Regisztráció Blogot indítok
Adatok
claudius2

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lényegében semmi más nem történik, mint kerítéssel védi meg az Orbán-kormány azt a politikát, melyet eddig igazán csak mi, magyar állampolgárok értettünk, eddig ugyanis Európa csak találgatta, mi a valódi célja Magyarország vezetésének. Nos, ha eddig nem lett volna…..
claudius2 2015.09.16 19:20:09
@5perc: Vannak svéd barátaim, még nem írták meg, hogy utálnak. Valóban elég liberális társaság, de csak egy szintig. Ez a fajta migráns (akarom mondani: menekült) magatartás, ami most Horgoson/Röszkén zajlik nekik is sok lesz.
claudius2 2015.09.16 20:01:12
@conchita wurst:
Nomen est omen, érdekes neved van. :)
Miután Magyarország végleg lezárta a zömében szíriai, afgán és pakisztáni menekülthullám elől a Szerbiával határos 150 kilométeres déli határát, immár Horvátország is alternatív útvonal a háborús menekülteknek és a jobb életben reménykedő migránsoknak. A…..
Ahogy olvasgatom a híreket, már szinte kezdem magam szarul érezni, hogy mikor haza megyek nincsen egy menekült család se a konyhámban, nem úgy, mint Gyurcsánynak. Ahogy olvasgatom, a híreket kezdem magam szarul, érezni, hogy még nem volt meg az 1984 című könyvből jól ismert…..
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
A tegnapi nap megalázó volt Magyarország számára, több szinten is.  Nemzetközi hírnevünk totálisan a földbe lett döngölve. Gyakorlatilag nem maradt olyan nyugati politikus, pártszíntől függetlenül, aki nem ítélte volna el élesen az orbáni antihumánus menekültpolitikát. A…..
Kötöttségek nélkül Szemetek 2015.09.07 08:36:20
A kormányzati gyűlölet-propagandának felülők és a von hause aus rasszisták legújabb heppje, hogy hát milyen állatok ezek a menekültek, mekkora szemetet hagytak maguk után (lásd még: nem tisztelik a kultúránkat). Nos, csak hogy lássák, mennyire nem olyan fekete-fehér minden, mint…..