Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kektunder

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
web2.0 symposium Ominózus mondatok 2008.03.04 18:02:00
Azt találtam ki, hogy a mai konferencián elhangzottakból kiemelek néhány fontos mondatot, összefoglalás képpen, meg hangulatjelentésként is. Fordított időrendben."A felülettel kellene a kreatívoknak foglalkoznia. Ha ezt megértették, akkor erre már lehet festeni!" -…..
Az árösszehasonlító oldalakról szóló kerekasztal beszélgetésen elhangzott, hogy napjainkban a 35 és 50 év közötti nők rengeteget vásárolnak az interneten. (Ez is csak egy újabb bizonyítéka annak, hogy az interneten sincsenek másképp a dolgok, mint az életben) Csakhogy, ezek a…..
Meskó Bertalan előadására mindenki nagyon odafigyelt, ez abból derült ki, hogy szokatlan volt a csend a teremben. A téma nagyon izgalmas volt, főleg, amikor a virtuális páciensről beszélt, akiknek betegségéről virtuális diagnózist állít fel egy virtuális orvoscsoport és…..
 Hammer Ferenc: "Hogyan védheti meg magát az ember attól, hogy betépve olyan sms-eket küldjön, melyeket - utólag kiderül - nem kellett volna? Amikor "nem instant" a reakció, akkor elszámolunk tízig. Ahogy a bankokban időzárak vannak, úgy a kultúrában (webkettőn)…..
Ha valaki még emlékszik a tavalyi konferenciára, a női blogok témára, akkor ismeri Stan és Pan nevezetű bloggereket. A magyar webkettesek kisfilmjéből (amit sajnos nem sikerült végignézni) kiderült, hogy a két lány az azóta eltelt egy évben kávézót nyitott!Onnan jött az ötlet,…..
web2.0 symposium anti iwiw!:) 2008.03.04 10:36:00
Az iwiw transzparencia, avagy a nyílt és a magánélet a közösségi hálókon c. beszélgetés során megtudhattuk, hogy Bojtár B. Endre (Magyar Narancs) már eleve túl sok ismerőssel bír, ezért neki inkább egy negatív iwiw-re volna szüksége. Simó György megjegyezte, tudnának…..