Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HZ

83 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Lengyelországba sokat járunk a lengyel projekt kapcsán, azt hittem itt már nem lesz sok meglepő történet, nem is írok róla, de az élet nagy mókamester, rácáfolt erre, annyi minden történt, hogy hiba lenne nem leírni.     Dél-Lengyelországba autóval a legrövidebb…..
     Egy rövid lengyel út után, ahol is megállapíthattuk, hogy Trzcianka tényleg nem a világ közepe (helyiek javaslatára megnéztük a legközelebbi kisvárost, hogy oda vissza másfél óra autózással megállapítsuk: ott sincs semmi) végül egy régóta elhalasztott út várt rám a…..
Már csak hármat kell lejátszani, és kiderül, jövőre kik maradnak az élvonalban. Már azok közül, akik megkapják a jogsit. Van, akinek a teljesítménye, van, akinek a licensze nincs meg hozzá (bár mindenki nyugtat, hogy meg lesz az), van ahol egyformán hiányzik mindkettő. A tulajok…..
Nem mintha korábban kérdéses lett volna, de 4 körrel a vége előtt bajnok a Vidi, amire év eleji tippelőinknek csak harmada számított. A dobogóért viszont még tülekednek, és szokatlan módon még egyik kieső személye sem ismert, mert versenyt szerencsétlenkednek a jelöltek. Az…..
"Itt van május elseje / Ég a gyomrom belseje" Komoly felütéssel kezdődik ez a beharangozó, előre is elnézést, de holnap felvonulás van, meg falunap, és címvédőként muszáj volt kicsit tréningeznem a holnap délutáni sör-virsli versenyre. Na jó nem kicsit, és inkább a "sör"…..
A honi futball aktuális válsága a Rába partján zajlik éppen, ahol a klubhoz egyébként példásan lojális Szasa Sztevanovics sportigazgató számára a legnagyobb kihívás a tavasszal az ETO soros bajnokijára 18 játékost delegálni. A klubházban akad már üresedés, hiszen a…..
"A jó ló a derby napján fut a legjobban" - szól a közmondás, és mivel a hétvégén derbi ( vagy derby) lesz, így aztán aktuálissá válik szétnézni, hogy ki lehet a befutó. ( Aki rögtön rávágta,hogy Lipcsei, az kérem írjon be magának egy fekete pontot.)  A zöld-fehér…..
Végre újra lehet gyrost kapni Budapest utcáin! A Nagy Futballünnep, Nagy Nullanulla után végre újra jönnek az ötszáz nézős pápai és csúti derbik, ahol végre nem a kürttel a szájukban szelfiző, pamacshajú Real Madrid-drukkerek rágják akkurátusan a hántolt napraforgót. Persze…..
Az elmúlt napokban a törökországi nyaralás kemény munka a legelszántabb magyar újságírók számára is véget ért, Belekből egymás után indultak vissza a magyarokat szállító karavánok - ehhez hasonló népességmozgást csak Koszovóban tapasztaltak az elmúlt napokban a világon.…..
     Egyéves szünet után, amikor is megállapíthattam, a pénzügyi vezetést nem nekem találták ki, adódott egy lehetőség azt csinálni, amihez jobban értek, viszont a Hansánál lényegesen kevesebb utazással (közben útban van fiam is, így ez fontos), tehát elszegődtem a Sapa…..
     2014 nyár elején kedves magyar barátaink meghívtak bennünket Szencre, a Pozsonytól 15 km-re fekvő szép kisvárosba, a helyi karneválra, ahol sok ezer különféle felvonuló (szinte egész Szlovákiából) ünnepli a nyár beköszöntét (az iskolaév végén). Mindenféle…..
Péntek este Dunaújvárosban köszönt be a tavasz, a két előrehozott tavaszi forduló első körében. A Bohócliga bástyáinak körében eltérő népszerűségnek örvend a korán jött tavasz, Szombathelyen vagy Pécsett, ahol 5 illetve 6 meccses pontnélküli szériában vannak, örömmel…..
Subba Jó reggelt, jó merevedést! 2014.11.13 09:11:07
No, itt van a világ egyik leghaszontalanabb bulája, lássátok, nézzétek. Ezzel akarja berogyasztani a netet, a térdedet biztos sikerült is. Amúgy meg pofók ponáján egy szőr, annyi sincs.  ..
HZ 2014.11.13 19:35:54
Mikor a srácokkal kiosztottuk egymás között a bajnoki fordulókat, akkor nem gondoltam volna, hogy a 12. fordulóval ennyire nehéz fába vágom a fejszémet. Be kellett ülnöm félúton egy helyre, ahol a világ legtündérebb pincérlánya hozta ki az ebédemet, és pár asztallal arrébb…..
Az elmúlt hetekben tabuk dőltek a válogatott környékén, ezen folyamatok elemzését azonban a 'biztos meghagyja a hivatásos sportújságírásnak, itt és most csak egyetlen apróságra szeretném felhívni a figyelmet. Ez az apróság a bohócliga fényét emeli: az elmúlt két selejtezőn…..
Vegyes érzelmekkel készülődök az aranylábúak bukaresti és feröeri fellépésére. Oké, az rendben van, hogy egy ideje már nem az a kérdés, hogy mennyivel nyerünk, de az első fordulóban még az a maradék ihlet is odalett, ami egy selejtező-sorozatban máskor a meccsek feléig…..
HZ 2014.10.10 02:34:25
0:2
Miután az MLSZ-székházban végigseprő menesztéscunami nem állt meg mindenki Pinyője legörbedő szájsarkánál, és a kirakatcsapat padja után borította a szépreményű kadétokét is, a méltó viselkedéskomponálás hazai pápájának másodszülöttje, az Újpest- és Vasas-éveiben…..
Szabadrúgás Nikolics, a magyar 2014.10.01 18:14:40
Szóval Nemanja Nikolics bekerült a magyar válogatottba. Bocs, Nikolics Nemanja. Nehogy már összekeverjük a szezont a fazonnal. A keresztnevet a vezeték névvel. Remek. Én csak azt sajnálom, hogy - a már tőlünk távozott - Besics, Leonardo nem lehet az. De itt van Enis Bardhi, az új…..
Nincs időnk Pinyőt siratni, mondta Józsi bá a magyar tenger partján, lobogtatva a segédszelvényeit. A Balaton közben kikéredzkedett a medréből, ahogyan a szar is a magyar foci képzeletbeli éjjeli lavorjából. De tudod mit Gézukám, kit érdekel, csak nyerjünk, pénzt, mondja az…..
Minden északír román, mondta nagy iróniával és a hűtő felé indult. A hűtőben sör van. Ebben az egy dologban egész életében jobban hihetett, mint a magyar fociban. A frigó felé menet még kettőt böfögött és mintegy magának magyarázatképpen megjegyezte, hogy mindig van…..
Elképesztő, de eltelt majnem 9 hónap, mióta Attila , Isten ostora elfoglalta a trónt a válogatott élén,  és elkezdődött az összetartások hosszú sora, ahol mindenki elsajátíthatta az "egy igaz tolódás"  receptjét. Annyi sok felkészülés, és annyi sok gyakorlás után eljött…..
HZ 2014.09.07 16:07:02
A válogatott szünet előtti utolsó forduló jön, közvetlen az átigazolási időszak végével harmóniában. Aranylábú titánjaink a jövő héten megkezdik remélhető menetelésüket az EB selejtezőiben, és mivel Pintér generális seregének nagy részét a bohócból válogatta össze,…..
Pár méter hiányzott még a lelátóhoz "felvezető" földsánc tetejéig, és épp azon gondolkoztam, hogy sikerül-e elkapnom a burjánzó flórával benőtt lejtőn az egyik stabilabb ágat, vagy visszacsúszok a tobzódó gazba, amikor rezegni kezdett a telefon a zsebemben. Mindez persze nem…..
Robogunk tovább, sporttársak, a 4. fordulóval, nincs megállás. Az új kiírása a Bohócnak bedörrenni látszik, az idény eleji formát lassan a teljes menetgőz váltja fel, Véber Gyurit már elküldték a kispadról, Horváth Fecsó kezdi megtalálni nyilatkozati kézikönyvét, Garami…..
Két meccs még lehet véletlen, de aki a harmadikat is lejátssza, az már biztosan komolyan veszi a bajnokságot. Van 16 csapat, eltelt 2 forduló, eddigre már mindenki választhatott magának kedvencet, vagy eldönthette, hogy kinek fog szurkolni a hátralévő 28-ban. (  A bizonytalanoknak jó…..