Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monkeyg (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye emlékszünk az őszi eseményekre, amikor az osztrák alapítvány, a Négy Mancs szívózott a libatömés miatt? Nos, nekik ajánlom figyelmükbe a következő köremailt, amit mi is megkaptunk, hogy talán nem a magyar libatömés a legdurvább állatkínzás Európában!A köremail nem…..
monkeyg (törölt) 2009.01.15 06:20:28
@Szalahadin:

na mi van a tomeshez hamar kell kelni?:)
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/keruletaddict/gyilkossun/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
Hétvégén egyedül maradtam egy házban egy videóval. Bár tartottam attól, h nem fog különösebben lekötni, de betettem Attenborough sorozatát, az Élő bolygót. Kölyökkoromban nagy benyomást tett rám, - ezért is vagyok itt- de meglepett mennyire erős a hatása. Azt hiszem,…..
Emlékszik még valaki a Dungeon Keeper című csodára? A játékosnak a Gonoszt erősítve kellett olyan, csapdákkal és szörnyekkel teli földalatti labirintust építenie, amit a Jó erői nem tudtak bevenni. Engem erre az egyedi felfogású stratégiai játékra emlékeztetett a Dungeon…..
monkeyg (törölt) 2008.06.04 14:21:06