találtam el! és még ma is…..
Minden tisztességes szuperhős-sztori úgy kezdődik, hogy az ember (vagy pl. teknősbéka) egy látszólag hétköznapi történést követően, hirtelen számára új és fantasztikus világban találja magát. Spejblék vesznek egy lakást, befogadnak két háztáji macskát, s hamarosan…..
amcsika the only one újra pesten! 2010.09.05 16:28:00
igen igen!! újra pesten vagyok! megfogtam anyuci grabancát, és felhoztam pestre! ... vagy fordítva? =*_*= kezdem inkább előről: anyuci lejött siófokra a nagyiékhoz még pénteken, hogy meglátogasson minket! nagyon jó volt újra látni! azt mondta, hogy már sokkal több ideje lesz rám,…..
Titokban és nyilvánosan is azt reméltem, hogy Anyucikám felteszi a blogra azt a rengeteg képet, amit készített rólam, de nem. Azért nem adom fel (egészen) a reményt, és elmondom nektek, hogy tegnap nagyon megszidtak. Igazán nem értem, miért. Nagyim, amikor elmegy a boltba, vagy…..
     ..
Képzeljétek, ma végre nincs az a rettenetes hőség, és a nagyim magával vitt a kertbe. Sőt, azt mondta, már sokat voltam ott pórázon és madzagon, meg egyébként sincs semmi dolga, csak kukoricát és hagymát szed, elenged, hogy teljesen egyedül baktassak, amerre akarok. Hááááát,…..
Képzeljétek el, ma voltunk mind a két kertben. Először krumplit kapáltunk az új kertben. Nagyon nagy az új kert, hála istennek, mert átszökött a szomszéd farkaskutya, miközben én békésen üldögéltem a krumplibokrok között. De nagyim észrevette, és mielőtt még ő észrevett…..
amcsika the only one anyucis napok 2010.07.10 17:30:25
PESTEN VOLTAM!! ANYUCIVAL!!! OTTHON!!!annyira de annyira jó volt ez utóbbi másfél hét! anyuci lejött értem és haza hozott! azt hitte, hogy nem fogok emlékezni a lakásomra, de IGEN! semmit sem felejtettem el! ficánkoltam, ugráltam, rohangásztam! újra kiscica voltam! de ma visszahozott a…..
amcsika the only one Fürdés 2010.06.25 19:51:50
Ma olyan nagyon tiszta vagyok, amilyen már rég nem voltam. Az egész azzal kezdődött, hogy Klára nagynénim hazajött hozzánk, azaz a nagyiékhoz, és mindahányan elmentünk a dédimhez születésnapot köszönteni. Ott én szépen morogtam, fújkodtam, sőt, amikor a dédipapám…..
amcsika 2010.07.10 16:48:51
@robina:
1. a tisztítókendő: Héry tisztító tölőkendő macskáknak. nagyobb állatboltokban lehet ilyet kapni. az embernek valókat nem szerettem...
2. én is nagyon kajla vagyok, és néha én is csinálok ilyeneket! :)
anyuci szerint az izzadság miatt leszek ilyen barnás. ha már nem tud velem mit kezdeni, és a macskasampon sem hozza le a koszt a hasamról, akkor testradírral szokott megmosdatni! az nagyon vicces dolog! apró szemű testradírral (yves rocher- tradition de hammam) bedörzsöl és már tiszta is vagyok.... 5 percig