Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The King

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
kár-park Kiflibe hajtott Passat CC 2009.04.25 00:13:00
Észak-budai autósoknak ismerős lehet a szitu. A helyszín az Árpád Fejedelem útja és a Komjádi Béla utca kereszteződése, rögtön a Komjádi uszoda előtt. A világoskék-metál Passat CC a Margit híd felől érkezett és balra próbált volna befordulni, a Komjádi utcába. A…..
The King 2009.04.25 17:24:22
@jogász3: Bakker, mi köze a balesetnek ahhoz, hogy volt-e útnyilvántartása??? Ennyi erővel azt is lehet ne feszegetni, hogy miből vette a cc-t, adózik-e rendesen a passatos stb. Igen számíthatsz rá, szerinted pl. a taxi hol közlekedik? És nyilván akadályozta, hiszen ha látta volna a közeledő furgont, akkor gondolom nem indul el. Vagy ki akart lőni csak lefulladt? :) 4. pont a cc vezetője esetében is vizsgálható lenne. Egyébként pedig minden passatos jogász3 monnyon le! :)
Ha már eljuttottatok arra szintre biliárdban, hogy nem szakítjátok fel a posztót, vagy éppen azért mert igen, és van körülbwlül ötmillió forintotok plusz szállítási költség, akkor szívesen ajánlom nektek ezt a remek kis biliárdasztalt üvegből. A Nottage Design gyönyörűen…..
A hitelválság egyik roppant kevéssé hangsúlyozott mellékterméke a rendkívüli módon megnövekedett volatilitás. Legalábbis semmi mással nem magyarázható, miként tud egy gépjárműhitel THM-je néhány nap alatt 30 százalékkal megugrani és miért lehet a svájci frank bank által…..
Lejárt az audis, bmw-s, suzukis köcsögök ideje, úgy tűnik, új kategória született, a Citroen C5-ös köcsögök. A minap volt egy sztori, amiben egy ilyen autó sofőrje renitenskedett, most megint. Szörnyű idők jönnek. Pál mentőautós története alant.A mai nap történt meg velem a…..
Érdekes cikk jelent meg a Computerworldön a Mac 25 éves évfordulója alkalmából. Bizony, nemsokára negyed évszázados lesz az egyik legjobb számítógép-sorozat all time, úgyhogy Seth Wintraub úgy érezte, ideje feltenni a kérdést: vajon 25 év múlva még mindig lesznek Macek?…..
Bár nem szokásunk direktben felszólítani az olvasókat egy konkrét árucikk fogyasztására, most mégis azt mondom, rohanás az MM-be, mert potom áron juthatnak egy olyan készülékhez, ami paradigmaváltást hoz a laptopok egyre unalmasabbá váló piacára, mintegy átértelmezve ezt a…..