Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Bertalan

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utcai plakáthelyek egy jelentős helyét uraló MAHIR Cityposter nevő cég, amely Orbán, Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozik, felmondta a szerződését a HVG-vel. Eddig minden héten plakátokon is megjelentek a Heti Világgazdaság címlapjai...
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
Varga Bertalan 2019.02.13 07:45:26
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Varga Bertalan 2018.12.06 13:49:21
@rudo: Ön most tükörbe nézett?
Szerző: Horváth Zoltán Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül…..
Varga Bertalan 2018.11.15 06:55:59
@csizo: Nem az írás primitív, hanem Tordai "képviselő úr". Vajon kit képvisel ez az emberformájú képződmény?
Tekintve, hogy mennyi közpénzt költ a magyar kormány futballra, nem csoda, hogy a köztévé azt hiszi: a magyar futball a világ közepe. A Ferencváros ugyanis 1,5 hónapon belül másodszor készül megnyerni a vb-t! Először július elején, a vb hajrájában szembesülhettünk azzal, hogy Magyarország nemcsak…..
Varga Bertalan 2018.08.27 10:11:31
@Indriq: Ki mondta, hogy felmenti? De úgy tűnik más szemében
meglátják a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem. Ezért írtam, hogy előbb
otthon kell rendet tenni, mert így teljesen hiteltelen amit csinálnak.
És bizony: Amig ez igy van, addig csend a nevük!
Varga Bertalan 2018.08.27 13:52:08
@ebella: És m a véleménye a tökéletesen
tájékozatlan és hozzá nem értő, ráadásul
elég mocskos szájú Indexes újságírókról?
(tisztelet a kivételnek, már ha van)
Nem a párt útálatnak kéne a vélemény nyilvánítás
alapjának lenni!
A 444 TLDR rovata egy olvasmányos és felkavaró történetet hozott le egy szekszárdi középiskola diákjáról, Ákosról. A teljes cikket érdemes elolvasni: 444 - Iskolai diákcsínynek indult, szövevényes bűnügyet kreáltak belőle, de összefoglalnám röviden: A bukás milliószor felhasznált sablonjából két…..
Varga Bertalan 2018.08.09 14:44:22
@Punxsutawney Mormota: Pedig ha ezt az embert ismerte volna... Bogár úr az állami Ítélet végre hajtó volt, amíg volt halálbüntetés.
Varga Bertalan 2018.08.09 14:46:58
@Bobby Newmark: Maga a gyökér! Ez itt Magyarország, a saját illemszabályaival, és nincs netikett!
Varga Bertalan 2018.08.09 14:53:50
@Bobby Newmark: Maga teljesen reménytelen állapotban van. Szánni való lény.
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
A vallási fanatizmusról történelmi kontextusban a katolikus egyház, napjainkra gondolva pedig az iszlám jut elsőként eszembe. Pedig minden vallásnak megvannak a fanatikusai. A judaizmus sem kivétel, habár ez elől - rosszul értelmezett filoszemitizmusból – jobbára homokba dugtam a fejem. Deborah…..
Varga Bertalan 2018.08.03 08:18:14
@mildi: Mindenki "Troll", aki nem az Ön véleményét képviseli?
Varga Bertalan 2018.08.03 09:38:36
@Shikkoku: Sok beszédnek sok az alja. Ennyi butaságot már régen olvastam így egyben. Ön tehát nem vallásos - írása alapján - de nem is gondolkodó, mivel úgy tűnik nincs is mivel.
• A kelet-nyugati ellentétek sokkal inkább fenyegetik az EU-t, mint Putyin bármilyen ármánykodása, az orosz elnök ugyanakkor elégedetten vigyorogva figyeli, milyen ciki helyzetbe hozta az USÁ-t • Orbán Viktor, mint a cenzúra atyamestere • Lehet, hogy Steve Bannon nem kap munkavállalási engedélyt…..
Varga Bertalan 2018.07.25 10:37:27
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Fogja már be az ocsmány száját! Szégyentelen, undorító alak maga, nem több.
Csordogált a nem túl izgalmas Horvátország-Dánia mérkőzés, mikor is a meccsbe kicsit belefásuló ifjabb Knézy Jenő meglepetten konstatálta, hogy Suker ül a lelátón, és „hogy megöregedett”(a ’98-as VB-ről itt beszéltünk). Egy biztos: blog csapatunk tagjaival ilyen soha nem fordulhatna elő! Mi ugyanis…..
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
Napjainkban egyre inkább megfigyelhető a tendencia, miszerint kialakult egyfajta verseny a tengernyi kormánypárti médiamunkás között. Való igaz, hogy nehéz kitűnni a naponta ránk zúduló szarcunamiból, az elmúlt pár évben szinte mindent láttunk a Fidesz jóindulattal, empátiával és elfogadással…..
Elegem Van Blog: Köszönjük Miniszter Úr, hogy igazi keresztényi szeretetből a rendelkezésünkre állt. Kásler miniszter úr: Amint a Tanítás mondja: Mélyre kell süllyednünk, hogy felemelkedhessünk. EVB: Kinek drukkol a pozsonyi csatában? KM: Micsoda liberális kérdés ez? EVB: Mert a neve alapján…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
Varga Bertalan 2018.06.06 10:48:56
NemGogol Tüntike 2018.04.24 12:57:48
"Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje." (Origo) Na, so. Olyan tündi-bündi tüntike. Marhaság. Most, hogy a disznófejű Nagyurat gyakorlatilag kiebrudalták Budapestről, még inkább nevetségessé vált az egész Origo szerkesztőségi – vagy diszpécserközponti – gárdája. Egy rövidke…..
    "Jézus feltámadása a kereszténység hitének olyan tartóoszlopa, melyet, ha megingatunk, az egész felépítmény dőlne össze." - írja Zsengellér József református teológus a Test és lélek című írásában. Valóban így van, a kereszténység mindent egy lapra, a húsvéti ünnepkörre tett fel. Jómagam nem…..
Lázár Jánosnak cigányozás jut eszébe, Csepreghy Nándor teli szájjal vádaskodik, az EMMI meg sértődőst játszik csak éppen egyikük sem a tényekről beszél. Én készséggel elhiszem, hogy még egy kormányzati vezető politikus felesége is szép és jó célokért dolgozhat, küzdhet. Még abban az esetben is ha…..
Varga Bertalan 2017.09.14 13:23:20
@Toadwart66: Talán először bizonyítani kellene az állításokat! Önnek meg gondolkodni, mielőtt írogat.
TINTA blog Tegezés a magyarban 2017.08.08 10:00:00
A szociolingvisztika egyik legfontosabb felismerése, hogy magához a nyelvhez hasonlóan a nyelvhasználat is rendszert alkot, amely a nyelvi rendszernél jóval érzékenyebben reagál a nyelven kívüli hatásokra. Minden nyelvben – ha a nyelvi rendszerben nem is, a nyelvhasználatban mindenképpen –…..
Varga Bertalan 2017.08.11 08:32:20
@hullajelölt88: Nem szokásom rettegni senkitől, az ilyenektől mint maga pedig pláne nem. Arctalanul mocskolódni, nos ahhoz nem kell bátorság, szemtől szembe kiállni, na ahhoz már igen. Persze ez magától, "aranyszájú felsőbbrendű"nyilván nem várható el.
Varga Bertalan 2017.08.11 09:11:40
@hullajelölt88: A tegezés a magyar nyelvben témakörhöz ez hogy kapcsolódik? Maga csak egyféle véleményt fogad el? Mindenki mást le kíván ordenáré módon taposni? Szerencsére ezekkel az írásokkal csak önmagát minősíti. Azt persze illene tudni magának is, hogy a vélemény kimondása nem rágalmazás! Még ha a "nagytiszteletű" Berkecz Balázzsal kapcsolatos is.
Varga Bertalan 2017.08.11 12:41:59
@Beer Monster: Ha valaki hazaáruló gondolatokat terjeszt és "politikai véleménynek" adja el, az úgy rendben van? Nem hiszem... De továbbra is az kérdés: hogy jön ez ide?
Külföldiként feltűnt nekem, hogy Budapest központi részében – különösen Pesten – mennyire kiváltságos helyzetben vannak az autók a gyalogosok kárára. A parkolóhelyek egyike azoknak a kellemetlenségeknek, amivel az autók és betonrengeteg által sújtott járókelők a városban szembesülnek. Terepmunkám…..
Varga Bertalan 2017.08.09 13:18:49
@Levegő Munkacsoport: Charlène Rouaud nem ismer minket, kívülről pedig nem illik tanácsokat osztogatni. Az Önök sötétzöld tevékenységéből pedig elég volt!
De a szavazói erről nem fognak tudni...
Varga Bertalan 2017.07.13 06:57:27
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ön a bizonyíték arra, hogy van élet az agyhalál után is.
Áder János jogvégzett ember, az ELTE-n diplomázott, ügyvédi szakvizsgával rendelkezik, sőt az MTA-n végzett munkája során a törvényalkotói munkát kutatta. Ahogy az alaptörvényben is olvashatjuk "őrködik az államszervezet demokratikus működése felett". Most, hogy ezt tudjuk, felmerül a kérdés, hogy…..
Mindkét karja „hiányosan fejlett” - olvasható a Wikipédiában. Ennek ellenére Dórából úszónő lett, és kétszer nyert paralimpiai bajnokságot. De nemcsak úszni tanult meg, hanem írni is. Szívesen olvasom szakmai elemzéseit, és megértem tegnapi kiborulását, amely a woman.pont.hu-n, D. Tóth Kriszta…..
Lefalcol egy kórházi osztály komplett nővéri állománya, mert ha áttolják a biciklit a szomszédban lévő IKEA nevű áruházba, sokkal kényelmesebb munkával több pénzt keresnek. Erre jön egy szánalmas NER majom államtitkár, és ahelyett, hogy a munkáját végezve biztosítaná az egészségügy működését, inkább…..
A kormányzati cinizmus nem ismer határokat. A parlament hétfői ülésén megtudtuk: Ahmed H., aki 3 tárggyal megdobta a röszkei rendőröket épp olyan terrorista, mint a manchesteri robbantó, támadása 22 halottjával...
Varga Bertalan 2017.05.30 11:13:28
@morph on deer: "Ez a szellemi szintje?" költői kérdés volt csupán, ez már a jelenlegi válaszai nélkül is lemérhető volt előző megszólalásai lapaján. Kezeltesse magát, talán még nem késő.
Varga Bertalan 2017.05.30 11:37:18
@morph on deer: Azt hiszem sajnos nem tart még ott ahol képzeli, a sötétség úgy tűnik a fejében van. Lehet, hogy Ön menthetetlen? Bár ha levenné a ballib szemellenzőt az talán segítene.
Varga Bertalan 2017.05.30 14:51:46
@morph on deer: Magyar helyesírás nem megy? A röhej így írandó. Mielőtt hozzászól, tanulja meg azt nyelvet, amit használni próbál!