Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veszig

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik parlamenti képviselőnek van Macbook Air-je?Aki elsőként kommenteli ide alulra a hülye divathóbortnak felülő honatya nevét, Ficsor Ádám tárcanélküli, titkosszolgálatokat felügyelő miniszter személyi titkára lehet, közvetlen telefonösszeköttetéssel a KGB egyik alacsonyabb…..
veszig 2009.04.14 14:57:46
Minden jó futásnak vége lesz egyszer. A 12. kilométer táján súlyos témát érintettünk, Kolonics György halálát, de volt szó köszvényről, böjtről, eszement zabálásról is. Aztán persze lenyújtottunk.(…)- Tíz nappal a verseny előtt drasztikusan visszavesszük az…..
 Nézegetem az oldalt futó indafotó penge verdákat,haha ez ugyanaz a Prowler, amit a Nati csípett el egyik nap az Üllőin. Jééé ez is ugyanott van. Vááá, ez a világoskék a bal alsó sarokban a Nati Puntójának az orra. Valaki más esetleg járt arra ugyanakkor? Mindennapi apró…..
Egységes vizuális struktúra, alaposan hierarchizált oldalemek, összefogott megjelenítés és tartalom, precizitás, minimalizmus, az illusztációk józan használata - ilyesmik egy jó blogdizájn ismérvei a SmashingDesign szerint. A 45-ös toplistájukból kiválogattam a kedvenceimet.…..
veszig 2007.08.29 12:20:11
Nekem mostanaban ilovetypography.com/ jon be, de ugyis minden oldalban lehet hibakat talalni.