Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobbácsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
bobbácsi 2013.09.08 12:32:08
Bah, ez konc a javából! Telós Bandi eresztette el láncáról a Hiénát Nizzában és az egy ilyen Bowers&Wilkins fejhallgatóval a pofájában tért vissza. A P3 - bár szinte belépőmodell - igazán elfogadható és jó cuccnak számít a hordozható, mobil fülesek között. Védőtok,…..
"Ez egy baltás gyilkos, fényszórókkal." - Mondja Clarkson ebben a tökéletes kisfilmben és minden további nélkül elhisszük neki. Főleg annak tudatában, hogy a C-osztály gépteteje alá egy 6,2 literes, szívó V8-at kanalaztak be az AMG elmebeteg mérnökei. Ez talán a valaha volt…..
Írjatok dalt a No Thanx-nek! Itt a lehetőség! Májusban jelenik meg a NoThanx új albuma, amelyen az egyik dal szövegét akár Te is írhatod. Jövő héten kerül ki az oldalra a meghallgatható és letölthető zenei alap, amelyre a szövegeket várjuk. Szakmai támogatást adunk a szöveg…..
bobbácsi 2008.02.29 21:31:19